Σπύρος Μαρτίκας για τη ληστεία στο φαρμακείο του: «Δεν σκέφτηκα. Απλά όρμηξα για να προστατεύσω τον χώρο»

Έξαλλος ο Μαρτίκας με την Έλενα Πολυκάρπου- Έκλεισε τη σύνδεση η Καινούργιου: «Έχεις γίνει η μεγαλύτερη κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ώρες για τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 14/11 ληστής μπήκε στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι.

Στο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι», ο ληστής με τη χρήση βίας έκλεψε 250 ευρώ από το ταμείο. Ο ληστής με την υπάλληλο του φαρμακείου πάλεψαν, ωστόσο η νεαρή γυναίκα δεν μπόρεσε να τον απωθήσει… Ο άνδρας δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τις Αρχές.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και η συνάδελφός του, Ιωάννα μίλησαν στο #LiveNews και τον Νίκο Ευαγγελάτο και περιέγραψαν το παρασκήνιο της ληστείας. «Για κάποια στιγμή, 10 λεπτά περίπου, δεν είχα κόσμο στο φαρμακείο. Μπήκε μέσα, μου είπε να πάρει τα λεφτά και ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας. Αυτός να προσπαθεί να πάρει τα χρήματα, εγώ να τον σπρώχνω. Δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την στιγμή, εάν κράταγε κάτι. Απλά όρμηξα για να προστατεύσω εμένα την ίδια, αλλά και τον χώρο του φαρμακείου», είπε η βοηθός του φαρμακείου.

«Το τόλμησε χωρίς να το σκεφτεί. Ήταν αντανακλαστική η κίνησή της να προστατέψει τη δουλειά της, τον εαυτό της. Αυτό ήταν που με τρόμαξε πολύ. Κανονικά θα πρέπει να απομακρυνόμαστε, να του λέμε “πάρε ότι θες και φύγε” για να είμαστε ασφαλείς. Είδατε με πόσο θράσος μπήκε στο ταμείο, με στόχο να την

Σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά ενεπλάκησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής #SuperΚατερίνα. Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor κατηγόρησε τη δημοσιογράφο του Alpha πως άφησε να υπονοηθεί ότι η ληστεία στο κατάστημά του στο Κερατσίνι ήταν σκηνοθετημένη, για να τραβήξει τα βλέμ,ατα της δημοσιότητας.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μία φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα στο βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στον αέρα του Alpha.

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου», απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου, πυροδοτώντας την έκρηξη του φαρμακοποιού.

«Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις! Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδελφή μου μαζί σου! Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είσαι καλά, Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες; Σε στηρίζω τόση ώρα αλλά δεν δέχομαι τέτοιες προσβολές για μία συνεργάτιδά μου όπως η Έλενα που είναι κυρία με Κ κεφαλαίο, τεράστια ρεπόρτερ», παρενέβη η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υποστηρίξει τη συνάδελφό της.

«Εγώ πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και το κάνω με αξιοπρέπεια! Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ! Ξαναβάλτε το βίντεο να δείτε τι είπα, εγώ είπα ντροπή σε όσους βγαίνουν και λένε κάτι τέτοιο!», είπε υπερασπιζόμενη τον εαυτό της η δημοσιογράφος.

«Κατερίνα μου, θα σου πω κάποια στιγμή κατ’ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία. Τέθηκε η ζωή της υπαλλήλου μου σε κίνδυνο κι εσύ βγήκες και είπες ότι ήταν στημένη η ληστεία! Ντροπή σου!», είπε κλείνοντας έξαλλος την τοποθέτησή του ο Σπύρος Μαρτίκας

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη