#FameStoryGR: Η «εισβολή» της Χριστίνας Μαραγκόζη στην Ακαδημία και τα τρυφερά λόγια για τον Βαρδή

#FameStoryGR: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Αριστέα και δίδυμα - Μέγκαν και Αριστέα στα χαρακώματα για τα μάτια του Τίτο! - Μίλησαν με τους συγγενείς τους και βαλάντωσαν στο κλάμα! - Το συμβούλιο των καθηγητών για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η νέα ημέρα στην Ακαδημία ξεκινά με παιχνίδι ανάμεσα στην Αριστέα και τον Τίτο. Έπειτα από αρκετό διάστημα που είχαν απομακρυνθεί ήρθαν κοντά παίζοντας σουτάκια με ένα τόπι.

Στην αίθουσα χορού μπαίνει η Megan τους βλέπει να παίζουν και φανερά ενοχλημένη λέει στη Μαίρη: «Το αίμα μου βράζει από το πρωί».

Η κακή της διάθεση δεν περνά απαρατήρητη από τους υπόλοιπους σπουδαστές, οι οποίοι το επισημαίνουν στον Τίτο και εκείνος κάνοντας δηλώσεις στο δωμάτιο επικοινωνίας αρκείται να πει: «Εμείς οι άντρες δεν κάνουμε τίποτα και πάλι φταίμε. Αυτό είναι».

Λίγη ώρα εκείνος πλησιάζει τη Megan και της εξηγεί πως απλά έπαιξε μπάλα με την Αριστέα.

Ο Τίτος εκμυστηρεύεται στη Megan πως του έχει περάσει από το μυαλό να μπει αυτός στη μέση και να τις βοηθήσει να φτιάξουν τη σχέση τους οι δυο γυναίκες, αλλά εκείνη τον αποτρέπει.

Στο τέλος της ημέρας η Megan είναι και πάλι καλά με τον Τίτο χαρακτηρίζοντάς τον… ψυχούλα.

Η πρώτη ερωτική κόντρα ανάμεσα στους σπουδαστές της Ακαδημίας είναι γεγονός με τη Μέγκαν, την Αριστέα και τον Τίτο να είναι οι πρωταγωνιστές. 

Όπως είδαμε στο επεισόδιο μέσα από την Ακαδημία η Μέγκαν είναι έξαλλη με τον Τίτο που δείχνει να φλερτάρει και με την Αριστέα, ή τουλάχιστον έτσι φαντάζει στα μάτια της.

Σε μία εξομολόγησή της στη Μαίρη, η Μέγκαν δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά του Τίτο ο οποίος όμως δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί απολύτως τίποτα.

Μάλιστα όταν συμπαίκτες του είδαν κάπως νευρική τη Μέγκαν μέσα στην Ακαδημία, τον ρώτησαν ευθέως αν της είχε κάνει κάτι. Εκείνος όμως, ο οποίος εκείνη την ώρα έτρωγε, έδειξε να μην έχει καταλάβει απολύτως τίποτα, με τους συμπαίκτες του να τον τρολάρουν αλλά και τον ίδιο να λέει ότι για τις γυναίκες πάντα φταίνε οι άντρες, κάνουν δεν κάνουν κάτι.

Πάντως, όσο και αν ο Τίτο προσπάθησε να προσεγγίσει τη Μέγκαν, εκείνη δεν του έδωσε θάρρος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει με τη στάση της πως είναι ενοχλημένη με τη συμπεριφορά του.

Kάποιοι από τους σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες με συναισθήματα και πολλή συγκίνηση. 

Όλοι τους είχαν να μιλήσουν καιρό με τους γονείς ή τα αδέλφια τους και το γεγονός ότι είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν μαζί τους μέσω βίντεο κλήσης ήταν κάτι που τους έκανε να χαρούν πάρα πολύ.

O Γιάννης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του οι οποίοι του είπαν να έχει ήθος και να προσέχει τον εαυτό του με τον σπουδαστή της Ακαδημίας να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένος που ερχόταν σε επαφή μαζί τους.

Η Αριστέα μίλησε με τη μητέρα της η οποία της είπε πως θα ετοιμάσει καλιτσούνια για να μοιράσει μαζί με τσικουδιά στους συμπαίκτες της ενώ της ζήτησε να μην τρώει πολύ αλάτι για να προσέχει τον εαυτό της.

