Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεμπρόστιασε επικά & με το γάντι, τον Νίκο Κοκλώνη - H τηλεφωνική παρέμβαση

Τι ηθελε ο Νίκος Κοκλώνης και έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Αντρέας Μικρούτσικος όπως ήταν αναμενόμενο και οι απαντήσεις του, έκαναν το Νίκο Κοκλώνη στιφάδο με κρεμμυδάκια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του #FameStory ήθελε να συνομιλήσει συγκεκριμένα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και να προσπαθήσει λανθασμένα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Αγαπημένε μου Ανδρέα, στεναχωρημένε μου Ανδρέα, αγάπη μου, είσαι ο σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, χρόνια τώρα. Είμαστε περήφανοι που σε έχουμε, σ΄αγαπάμε πάρα πολύ. Είσαι ο αδερφός μας, ο μπαμπάς μας, ο φίλος μας. Χαιρόμαστε που με τη γνώμη σου μας φωτίζεις.

Αυτό που είπα την Παρασκευή είναι ότι από επιλογή, εγώ δεν θέλω να κάνω ριάλιτι Big Brother αυτό το format, γιατί το Fame Story είναι ένα project που θεωρώ ότι έλειπε από την Ελλάδα, θέλουμε καινούργιους τραγουδιστές, πρέπει να υπάρχει προϊόν και για το Just μας, εδώ στον Alpha, οπότε είπα θα κάνουμε μια μουσική ακαδημία που σίγουρα υπάρχει και ο εγκλεισμός», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε:

«Θέλω να διαφοροποιηθώ από το παλιό Big Brother ή το παλιό Fame Story, όχι γιατί ήταν κακό, αλλά γιατί είναι 2023, έχουμε Instagram, social media, έχουμε άλλο τρόπο να επικοινωνούμε. Και για το ραντεβού μας θέλω να πω ότι και φυσικά έγινε, φυσικά και είναι χαρά μας να βρεθείς στο Fame Story, φυσικά και η γνώση σου στα ριάλιτι είναι μοναδική, αλλά αυτό που ήθελα και θέλω εγώ και εκεί είναι η μαγκιά και του παραγωγού είναι να ενώσω το παρελθόν με το μέλλον, δηλαδή εμένα, εσένα με τον Light και να δούμε το μέλλον».

«Συναντηθήκαμε, μπορεί αυτός να είναι μέσα σου ένας βαθύς ιδεολογικός σκοπός, αλλά με πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δεν θα αναφέρω και δεν θέλω να μιλάω για θεαματικότητες» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος όπως ήταν αναμενόμενο και οι απαντήσεις του, έκαναν το Νίκο Κοκλώνη στιφάδο με κρεμμυδάκια! Είναι μια από τις φορές που η άποψη και ο λόγος του Ανδρέα Μικρούτσικου έχουν βαρύνουσα σημασία και ο τρόπος που τοποθετείται σχετικά με αυτό το θέμα είναι ολόσωστός. Δυστυχώς και από πλευράς παρουσιάσης και από πλευράς παραγωγής, το παιχνίδι είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Η συζήτηση που είχε προηγηθεί
Μετά την προβολή του βίντεο που έδειχνε τον Νίκο Κοκλώνη να μιλάει στους διαγωνιζόμενους και να τους συμβουλεύει να μην μετατρέπουν τη μουσική Ακαδημία σε ριάλιτι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την ένστασή του.

«Όλα είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα κοινός νους. Πολλές φορές για να στηρίξουμε το σπίτι μας τον κοινό νου τον βάζουμε στην άκρη. Εγώ τώρα τον στηρίζω και δεν τον στηρίζω μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη και ξέρω να τσαλακώνομαι κιόλας. Αλλά αυτό αν λέγεται στήριξη, ξέρετε τι μου θυμίζει; Το σκυλί που κάνει τσίσα και νομίζω ότι το καλύπτει, στο μάρμαρο κιόλας. Εδώ και δύο λεπτά στο μάρμαρο το κάνει. Μας βλέπει κόσμος. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Είναι πολύ απλά τα πράγματα, ο Νίκος έβγαλε ένα κείμενο, πολύ σωστά. Μπορεί να είναι ένα κείμενο που να πρέπει να το πει. Δεν υπάρχει αυτό το κείμενο. Εγώ δεν θέλω να τον κοντράρω και τον αγαπώ και γελάω και με τις αντιφάσεις του και τα είπαμε και μεταξύ μας. Και μου έλεγε τι έλεγε και τα λέει και τόσο χαμογελαστά και αυτό γουστάρω. Μου έλεγε: "Εγώ δεν θέλω να σε δω μπροστά μου". Τα αφεντικά τα τιμάω με τη γνώμη μου».

«Αντρέα μου γιατί με μειώνεις τώρα; Είπα εγώ μπράβο στον Νίκο; Για εμένα πολλά λάθη κάνει ο Νίκος και εγώ πιο πολλά και εσύ κάνεις λάθη, και όλοι μας» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επενέβη και ζήτησε επεξήγηση από τον παρουσιαστή σχετικά με την ερμηνεία που έδωσε, λέγοντας: «Εγώ είπα ότι η φιλοσοφία του είναι να μην κάνει ριάλιτι, αλλά εκ των πραγμάτων προκύπτει ριάλιτι, το οποίο θα αναδειχθεί».

Ο παρουσιαστής απάντησε: «Εμείς δεν είμαστε ριάλιτι, τα θέλουμε όλα καλώς καμωμένα, ότι εμείς εδώ θέλουμε τη μουσική ακαδημία. Γιατί κλήθηκα; Κλήθηκα ως αντι-Big Brother, ως να μην προάγω το ριάλιτι, όλα αυτά που είπε Νίκος...».

«Είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είσαι τεράστια προσωπικότητα» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, με καλύψατε, τα εύσημα δικά σας» είπε θυμωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σταμάτησε να μιλάει.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να πάει κοντά του για να τον ηρεμήσει, έκατσε στα πόδια του και αφού του μίλησε, ενημέρωσε ότι ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται στη γραμμή.

Δείτε το βίντεο στο 01:07' ΕΔΩ

Untitled

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ένα story στο Instagram και ανέφερε: «Για να διευκρινήσω και κάτι αυτό που είπα στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για την Εύη Δρούτσα στον Ανδρέα, σχετίζεται με το μάθημα που είχε κάνει μέσα στην Ακαδημία του Fame Story και εξηγούσε στα παιδιά πολύ σωστά ότι δεν μπορείς να ερμηνεύεις ένα τραγούδι χωρίς να γνωρίζεις τον συνθέτη και τον στιχουργό. Όταν ο Ανδρέας με ρώτησε γιατί είπα “το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου”; Γιατί είναι το τραγούδι της Σοφίας Βόσοου και το έχει ερμηνεύσει εξαιρετικά. Δεν είχα χρόνο να αναφέρω το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου και ποιος το δημιούργησε. Όλοι κατάλαβαν όμως γιατί το έβαλα».

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη