Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Λιάγκας είναι πολύ στενοχωρημένος. Μου είπε πώς έφυγαν οι κυρίες από την εκπομπή»

Η Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Κορινθίου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι θύματα του «γυναικοφάγου» Γιώργου Λιάγκα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την συνάντησή του με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τα όσα γράφονται για τη φιλία τους, ξέσπασε στον αέρα του #ToPrwino.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο παρουσιαστής:

«Πρέπει όλη αυτή η ιστορία με την ανθρωποφαγία στο μυαλό μας να σταματήσει γιατί διαβάζω ότι εγώ με την Αργυρώ δεν είμαι φίλος... Εδώ γράφονται τέρατα ότι εγώ δεν μιλάω με την Αργυρώ. Η Αργυρώ είναι μία από τις πολύ στενούς μου φίλους, έχουμε κάνει παρέα και εξακολουθούμε να κάνουμε παρέα με την Αργυρώ.. το ότι σταμάτησε εδώ από την εκπομπή ήταν μία δικιά της απόφαση».

Και τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Επίσης επειδή ακούω πολλά τέρατα τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που έχω φάει και προφανώς για να μην αδυνατίζω δεν τους έχω χωνέψει κιόλας αν κάποιον πραγματικά τον έχω φάει ας βγει να το πει… Γιατί δεν έχει βγει κανείς να το πει; Το γράφετε άλλοι, πώς το γράφετε; βγείτε να το μάθω και εγώ κάποια στιγμή… κάπου ώπα να ξέρουμε τι λέμε, που το λέμε, ποιος το υπογράφει και γιατί… μην τα κάνετε σε μένα αυτά...»

Η συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

<iframe src="https://www.antenna.gr/embed/1680427" style="border:0" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή του, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σήμερα 10/11.

Όπως είπε η ίδια, συναντήθηκε μαζί του και της εξήγησε τα πάντα, ενώ ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένος.

«Συνάντησα τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν αρκετά φορτισμένος. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι ότι του έχει χρεωθεί ότι είναι “γυναικοφάγος”, όπως μου είπε, ότι τρώει τις συμπαρουσιάστριές του. Μου εξέθεσε όλη την κατάσταση, ακριβώς πώς έχει γίνει και πώς έχουν φύγει οι κυρίες που ήταν στην εκπομπή, από δίπλα του.

Η αλήθεια είναι ότι με βάση αυτά που μου είπε ο Γιώργος, όντως υπάρχει ένα κλίμα γύρω - γύρω που τον αδικεί και του χρεώνει πράγματα τα οποία δεν είναι δικά του, διότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, δεν τον ενδιαφέρει, όπωςκ και κανένας από τους συνεργάτες του. Γι΄αυτό έγινε και η μεταγραφή της Ελένης Βουλγαράκη», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και συνέχισε: «Από την άλλη έχει στεναχωρηθεί και με όλο αυτό που γίνεται, γιατί όταν κάνει ένα λάθος σταυρώνεται και λιθοβολείται και από το χώρο τον δικό μας. Του χρεώθηκε ότι έφαγε και τη Μπαρμπαρίγου, λόγω κακής σχέσης και ανέβασε το βίντεο για να μας πει ότι η Αργυρώ - που το επιβεβαιώνει και η ίδια...».

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!