Τέλος, ο Δημήτρης είχε επικοινωνία με τη μητέρα του, τον αδελφό του, τη νύφη του και την ανιψιά του όμως εκείνο που τον έκανε να βάλει τα κλάματα ήταν όταν η μητέρα του τού μετέφερε το μήνυμα του πατέρα του με τον οποίο οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Του είπε ότι ο πατέρας του τον παρακολουθεί και είναι πολύ περήφανος για εκείνον, λόγια που έκαναν τον Δημήτρη να δακρύσει και να υποσχεθεί στον εαυτό του πως όταν θα φύγει από το Fame Story θα πάει να τον βρει και να του μιλήσει.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη εισέβαλε στην Ακαδημία προκειμένου να δώσει τις πολύτιμες γνώσεις της στους σπουδαστές. 

Κυρίως στην Άννα Πολτζόγλου η οποία στο live τραγουδάει κομμάτι που έκανε επιτυχία στο παρελθόν η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Πρόκειται για το τραγούδι «Χάνομαι» που είχε γράψει ο αξέχαστος Αντώνης Βαρδής την περίοδο που ήταν ζευγάρι οι δύο καλλιτέχνες.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη συγκέντρωσε τους σπουδαστές στο σαλόνι και άρχισε να μιλάει για πολλές εμπειρίες της από την μακρόχρονη καριέρα της.

Όμως εκεί που στάθηκαν οι σπουδαστές αλλά και οι τηλεθεατές, ήταν στα τρυφερά της λόγια για τον Αντώνη Βαρδή.

Μίλησε για το πηγαίο ταλέντο του, για την έμφυτη ιδιότητά του να γράφει μουσική για στίχους που του άρεσαν αλλά και να γνωρίζει ακριβώς πώς ήθελε να είναι το αποτέλεσμα της ηχογράφησης ενός τραγουδιού.

Οι σπουδαστές έδειξαν να απορροφούν σαν σφουγγάρι τα λόγια της, κάνοντάς της ερωτήσεις για τον Αντώνη Βαρδή προκειμένου να μάθουν όσα περισσότερα γινόταν για εκείνον.

Η πρόβα της Άννας με τη Χριστίνα Μαραγκόζη

Η πρόβα του Νίνο με τον Φειδία

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Αριστέα και δίδυμα

«Ότι και να κάνω θα μου την πουν και θα με φωνάξουν. Δεν τους έχω πειράξει. Ό,τι και να κάνω θα δεχτώ επίθεση. Δεν αντέχω, δεν αντέχω, δεν αντέχω άλλο πια», είπε εκνευρισμένη η Αριστέα έπειτα από έναν τσακωμό με τα δίδυμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αριστέα πίεσε ένα χάρτινο ποτήρι να μπει στα σκουπίδια. «Δε βλέπεις ότι δε χωράει ρε τούβλο; Ε, τούβλο» είπε ο Danny.

«Από εδώ και πέρα δε θέλω να μου μιλήσεις και να σηκώσεις ξανά τον τόνο της φωνής σου σε εμένα. Το κατάλαβες; Δεν μπορείς να μη μου μιλάς; Κάποιος να μιλήσει μαζί σου δεν μπορεί. Είσαι φουλ λάθος φίλε. Θα φωνάζω όσο θέλω. Δε θα μου κάνεις εσύ κουμάντο», συνέχισε να λέει έξαλλη η Αριστέα.

Μιλώντας η Αριστέα στο δωμάτιο επικοινωνίας για το περιστατικό ανέφερε: «Το ποτήρι ήταν η αφορμή για να δημιουργήσει όλο αυτό το πράγμα και να με κάνει σκουπίδι. Μα με κάνει αυτός σκουπίδι».

Το μέρος της Αριστέας πήρε η Andrew, η οποία διαφώνησε με τα δίδυμα και στη συνέχεια πήγε να κάνει μια αγκαλιά την Αριστέα για να την ηρεμήσει.

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε Αριστέα και Megan

Η... chef Ηρώ με «δώρο» παστίτσιο

Το συμβούλιο των καθηγητών για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση

Ολόκληρο το Επεισόδιο 27 | 09.11.23

Απόψε στις 21:00 το 7ο φαντασμαγορικό live | Καλεσμένη η Χριστίνα Μαραγκόζη

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη