#FameStoryGR: Η Ελένη Χατζίδου στην ακαδημία - Τι είπε για τον Παντελή Παντελίδη και την ιστορία τους;

Αυτοί είναι οι τρεις υποψηφίοι προς αποχώρηση - Η ψηφοφορία των σπουδαστών για την καλύτερη εμφάνιση - Η ανάθεση των τραγουδιών για το 8ο live

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για τον Μάριο Ματιανό, ο οποίος μαζεύει τα πράγματα του και αποχωρεί.

Το τραγούδι του αποχαιρετισμού από τον Μάριο

Οι δίδυμοι Danny και Victor εκφράζουν το παράπονό τους, επειδή δεν τους ψήφισε το κοινό. Η Μαίρη Τσαβαλιά τους ζητάει να μιλήσουν, σχετικά με το γεγονός ότι δεν τους στήριξε στο Live για το θέμα με τους καλεσμένους, αλλά εκείνοι απορρίπτουν την πρότασή της.

Τα διδυμάκια μιλώντας με τη Μαίρη είχαν γειώσει τους guests που έρχονται στο σπίτι γεγονός που έδειξε έλλειψη σεβασμού.

Ενοχλημένοι που δεν κέρδισαν την ασυλία βρήκαν εύκολο στόχο τη Μαίρη να ξεσπάσουν ζητώντας της τα ρέστα για όσα είπε για το περιστατικό.

Εκείνη τους εξήγησε ξανά και ξανά ότι πήρε το μέρος τους και δεν είπε τίποτα κακό για εκείνους ενώ την  ίδια ώρα το Twitter τους πετσόκοψε για το καλάμι που έχουν καβαλήσει!

Το επόμενο πρωί, η Διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, έρχεται για την καθιερωμένη αξιολόγηση του Live, λέγοντας στον Φειδία Ηροδότου ότι ήταν καλός, αλλά «δεν πέθανε κιόλας». Η Μαίρη είναι πολύ στενοχωρημένη με την απόδοσή της.

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους παίκτες όταν η Αριστέα εξέφρασε την άποψη ότι οι η συγγνώμη που της ζήτησαν οι δίδυμοι στο live της Παρασκευής ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Εκείνοι διαμαρτυρήθηκαν ενώ στον καβγά μπλέχτηκε και η Μαίρη.

Η Μαίρη είπε ότι ενώ είχε όλη την καλή διάθεση να συμβουλεύσει την Αριστέα να μην τα παίρνει όλα προσωπικά εκείνη ξέσπασε πάνω της.

Ανάποδες πήρε φυσικά η Αριστέα ακούγοντάς τη και όπως φάνηκε από όσα είπε στο κιου την έβαλε στη μαύρη λίστα μαζί με Danny και Victor.

Στη συνέχεια, γίνεται η ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση του Live και η ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση. Τέλος, γίνεται η ανάθεση των τραγουδιών για το επόμενο Fame Story Live, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους σπουδαστές!

Άλλοι ενθουσίασαν, άλλοι απογοήτευσαν τους κριτές στο 7ο live του Fame Story και ήδη όλοι κοιτούν με προσμονή το live της ερχόμενης Παρασκευής για να εντυπωσιάσουν.

Η Ηρώ ήρθε στην Ακαδημία για την καθιερωμένη αξιολόγηση των acts και αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που έβγαλε η επιτροπή στον τάκο, αυτούς που είχαν τις πιο αδύναμες ερμηνείες.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μέγκαν, Μαίρη και Άννα βρέθηκαν στους bottom 3 και θα αναμετρηθούν στην προτίμηση του κοινού για το ποιος θα παραμείνει και ποιος όχι.

Η ψηφοφορία των σπουδαστών για την καλύτερη εμφάνιση

Η ανάθεση των τραγουδιών για το 8ο live

Σωτήρης – Ένα τσιγάρο διαδρομή

Μαίρη – Χειρότερα

Danny &Victor – 24 hrs

Τίτος – Μια καρδιά για σένανε

Άννα – Το δίκιο μου

Andrew – Ένα καράβι

Φειδίας – Take on me

Ελεάνα – Καμιά φορά

Γιάννης – Κομμάτι της ζωής μου

Megan – Flowers

Δημήτρης – Θέλω να με νιώσεις

Αριστέα – Levitating

Μία ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκαν οι σπουδαστές του Fame Story.

Η Ελένη Χατζίδου πήγε στο σπίτι για να τους δώσει τις συμβουλές τους αλλά και να κοουτσάρει τη Μαίρη η οποία θα τραγουδήσει στο 8ο live τη μεγάλη επιτυχία της «Χειρότερα».

Η πάντα χαμογελαστή, αυθόρμητη και λαμπερή Ελένη Χατζίδου, μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story με κέφι και ενθουσιασμό.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Breakfast@Star, παλιά παίκτρια του Fame Story, συζήτησε με τους σπουδαστές και μοιράζεται μαζί τους, με τη χαρακτηριστική αμεσότητά της, ιστορίες για τον Παντελή Παντελίδη και τη συνεργασία τους, αλλά και πως γράφτηκε το τραγούδι «Χειρότερα», που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

«Δεν είναι όλα ρόδινα. Ήμουν ένα αουτσάιντερ. Έμεινα στην Ακαδημία για 4 Llive και πέρασαν 7 χρόνια μέχρι να άνω δισκογραφία. Δεν είμαι έμφυτο ταλέντο. Δούλεψα πάρα πολύ γιατί ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά μου».

«Έχοντας δουλέψει έρχεται στον δρόμο μου ο Παντελής Παντελίδης. Ήρθε μια φίλη μου και μου είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει ένα live στο Νέο Ηράκλειο σε ένα μαγαζί 250 ατόμων και ψάχνει τραγουδίστρια».

«12 η ώρα το μαγαζί δεν είχε κανέναν λέω “άπατοι θα πάνε”. Και 1 η ώρα δεν είχαμε πού να τους βάλουμε. “Ποιος είσαι; Τι είσαι εσύ;” του λέω και από τότε τον χάζευα και πώς μου κόβει και του είπα να μου γράψει ένα τραγούδι».

«Πέρασαν οι μέρες, τίποτα αυτός. Λέω “πάει με ξέχασε”. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αν μου το έγραψε και άρχισε να μου το παίζε. Με το που τελειώνει του λέω “τι λες ρε;”. Μου λέει “εσύ όταν χώρισες με τον άλλον, όταν τον είδες με την άλλη, τι είπες; “δεν πειράζει παιδιά μου στην ευχή της Παναγίας;».

Η πρόβα της Μαίρης με την Ελένη Χατζίδου

Τα... πήρε η Άννα με τους δίδυμους και τον Γιάννη

Ολόκληρο το Επεισόδιο 29 | 13.11.23

Tο trailer 30ου επεισοδίου | 14.11.2023

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»