#FarmaGR: Οι αποκαλύψεις έφεραν απειλές Παρλάντζα: «Θα του σπάσω το χέρι στη μέση κι ας με βάλουν φυλακή»

Τα... μαγειρέματα ανάμεσα στους αρχηγούς - Τσάμης σε Νάσια: «Σιγά σιγά να ξεπαστρεύονται οι άντρες» - Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία - Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βάιος Κόκκινος ήρθε αντιμέτωπος με τη Γεωργία Τσάμη στη Μονομαχία του Αχυρώνα και κατάφερε να υπερισχύσει, παρά τον τραυματισμό στο πόδι του.

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της συγκινημένη και όλοι φάνηκαν να παραξενεύονται από το πόσο κοντά ήρθε με τη Νάσια Ευαγγελάτου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αμέσως μετά, πυροδοτήθηκαν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το ποιον θα αφήσει αρχηγό στην πράσινη ομάδα.

Μετά την αποχώρηση της Γεωργίας στο τελευταίο επεισόδιο της Φάρμας, κατέφτασε στους παίκτες το γράμμα της πρώην παίκτρια κι η υπόδειξη του νέου αρχηγού.  

Χωρίς καμία έκπληξη, η Γωγώ έδωσε την αρχηγία στη φίλη της τη Νάσια, λέγοντας ότι θέλει όλοι οι παίκτες να περάσουν από την αρχηγία. Εννοείται ότι η απόφαση αυτή ήταν αναμενόμενη από τους υπόλοιπους φάρμερς. Ανάμεσα σε αυτούς που περίμεναν ότι θα 'ναι αρχηγός η Νάσια ήταν ο Άλκης, που δήλωσε... ξενερωμένος και με τη συμπεριφορά του Παρλάντζα. 

Στο γράμμα η Γεωργία απευθύνθηκε με χιούμορ στους πρώην συμπαίκτες της, τονίζοντας την αγάπη για τη φίλη της τη Νάσια. «Οσον αφορά την αρχηγία είχε στο μυαλό μου να βγάλω κάποιον άλλον αρχηγό, αλλά μετά το συμβούλιο μου είπε όλη η ομάδα ότι καλό θα ήταν να περάσουν όλοι από αυτήν τη θέση, αναθεώρησα κι έτσι ορίζω αρχηγό τη Νάσια μου. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις και με το παραπάνω», είπε για τη νέα αρχηγό. 

«Τους φαίνεται περίεργο ότι η πρώτη γυναίκα αρχηγός στην ομάδα τους είναι μια... ξένη, είναι μια πρώην αντίπαλος να πω καλύτερα. Είναι κι αυτό ένα θέμα που με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω πως θα το δει ο καθένας και τι θα γυρίσει εναντίον μου», είπε η Νάσια μιλώντας στην κάμερα.

Το πρωί, ο Νίκος Παρλάντζας και ο Γιώργος Γιαννούλας συζητούν για την αποχώρηση της Γεωργίας αλλά και για τον τρόπο που δρα η Νάσια.

Λίγο αργότερα δημιουργείται ένταση στην πράσινη ομάδα, με αφορμή ένα βάζο ζάχαρη, που βρέθηκε στα πράγματα του Άλκη Λαδά. Πως αντιδρούν οι συμπαίκτες του όταν το ανακαλύπτουν; Ποιοι είναι, σύμφωνα με τους πράσινους, «ο βασιλιάς και η βασίλισσα» της σκηνής;

Ο λόγος για τον Άλκη Λαδά, ο οποίος «έβαλε χέρι» στη ζάχαρη που είχαν κρατήσει για δύσκολες ώρες στις προμήθειες κι έτσι έγινε αποδεκτής απειλών τόσο από τον Νίκο Παρλάντζα όσο και από τον Γιώργο Γιαννούλα. Αυτή η κίνηση του Άλκη έφερε ένταση.

«Ήσασταν μπροστά και λέω θα κρατήσω αυτή τη ζάχαρη για ώρα ανάγκης για όλου μας εδώ μέσα. Έγινε έτσι; Ναι ή όχι; Από εδώ και πέρα τίποτα…

Έχω βάλει σημάδια μέσα στα μπαούλα, την επόμενη φορά, άμα βρω χέρι μέσα θα το σπάσω στη μέση κι ας με βάλουν μέσα φυλακή», είπε με ένταση ο δεύτερος.

Η Έλενα Καραμβάση δεν αισθάνεται πολύ καλά και ο Γιώργος Γιαννακίδης τη φροντίζει, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Ωστόσο, οι σχέσεις του Γιώργου Τσάμη με τη γαλάζια ομάδα παραμένουν τεταμένες.

Νέες συμμαχίες δημιουργούνται, περιμένοντας το γράμμα της Γεωργίας. Τελικά, επέλεξε αρχηγό βασισμένη στο συναίσθημα ή αναθεώρησε και πήρε την απόφασή της σύμφωνα με το ποιος είναι πιο χρήσιμος για την ομάδα; Μετά την ανακοίνωση, κάποιοι παίκτες δεν χάνουν καθόλου χρόνο και προσπαθούν να προσεγγίσουν τον νέο αρχηγό.

Μπορεί ο Τσάμης να μην πατάει στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψει, ωστόσο στα... μαγειρέματα γύρω από το παιχνίδι είναι πρώτος!  

Ο Γιώργος Τσάμης θέλει να... ξεπαστρέψει τους υπόλοιπους άντρες της Φάρμας

Νάσια, Τσάμης κι Έλενα βρέθηκαν στο σπίτι προκειμένου να.. στήσουν τις επόμενες αποχωρήσεις. «Λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε, προτείνω μια άτυπη συμμαχία. Έχουν μαζευτεί πολλοί άντρες μέσα στη Φάρμα. Μπορούμε να το κάνουμε κάπως έτσι ώστε σιγά σιγά να ξεπαστρεύονται οι άντρες», είπε ο Γιώργος Τσάμης, με τη Νάσια να του απαντάει ότι φοβάται πως αυτά που λένε ο Τσάμης θα τα αποκαλύψει στον αχυρώνα, με τον παίκτη να την επιβεβαιώνει ότι δε θα το κάνει. «Παιδιά, επιτέλους το παιχνίδι έχει αρχίσει να αποκτάει ενδιαφέρον για μένα», συμπλήρωσε ο Τσάμης.  

«Ένα πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν είναι για να βγουν οι δυνατοί παίκτες στην επόμενη φάση, είτε χάσουμε εμείς είτε χάσετε εσείς, να προτείνουμε δυνατά χαρτιά. Δηλαδή αν χάσουμε εμείς δίνουμε Γιαννακίδη στον τάκο... Ποιος πιστεύεις ότι χρειάζεται να φύγει άμεσα;», ρώτησε ο Τσάμης τη Νάσια. «Ο Άλκης, ο Χρήστος κι η Αντωνία είναι μια τριάδα μαζί. Ακούστε τώρα τι θα γίνει... αν φύγει ένας από τους τρεις, ο ένας θα βγάλει αρχηγό τον άλλον και την επόμενη εβδομάδα θα με δώσουν», απάντησε η Νάσια.

Στη συνέχεια η Νάσια αποκάλυψε στην κάμερα ότι δε θέλει να πειράξει τον Παρλάντζα, κι ότι ο Παρλάντζας δε θα θέλει να βγει υποψήφιος ο φίλος του ο Γιαννούλας.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, καταφθάνει με νέες τροφές για τα ζωάκια της «Φάρμας» αλλά φέρνει και κρέας για να το κάνουν παστό, κάτι που έχει λείψει πολύ στους παίκτες. Πως θα τους φανεί αυτή η νέα αποστολή;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τις δύο ομάδες στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας. Οι παίκτες, αφού πρώτα απεγκλωβιστούν, καλούνται να πετύχουν 5 διαφορετικούς στόχους, χρησιμοποιώντας τσουβάλια και σφεντόνες. Πέρα από τους στόχους, που πρέπει να πετύχουν για να κερδίσουν πόντο για την ομάδα τους, μπορούν να πετύχουν και μία μεγάλη κόκκινη στάμνα. Αυτός που θα την ρίξει πρώτος θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα.

Ποιοι θα αποδειχθούν δυνατοί στον στόχο και ποιος θα στοχεύσει την ασυλία; Η ομάδα που θα κερδίσει θα απολαύσει λαχταριστούς λουκουμάδες, ενώ η ηττημένη θα βρεθεί σε συμβούλιο, όπου ο αρχηγός θα ορίσει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας. Θα κινηθεί, άραγε, στρατηγικά ή θα υπολογίσει το καλύτερο για την ομάδα;

Ο Γιώργος Γιαννούλας έλεγε και ξαναέλεγε πως δε θέλει την ασυλία, αλλά οι βολές του στη δοκιμασία ασυλίας… έδειχναν το αντίθετο!

Ο παίκτης της πράσινης ομάδας κατάφερε να χτυπήσει την κόκκινη στάμνα και έτσι, η ασυλία είναι δική του! Σοκαρισμένη η αρχηγός της ομάδας Νάσια με την τροπή των πραγμάτων είπε στην κάμερα της Φάρμας ότι ήθελε να τον δώσει ως μονομάχο.

«Ήθελα να τον δώσω μονομάχο και όχι γιατί δεν τα πηγαίνουμε καλά, αλλά γιατί πιστεύω ότι ακόμα και να έβγαινε στη μονομαχία και στον αγωνιστικό χώρο θα είχε πάρα πολλές πιθανότητες να παραμείνει στη Φάρμα» είπε χαρακτηριστικά η Νάσια.

Η Κριστίνα πρόσθεσε ότι όλοι θέλουν την ασυλία. «Αυτά τα ‘’δεν τη θέλω την ασυλία’’ και ‘’το έκανα κατά λάθος’’ αυτά… αλλού».

Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

Το trailer 30ου επεισοδίου | Τρίτη 14.11.2023

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»