Η αποκάλυψη για τη δουλειά που έκανε η Κάτια Νικολαΐδου τα τελευταία χρόνια - Όσα είπε o αδελφός της

Ανατριχιάζει το μήνυμα του Δημήτρη Στρέπκου για την Κάτια Νικολαΐδου – «Σήμερα ήταν η τελευταία σου παράσταση» - Ο αδελφός της Τάκης Νικολαΐδης μιλησε μια ημέρα μετά την κηδεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν οι άνθρωποι της Κάτιας Νικολαΐδου. Η ηθοποιός πέθανε στα 58 της χρόνια αφού πάλεψε με τον καρκίνο.

Η Κάτια Νικολαΐδου μετρούσε αρκετές συνεργασίες ωστόσο τα τελευταία χρόνια το τηλέφωνό της δεν χτυπούσε για τηλεοπτικούς ρόλους και θεατρικές συνεργασίες.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή #SuperΚατερίνα, η ηθοποιός για τρία καλοκαίρια, είχε βρεθεί στο Ρέθυμνο, όπου και εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις γνωστού ξενοδοχείου προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Οι άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί της έχουν να θυμούνται τα καλύτερα.

«Χαμογελαστή, με τρόπους και το μεγάλο της προσόν ήταν η επικοινωνία με τον πελάτη. Γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της και μετά τη συνεργασία μας έμαθα ότι πάλι δεν ήταν καλά». ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Alpha υπάλληλος ξενοδοχειακής μονάδας. 

Στο πλευρό της οικογένειας διαρκώς ο Δημήτρης Στρέπκος, ο αδελφικός φίλους της Κάτιας Νικολαΐδου. Ο γνωστός σχεδιαστής δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η καλύτερη του φίλη θα πήγαινε στην τελευταία της κατοικία με τα ρούχα που είχε σχεδιάσει εκείνος.

Ανατριχιάζει η ανάρτησή του λίγες ώρες μετά την κηδεία.

«Σήμερα ήταν η τελευταία σου παράσταση. Όλοι ήταν εκεί για σένα. Φορούσες τα ρούχα μου. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σου ήταν εκεί, νόμιζα ότι θα βγεις και θα πεις ότι όλο αυτό είναι ένα κακό παιχνίδι. Περίμενα τις selfies και τα αστεία μας βίντεο. Αλλά δεν ήρθες ποτέ. Αντίο άγγελέ μου. Είσαι το φως στη ζωή μου. Ενας άγγελος. Σε αγαπάμε. Ο αδελφός του, Τάκης έβαλε τα δυνατά του. Η μητέρα σου ήταν δυνατή. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Στρέπκος.

Ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου, Τάκης Νικολαΐδης μιλησε στο #ΤoPrwino μια ημέρα μετά την κηδεία.

«Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου μού είπε ότι πηγαίναμε κάπου σε κάποια επίσκεψη, δεν μπορούσε η γυναίκα να το συνειδητοποιήσει ακόμα και χθες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι άχαρος ο ρόλος που έχω πάρει. Βγαίνουν και λένε ότι η Κάτια είκοσι χρόνια ταλαιπωρούνταν με τον καρκίνο, είναι ψέματα. Αυτό δεν ισχύει. Η Κάτια είκοσι χρόνια ζούσε φυσιολογικά. Είναι λάθος να λέγεται… ότι είκοσι χρόνια ταλαιπωριόταν, δείχνει – τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω – ότι μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Κάτια είκοσι χρόνια ζούσε φυσιολογικά τη ζωή της. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και εκεί πάλι δεν μπαινοέβγαινε, έκανε τις εξετάσεις της, το πολεμούσε. Ήταν καλύτερα, ξαναέμπαινε. Το τελευταίο εξάμηνο ήταν δύσκολο, χειροτέρεψε… Μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο στην τηλεόραση».

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια