Η Ζήνα Κουτσελίνη έδιωξε on air τον Καλλιακμάνη από την εκπομπή της: «Nα αποχωρήσεις εσύ & να επιστρέψει αυτός»

Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη - Αποχώρησε από το πλατό: «Είναι ανάγωγος, τέλος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άναψαν τα αίματα σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, με τον πρώτο τελικά να αποχωρεί από το πλατό ενοχλημένος από τις διακοπές του συνομιλητή του.

Όλα ξεκίνησαν με τον κ. Καλλιακμάνη να ρωτά «πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος». «Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» τον ρώτησε η συνήγορος του κ. Μπακογιώργου, Βούλα Δημητριάδη. «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» είπε ο κ. Καλλιακμάνης με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει λέγοντας «δεν θα με διακόψετε».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα, αλλά με είχαν στο φεγγάρι» είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης με τον κ. Καλλιακμάνη να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».
«Σταματώ, τέλος. Είναι αναγωγή αυτή. Τέλος. Είναι ανάγωγος» είπε τότε έξαλλος ο Νίκος Μπακογιώργος ο οποίος αποχώρησε από το τηλεοπτικό πλατώ.

«Έχει δίκο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι Φέρτε μου τον κ. Νικο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά» είπε τότε η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»