Νέα Hydro Cloud Serum & Hydro Cloud Oil-free Water Gel

H σειρά προσώπου HYDRATION της ΥOUTH LAB. εμπλουτίστηκε με δύο ενισχυμένες συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης καταναλώτριας, ενώ καλύπτουν κάθε τύπο δέρματος και ηλικιακό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όλοι οι μηχανισμοί δράσης των βιοσυμβατών και βιομιμητικών συστατικών που επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε στα εργαστήρια μας έχουν ένα κοινό στόχο… να στέλνουν μήνυμα στα κύτταρα που έχουν αποκοιμηθεί, «ξυπνώντας» τις μεταβολικές τους λειτουργίες.

Γιατί, ενεργός μεταβολισμός σημαίνει νεανική επιδερμίδα!

371540018_356856143509663_8940915277847962658_n

Ταυτόχρονα, στις συνθέσεις αυτές αξιοποιήθηκε η Τεχνολογία Water Gel, δημιουργώντας τις πιο «φρέσκες», απολαυστικές, αέρινες υφές που υπόσχονται να σας ταξιδέψουν κυριολεκτικά στα σύννεφα…

385560518_1634192333777006_8158050824837396068_n

Πιο αναλυτικά:

ΗYDRO CLOUD SERUM _ 30ml

Λεπτόρρευστος, ορός εντατικής ενυδάτωσης που αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, γεμίζοντας» γραμμές & ρυτίδες και επαναφέροντας την πυκνότητα σε κάθε τύπο δέρματος. Παράλληλα, ενδυναμώνει την επιδερμίδα έναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, εξισορροπώντας το μικροβίωμα.

Αφορά:

  • Ξηρό / αφυδατωμένο δέρμα
  • Θαμπό δέρμα
  • Τραχιά υφή
  • Όλες τις ηλικίες
  • Όλους τους τύπους δέρματος, και το ευαίσθητο

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ / ΔΡΑΣΕΙΣ:

  • Σύμπλεγμα 4 Υαλουρονικών Οξέων (3 διαφορετικά μοριακά βάρη & 2 διαφορετικοί τύποι). Συνδυάζοντας Υ.Ο. διαφορετικών μοριακών βαρών (μικρό – μεσαίο – μεγάλο) επιτυγχάνουμε βαθιά ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα κεράτινης στοιβάδας. Συμπληρωματικά, οι 2 διαφορετικοί βιο-ενεργοί τύποι Υ.Ο., δίνουν καλύτερη και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, με αποτέλεσμα το «γέμισμα» των λεπτών γραμμών & ρυτίδων, την εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και την προστασία έναντι στην UV ακτινοβολία και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.
  • Πρεβιοτικό με δράση ανάλογη της βιταμίνης D, ενεργοποιεί την παραγωγή του υποδοχέα της βιταμίνης D, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση της, για απόλυτα ενυδατωμένο δέρμα, με ισχυρό επιδερμικό φραγμό. Στοχεύει τόσο στην άμεση, όσο και στην μακράς διάρκειας ενυδάτωση, καθώς βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων υγρασίας στα εξωτερικά επίπεδα της κεράτινης στοιβάδας, για λείανση και ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Νιασιναμίδη, υδατοδιαλυτή μορφή της Βιταμίνης Β3, με αντιφλεγμονώδεις, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. «Σβήνει» τις λεπτές γραμμές, φωτίζει την επιδερμίδα, ανακουφίζει από πρηξίματα και ερυθρότητα, αφήνοντας το πρόσωπο απαλό και λαμπερό. Ενυδατώνει και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας.
  • Ενεργό συστατικό από το Ρόδο της Ιεριχούς ή αλλιώς φυτό της «Νεκρανάστασης» γιατί έχει την ικανότητα να μην "πεθαίνει" ποτέ, επιβιώνοντας για χρόνια σε απολύτως άνυδρο περιβάλλον και ξαναζωντανεύοντας μέσα σε μερικές ώρες με λίγο νερό! Χάρη στις αντιγηραντικές και cell-boosting ιδιότητές του, αναζωογονεί τα στρεσαρισμένα κύτταρα, καθώς διεγείρει και ενισχύει τη μεταβολική τους δραστηριότητα που έχει ατονήσει. Παράλληλα, προσφέρει άμεση ενυδάτωση, επαναφέροντας την ελαστικότητα και πυκνότητα της επιδερμίδας, ενώ, διατηρεί το μικροβίωμά της.
  • Έχει διακριτικό άρωμα, ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο _ Μη φαγεσωρογόνο _ Χωρίς παραβένες, γλουτένη

Δεν δοκιμάζεται σε ζώα _ Κατάλληλο για Vegans

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε καθημερινά πρωί (ή και βράδυ) σε καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ακολουθεί η χρήση του κρεμοτζέλ HYDRO CLOUD OIL-FREE WATER GEL για ολοκληρωμένη περιποίηση.

Είναι ιδανικό για layering σε συνδυασμό με οποιοδήποτε serum ή κρέμα (Retinol Reboot, Βrightening Vit C, Peptides Reload, Blemish Control).

Συστήνεται για το ακνεϊκό δέρμα που ακολουθεί αγωγή με accutane ή άλλα ρετινοειδή, για την εξισορρόπηση των επιπέδων ενυδάτωσης από τις παρανέργειες της αγωγής.

Μπορεί να αποτελέσει ολοκληρωμένη φροντίδα για χρήση στο σπίτι, έπειτα από αγωγή με ενέσιμα fillers Υαλουρονικού Οξέος.

Εάν είναι να εκτεθείτε στον ήλιο, συνεχίστε με το κατάλληλο αντηλιακό για ολοκληρωμένη προστασία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: μπουκάλι – 30 ml

386826535_6844262022333477_5640356150900686183_n

ΗYDRO CLOUD OIL-FREE WATER GEL _ 50ml

Αέρινο, μη λιπαρό, κρεμο-τζελ προσώπου που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από τα σημάδια αφυδάτωσης και ταυτόχρονα την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις (περιβαλλοντικούς ρύπους, καπνό κτλ.).

Αφορά:

  • Ξηρό / αφυδατωμένο δέρμα
  • Θαμπό δέρμα
  • Τραχιά υφή
  • Όλες τις ηλικίες
  • Όλους τους τύπους δέρματος, και το ευαίσθητο

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ / ΔΡΑΣΕΙΣ:

  • Πρεβιοτικό με δράση ανάλογη της βιταμίνης D, ενεργοποιεί την παραγωγή του υποδοχέα της βιταμίνης D, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση της, για απόλυτα ενυδατωμένο δέρμα, με ισχυρό επιδερμικό φραγμό. Στοχεύει τόσο στην άμεση, όσο και στην μακράς διάρκειας ενυδάτωση, καθώς βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων υγρασίας στα εξωτερικά επίπεδα της κεράτινης στοιβάδας, για λείανση και ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Σύμπλεγμα Αμινοξέων & Ινοσιτόλης, αντιοξειδωτικό μίγμα που δρα σαν oσμολύτης, αλλά επιπλέον ενισχύει την προστασία από το οξειδωτικό στρες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους, συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας και στην ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού της.
  • Βιο-μιμητικά συστατικά του Φυσικού Ενυδατικού Φραγμού υποστηρίζουν τη λειτουργία του NMF, προσφέροντας «τροφή» στο δέρμα. Με βασικό πρόσθετο το ασβέστιο σε βιοδιαθεσιμη μορφή, συμβάλλουν στην συνοχή της επιδερμίδας. Παράλληλα, ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό, ενώ υποστηρίζουν τις βασικές λειτουργίες της επιδερμίδας, συνεισφέροντας στην θωράκισή της.
  • Βούτυρο Καριτέ, προσφέρει ενυδατώνει σε βάθος, περιποιείται και λειαίνει την επιδερμίδα, επαναφέροντας την ελαστικότητά της. Παράλληλα, έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
  • Έχει ελαφριά, απολαυστική υφή και υπέροχο άρωμα, ενώ αφήνει αίσθημα δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί.

Δερματολογικά ελεγμένο _ Μη φαγεσωρογόνο _ Χωρίς παραβένες και γλουτένη

Δεν δοκιμάζεται σε ζώα _ Κατάλληλο για Vegans

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε καθημερινά πρωί (ή και βράδυ) στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Iδανική βάση για εφαρμογή του make up.

Εάν είναι να εκτεθείτε στον ήλιο, συνεχίστε με το κατάλληλο αντηλιακό για ολοκληρωμένη προστασία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: βάζο – 50 ml

ΔΙΑΝΟΜΗ: Θα βρείτε τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της Youth Lab., σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών (Beauty Bar, Selekt Beauty, Glow Beauty & ERA).

386894893_874069074227224_2224005995121152821_n

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!