#SecretSong:Το πιο συγκινητικό μουσικό event της τηλεόρασης, έκανε πρεμιέρα με 9 καλεσμένους για... έκπληξη!

Κατέρρευσε ο Μιχάλης Αεράκης, η έκπληξη της Υρώ Λούπη στη Μαριάννα Τουμασάτου, «Έσπασε» ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος - Καθήλωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα με την εξομολόγηση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην λευκή πολυθρόνα του The Secret Song κάθισαν εννέα πρόσωπα από το χώρο του θεάματος και η εμπειρία που θα ζήσουν θα είναι μοναδική.

Πέγκυ Ζήνα: το τραγούδι που της άλλαξε την πορεία ερμηνευμένο από φίλους καρδιάς.

Μαριάννα Τουμασάτου: οι φίλοι της, της κάνουν την έκπληξη της ζωής της.

Νίνο: ένα αναπάντεχο reunion που τον συγκλονίζει.

Μιχάλης Αεράκης: ένα τραγούδι αφιερωμένο στις μεγάλες αγάπες της ζωής του.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: μια μελωδία που τον γυρίζει στην πιο γλυκιά ανάμνηση.

Πέτρος Πολυχρονίδης: μια ταινία, ένα τραγούδι, μια παιδική εξόρμηση, μια φιλία που αντέχει στον χρόνο…

Άγγελος Παπαδημητρίου: ένα τραγούδι που τον δένει μ’ έναν μύθο.

Κατιάνα Μπαλανίκα: το τραγούδι που σφράγισε με την ερμηνεία της ζωντανεύει επί σκηνής από τους πιο δικούς της ανθρώπους.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: μια μελωδία, μια κιθάρα, μια κούκλα τον ταξιδεύουν στον χρόνο…

Δείτε το βίντεο EΔΩ

Στο πρώτο επεισόδιο του #SecretSong με την Ναταλία Γερμανού και δη σαν πρώτος καλεσμένος βρέθηκε ο Μιχάλης Αεράκης, το βράδυ της Κυριακής, στον Alpha. Σε αυτή την ξεχωριστή τηλεοπτική του στιγμή, ο δημοφιλής ηθοποιός έμελλε να δεχθεί μια πολύ όμορφη έκπληξη από τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους,

Κι αυτό μιας και η σύζυγος του και ο γιος του θέλησαν να προσφέρουν στον δικό τους άνθρωπο, τον τηλεοπτικό παπα-Μιχάλη από τον Σασμό, το πλέον αγαπημένο του τραγούδι. «Ήτανε μια φορά» ήχησε στο πλατό για να γυρίσει ο Μιχάλης Αεράκης πίσω στα παιδικά του χρόνια και την γενέτειρα του πατρίδα, την Κρήτη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σκηνικής παρουσίασης, δε, ο έμπειρος πρωταγωνιστής δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς βουρκωμένος και σε σημεία να ξεσπάει σε δάκρυα. Στη συνέχεια βρέθηκαν στη σκηνή τα μέλη της οικογένειας του για να ολοκληρώσουν αυτή την ιδιαίτερη έκπληξη.

«Παναγία μου, Παναγία μου! Δεν μπορώ να μιλήσω… Ξέρεις τι μου θύμισες; Τον συγχωρεμένο τον πατέρα σου που έκανε κάτι τέτοια και να που ήρθε σε εμένα με πρόσωπα πολύ αγαπημένα. Πω πω, μεγαλεία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχα να κλάψω πολλά χρόνια» παραδέχθηκε, εμφανώς συγκινημένος, ο Μιχάλης Αεράκης στην Ναταλία Γερμανού σε αυτή την επίσημη τηλεοπτική πρώτη για το Secret Song του Alpha.

1

Στην πρεμιέρα βρέθηκε καλεσμένη και η Κατιάνα Μπαλανίκα το βράδυ της Κυριακής. δημοφιλής καλλιτέχνιδα έμελλε να δεχθεί μια έκπληξη από ορισμένα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα για την οποία, όπως ακριβώς και όλοι οι υπόλοιποι, δεν είχε καμία απολύτως ιδέα.

Γι’ αυτό και η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στην λευκή καρέκλα, τα φώτα έσβησαν και περίμενε να δει τι την περίμενε στη σκηνή του Secret Song. Κι αυτό, λοιπόν, ήταν το κομμάτι «Στην κουπαστή» ερμηνευμένο από την Μαριλού Κατσαφάδου, την αδελφή της, Δήμητρα και τον αδελφό της, Σπύρο μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Σταμάτη Φασουλή.

Βλέποντας δε το ένα πρόσωπο να διαδέχεται το άλλο στη σκηνή, η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για να ξεσπάσει σε λυγμούς όταν εμφανίστηκε στο video wall η εγγονή της φωνάζοντας τρυφερά «γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε». Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε πλάι στη Ναταλία Γερμανού και θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς τόσο με το τηλεοπτικό κοινό όσο και με τους καλούς της φίλους και συγγενείς.

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω και γω μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους».

«Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα για να ερμηνεύσει, εν συνεχεία, acapella το κομμάτι «Τι σου έκανα και πίνεις».

5

Την πιο όμορφη έκπληξη επιφύλαξαν στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη τα παιδιά της παράστασης Ματίλντα από το μακρινό 2018 στην πρεμιέρα του Secret Song.

Γνώριμα τα πρόσωπα εμφανίστηκαν στο stage με τον ηθοποιό να μην πιστεύει στα μάτια του!

Συγκινημένος ταξίδεψε μαζί τους αρκετά χρόνια πίσω στον χρόνο, στις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί τους στο σανίδι.

«Συνήθως κρατώ την ψυχραιμία μου, εκεί την έχασα. Με πατήσατε στο ευαίσθητο σημείο μου. Είναι υπέροχο να βλέπεις τα παιδιά τόσα και τώρα να τα βλέπεις μαζί σου στη σκηνή» είπε στη Ναταλία Γερμανού.

«Αυτό δεν το περίμενα! Όλα τα άλλα τα περίμενα!».

2

Και η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής #SecretSong». Κι αυτό μιας και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια κλήθηκε να διαχειριστεί συναισθηματικά την έκπληξη που ετοίμασε για εκείνην η καλή της φίλη, Πέγκυ Ζήνα.

Αυτή δεν ήταν άλλη από το αγαπημένο της τραγούδι, «Hotel California» το οποίο και ερμήνευσε η λαϊκή τραγουδίστρια για να συγκινήσει ιδιαίτερα την Μαριάννα Τουμασάτου. Από τις πρώτες κιόλας νότες, μόλις είδε και άκουσε την Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή, η Μαριάννα Τουμασάτου βούρκωσε για να αφήσει εν συνεχεία ορισμένα δάκρυα να κυλήσουν.

Την όμορφη αυτή έκπληξη, όμως, ήρθε να συμπληρώσει η απρόσμενη είσοδος που έκανε η έτερη καλή της φίλη, Υρώ Λούπη στη σκηνή του Secret Song. Η γνωστή ηθοποιός χάιδεψε αρχικά από πίσω την συνάδελφο της με την Μαριάννα Τουμασάτου να μην κρύβει, εύλογα, το ξάφνιασμα της και να την αγκαλιάζει με ένα τρυφερό φιλί.

«Ευχαριστώ πολύ! Ήταν φανταστικό. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάω από πολύ μικρή, από το λύκειο και έχω απαιτήσει, όταν θα «ταξιδεύω», να το βάλουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου στην παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής του Alpha, Ναταλία Γερμανού κατά το κλείσιμο της έκπληξης της.

3

Για έκπληξη στην καλή της φίλη Μαριάννα Τουμασάτου πήγε η Πέγκυ Ζήνα στο Secret Song και βρέθηκε να κάθεται και αυτή στη λευκή καρέκλα του φαντασμαγορικού σόου!

