#FameStoryGR: Το «φλερτ» του Γιάννη στη Στεφανία Ρίζου και ο χοντρός καβγάς της με την Άντριου!

#FameStoryGR: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη στο μάθημα του Νικόλα Ραπτάκη - Έξαλλη η Μαρία Σολωμού – «Περνιέσαι για ξύπνιος;» - Ενοχλημένη από το μοντάζ η Megan - Ο τσακωμός με τον Fipster

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Megan Alcandara, η Άννα Πολτζόγλου κι η Μαίρη Τσαβαλιά, είναι υποψήφιες προς αποχώρηση από την Ακαδημία του Fame Story, για αυτή την εβδομάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 14 Νοεμβρίου) ο Νικόλας Ραπτάκης μπαίνει στην Ακαδημία για να κάνει πρόβα με τους σπουδαστές τα τραγούδια τους. Η Μαίρη Τσαβαλιά είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κλαίει, γιατί αισθάνεται απογοητευμένη από την επίδοση της στο προηγούμενο live.  

Έτσι, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση όμως όπως είπε όταν ξέσπασε σε κλάματα στο μάθημα του Νικόλα Ραπτάκη, δεν την πείραξε αυτό αλλά το ότι πήγε έτσι η εμφάνισή της στο live της προηγούμενης Παρασκευής.

Κλαίγοντας, ζήτησε την αγκαλιά του καθηγητή της και παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή του Fame Story.

H Μαίρη μιλώντας στην κάμερα, είπε ότι θα βάλει τα δυνατά της για να τελειοποιήσει την επόμενη εμφάνισή της ώστε να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Πάντως, οι αντιδράσεις των συμπαικτών της ήταν ποικίλες με άλλους να αντιλαμβάνονται την κακή ψυχολογία της και να της συμπαραστέκονται, όμως κάποιοι άλλοι θέλουν να σταματήσει αυτή τη συμπεριφορά και να κάνει focus στην εμφάνισή της.

Ένταση επικράτησε στο μάθημα υποκριτικής της Μαρίας Σολωμού στο Fame Story με τον Γιάννη Στεφανίδη.

Ο σπουδαστής φαίνεται ότι δεν παίρνει σοβαρά όσα τους δείχνει της καθηγήτριά του, με τη γνωστή ηθοποιό να εκνευρίζεται. «Να αγχωθείς για κάτι, γιατί σε βλέπω πολύ χαλαρό… Αγχώσου αγάπη μου και κάν’τη σωστή και συγκεντρώσου σε κάτι για μια φορά. Δε συγκεντρώνεσαι ποτέ σε έμενα!» είπε η Μαρία στον Γιάννη.

«Μονίμως την κάνει κοπάνα… δεν το ‘χεις κάνει ποτέ σοβαρά!», συμπλήρωσε η καθηγήτρια. «Γιατί τη σκαπουλάρεις και το θεωρείς λιγότερο σημαντικό», πρόσθεσε η καθηγήτρια. «Προτεραιότητα είναι το τραγούδι», απάντησε ο Γιάννης.

«Δε με αφορά καθόλου αυτό που βλέπω», σχολίασε η καθηγήτρια μετά το τέλος της performance του Γιάννη. «Έχει να πει κάτι; Είσαι ο μόνος που αντιδράει τόσο πολύ… αντιδράει με το μέσα του, όχι με εμένα. Θεωρείς ότι είναι περιττή. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να την κάνει… Οι άλλοι κύριοι εδώ είναι ηλίθιοι; Περνιέσαι για ξύπνιος; Αυτό μου δείχνεις», πρόσθεσε η Μαρία.

Εννοείται ότι τα σχόλια αυτά δεν άρεσαν στον Γιάννη. «Έχουμε καταντήσει να κουνιόμαστε πιο πολύ από το να τραγουδάμε», σχολίασε μετά το μάθημα στους συμμαθητές του

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο μάθημα της Στεφανίας Ρίζου η οποία φαίνεται πως προκαλεί έντονα συναισθήματα και αντιδράσεις!

Γιατί μία ο Γιάννης και μία η Άντριου την έκαναν να περάσει δύσκολα στο μάθημά της.

