«Έπιασα τον Will Smith να κάνει σεξ με τον Duane Martin! Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι και τους είδα»

Ο Will Smith έγινε πάλι το θέμα της επικαιρότητας, αυτή τη φορά μετά από μια φήμη που «έσκασε» σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, ότι πιάστηκε να κάνει σεξ με άλλον άνδρα «Ο Will ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Duane στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού -όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal- έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη μετά τη συνέντευξη, στην οποία και δήλωσε, ότι είδε τον Will Smith και τον Duane Martin να κάνουν σεξ.

Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα». 

Ο 58χρονος Duane Martin και επίσης ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Tisha Campbell, από το 1996 ως το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.'s Finest» και στη σειρά «All of Us».

ALLOFUS40804-18 ea28f7ca6e504fd89820b4ac7bb7a698 72a40e5ad5cb4f53bc2ec3e3dd323da2_md e8d936a2841d45dfb1b517e6e207bf2b_md Duane-Martin-Will-Smith
ALLOFUS40804-18 ea28f7ca6e504fd89820b4ac7bb7a698 72a40e5ad5cb4f53bc2ec3e3dd323da2_md e8d936a2841d45dfb1b517e6e207bf2b_md Duane-Martin-Will-Smith

Η οργισμένη αντίδραση του Will Smith

Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο #TMZ:

«Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Jada Pinkett Smith, ότι έχει χωρίσει από τον Will Smith εδώ και 7 χρόνια. 

Η 52χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον πρώην πρωταγωνιστή του «Fresh Prince of Bel-Air» από το 1997. Από τον γάμο τους απέκτησαν τους Jaden και Willow.

Στη viral συνέντευξή της στο περιοδικό #People, η Jada Pinkett Smith μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες για τη σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή του «King Richard».

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του γάμου τους, η Jada Pinkett Smith απάντησε: «Ακόμα προσπαθούμε να το ξεκαθαρίσουμε». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι κατά τη στιγμή της απονομής των βραβείων Όσκαρ το 2022, όταν ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock, είχαν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί» συνέχισε και τόνισε: «Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φορές λεπτομέρειες για τις μη παραδοσιακές απόψεις τους για το γάμο τους.

Για παράδειγμα, ο Will Smith εξήγησε το 2018 ότι δεν αναφέρονταν στους εαυτούς τους ως «παντρεμένοι» και προτιμούσαν εναλλακτικούς όρους για να περιγράψουν τον δεσμό τους.

Μιλώντας στο podcast #RapRadar»του Tidal, ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι αυτός και η Jada Pinkett Smith: «Αναφερόμαστε στους εαυτούς μας ως σύντροφοι ζωής, όπου φτάνεις σε εκείνο το σημείο όπου συνειδητοποιείς ότι είσαι κυριολεκτικά με κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σου».

«Δεν υπάρχουν διαφορές. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει - ποτέ. Τίποτα που θα μπορούσε να χαλάσει τη σχέση μας. Έχει την υποστήριξή μου μέχρι θανάτου και νιώθω τόσο καλά που φτάνω σε αυτό το σημείο» πρόσθεσε.

gettyimages-1150870691


Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»