Δύο καλοί της φίλοι θέλησαν να την τιμήσουν τραγουδώντας ένα πολύ ιδιαίτερο για εκείνη κομμάτι.

Ο Κώστας Καραφώτης και η Αποστολία Ζώη ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το «Δυστυχώς» με την Πέγκυ Ζήνα να βουρκώνει αμέσως.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί σταθμό στην καριέρα της.

«Στην αρχή της καριέρας μου κάποιοι νόμιζαν ότι θα ακολουθήσω έναν ποπ δρόμο, μου έδιναν ποπ τραγούδια, τα οποία αγάπησα, όμως δεν είχα βρει τον χαρακτήρα μου. Όταν ο Γιώργος Μουκίδης μου έπαιξε το  “Δυστυχώς” ένιωσα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου. Τώρα θα ξανασυστηθούμε».

9

Στην καρέκλα του #SecretSong με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, προκειμένου να δεχθεί μια ξεχωριστή έκπληξη. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν περίμενε ποτέ να δει μπροστά του την κόρη του μαζί με την συνάδελφο και νονά της, Λυδία Φωτοπούλου.

Έτσι, όταν τα φώτα έσβησαν με τον ηθοποιό να βρίσκεται σιωπηλά στη λευκή καρέκλα, ήχησαν στο πλατό του Secret Song οι πρώτες νότες από το τραγούδι. Και τότε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αντίκρισε την αγαπημένη του κόρη, Joanne να ερμηνεύει με την μαγευτική της φωνή χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί τη συγκίνηση και την ευρύτερη συναισθηματική του φόρτιση.

Μάλιστα, ένα μικρό κορίτσι πλησίασε τον ηθοποιό για να του δώσει μια παιδική κούκλα την ώρα που προβάλλονταν στο video wall εικόνες από το παρελθόν όπου και πόζαρε είτε με την κορούλα του. Στη συνέχεια πλησίασε την νεαρή τραγουδίστρια η νονά της, Λυδία Φωτοπούλου για να ξεσπάσει σε κλάματα ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Απίστευτο, απίστευτο! Δεν το πίστευα! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν υπέροχη η έκπληξη, συγκινήθηκα πάρα πολύ» παραδέχθηκε ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του Alpha, «Παράδεισος των κυριών».

4

Και ο Πέτρος Πολυχρονίδης συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα του #SecretSong για μία έκπληξη ζωής γεμάτη συγκινήσεις.

Μια ταινία, ένα τραγούδι, μια παιδική εξόρμηση, μια φιλία που αντέχει στον χρόνο…

Το Stand By Me είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι για τον παρουσιαστή και οι φίλοι των παιδικών του χρόνων ανέβηκαν στο stage για να του θυμίσουν εκείνη την άδολη εποχή της ανεμελιάς στον Έβρο, τον τόπο καταγωγής του.

Advertisement

O Τάσος και ο Κώστας αιφνιδίασαν τον παρουσιαστή που μόλις τους είδε έμεινε άφωνος.

«Έχουμε να βρεθούμε μαζί μπορεί και 30 χρόνια!» αναφώνησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης και έτρεξε να τους πάρει αγκαλιά.

6

Και ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε στη βραδινή παρέα της Ναταλίας Γερμανού στο Secret Song με ένα τραγούδι που τον δένει μ΄έναν μύθο, τη Σοφία Βέμπο.

«Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει, αισθάνομαι ότι κάτι καλό θα συμβεί» είπε στη Ναταλία Γερμανού πριν περάσει στη λευκή καρέκλα.

«Για σένα» τραγούδησε η Μάρθα Φριντζήλα με τον Παναγιώτη Τσέβα στο ακορντεόν όσο ο καλός τους φίλος τους παρακολουθούσε εκστασιασμένος.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη απογείωσε με την παρουσία της την έκπληξη αφήνοντάς τον με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα στο τέλος οι δυο τους μοιράστηκαν μία πολύ συγκινητική στιγμή τραγουδώντας το «Πόσο λυπάμαι»α καπέλα.

8

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!