Η ερμηνεία του Γιάννη στο τραγούδι ήταν μία πολύ ωραία αφορμή, κυρίως σε ό,τι αφορά τους στοίχους του ώστε ο νεαρός τραγουδιστής να την φλερτάρει πολύ διακριτικά, με τη Στεφανία Ρίζου να απαντάει με χιούμορ σε κάθε του ατάκα.

«Ότι σε θέλω, σε θέλω…»

Καθόλου χιούμορ όμως δεν είχε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Στεφανία Ρίζου και την Άντριου όταν η τελευταία τής ζήτησε εξηγήσεις επειδή δεν πήγε να τη βρει στο καμαρίνι όταν της το υποσχέθηκε. Η Στεφανία δικαιολογήθηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα όμως η Άντριου θυμωμένη τής πέταξε μία ατάκα που έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τη Στεφανία Ρίζου η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Μετά το τέλος του μαθήματος, Άντριου και Στεφανία αποφάσισαν να τα συζητήσουν μόνες τους, κεκλεισμένων των θηρών, προκειμένου να τα βρουν και όντως ζήτησαν η μία στην άλλη συγγνώμη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ιδιαίτερα εκρηκτικό ήταν το κλίμα στο μάθημα του Fipster, ιδίως όταν αναφέρθηκε στους σπουδαστές που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στο κοινό, μέσω των social media.

Σύμφωνα με poll η συμμετέχουσα που ο κόσμος δε θέλει να είναι στο σπίτι του Fame Story είναι η Megan, με τη σπουδάστρια να εκνευρίζεται και να ξεσπάει. «Ήμουν σίγουρη... Το βίντεο που έπαιξε στο live είναι πιο αρνητικό. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να με έχουν πάρει με λάθος μάτι οι έξω», είπε αρχικά. «Νιώθω ότι σε εμένα δείχνουν παραπάνω αρνητικά», πρόσθεσε. «Δεν είπα ότι η παραγωγή έχει θέμα μαζί μου», είπε στη συνέχεια.

Όσα της είπε ο Fipster για το μοντάζ κι ότι αυτό ισχύει για όλους τους σπουδαστές, την εκνεύρισαν ακόμα περισσότερο βάζοντας τα κλάματα. «Μπορώ να πάω τουαλέτα», είπε η Megan και σηκώθηκε από την καρέκλα της φανερά συγχυσμένη, όταν ο καθηγητής της ανέφερε την Αριστέα. «Πραγματικά προσπαθώ και το ξέρουν όλοι κι αυτήν τη στιγμή με βάζεις στη γωνία να βγω εγώ κακιά που δεν είμαι κακιά!», είπε στο Fipster. «Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα», της είπε ο καθηγητής της.  

Ανάμεσα σε όσους στήριξαν τη σπουδάστρια ήταν ο στενός της φίλος Δημήτρης Κλειδάς, αλλά κι η Αριστέα με την οποία δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. «Διαφωνώ ότι η Megan έχει το λιγότερο ταλέντο. Άλλους τους βλέπω πιο ατάλαντους», είπε ο Γιάννης Στεφανίδης

Εννοείται ότι ο καθηγητής της δεν της κρατάει καμία κακία, κάνοντάς της στη συνέχεια μια αγκαλιά. 

Η Megan που επηρεάστηκε πολύ από το συμβάν στο μάθημα, δε σταματούσε να κλαίει, λέγοντας στον Τίτο ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ακαδημία. «Δε γουστάρω να είμαι η κακιά του σπιτιού, καλύτερα να φύγω», είπε στον συμπαίκτη της.

Ο Χάρης Κούσιος κάνει πρόβα με τους σπουδαστές τις χορογραφίες τους, ενώ ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία και γράφει ένα τραγούδι με τους σπουδαστές.

Μιλάει προσωπικά με τη Megan για τη δική του εμπειρία, όταν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το Fame Story και της δίνει συμβουλές.

Ολόκληρο το Επεισόδιο 30 | 14.11.23

Tο trailer 31ου επεισοδίου | 16.11.2023

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»