Hollywood calling! Η Έλενα Πιερίδου συμμετέχει σε ταινία για της ζωή της Παναγίας με τον Robert De Niro!

Η Έλενα Πιερίδου ετοιμάζει τις βαλίτσες… για Hollywood! Η Κύπρια ηθοποιός ξεκινά γυρίσματα για τη νέα ταινία, #TheQueenofHeaven, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Robert De Niro

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κύπρο, η 33χρονη σήμερα Έλενα Πιερίδου έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Η Έλενα όμως δεν είναι η μόνη καλλιτέχνις της οικογένειας μιας και η αδερφή της, Ιφιγένεια ασχολείται επίσης με την υποκριτική.

Την περσινή σεζόν το ελληνικό κοινό την γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Γλυκάνισος» και τον ρόλο της «Ραζάν» από την Τουρκία.

elena_pieridou

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα δημοσιεύματα με την σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα, με τον ηθοποιό από τη σειρά «Σασμός» με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι.

Μάλιστα, η Έλενα Πιερίδου πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Κύπρο στην Αθήνα όπου και συγκατοίκησαν. Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν, αφού το ζευγάρι αποφάσισε μετά από 1,5 χρόνο σχέσης να τραβήξει χωριστούς δρόμους με εκείνους ωστόσο να μην απαντούν ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να φτάσουν στον χωρισμό.

638c8114528cb

Η Έλενα Πιερίδου μετρά αντίστροφα τις μέρες για τον ρόλο της καθώς σύντομα θα βρεθεί δίπλα  στον Robert De Niro και στα γυρίσματα της ταινίας #TheQueenofHeaven.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας #RealLife και της Νίκης Κώτσου, η όμορφη ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία, την αδελφή του Λάζαρου και θα παραμείνει στο Μαρόκο περίπου ένα μήνα.

Γυρίσματα για την ταινία θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Η ταινία περιγράφει της ζωή της Παναγίας από την σταύρωση του Ιησού, μέχρι τον θάνατο και αναφέρεται στα πρώτα χρόνια της χριστιανικής εκκλησιαστικής κοινότητας, υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Γιάννης Στραβόλαιμος. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Έλενα Πιερίδου θα έχει δύο σκηνές με τον μεγάλο αστέρα του Χόλιγουντ, Robert De Niro για τις οποίες και ανυπομονεί. 

Αν και τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα για τον Μάρτιο, λόγω των απεργιών των ηθοποιών  για την Artificial Intelligence στο Λος Άντζελες και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, θα καθυστερήσουν. Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025 αλλά πριν από αυτό, το κοινό ανυπομονεί για την στιγμή που θα γίνουν τα γυρίσματα στη χώρα μας, προκειμένου να δει από κοντά αυτή τη μεγάλη υπερπαραγωγή, όσο και τους λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ. 

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!