#imacelebritygr: Την «έφαγαν» οι ταραντούλες και τα φίδια την «έστειλαν» με μιας Ελλάδα

#imacelebritygr: Μοίρασε αηδία η νέα δοκιμασία – Βούτηξαν μες στα βρωμόνερα και στα σκουπίδια - Ακούστηκε σε όλη την Καραϊβικη η κραυγή της Ηλιάδη - Χαμένοι στην μετάφραση Ογκουσόντο με Αναδιώτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με μια νέα σειρά, απείρου κάλλους και αισθητικής, δοκιμασιών ήρθαν οι παίκτες του Celebrity.

Ο Λιανός εξηγεί τους κανόνες του Στοιχειωμένου Σπιτιού στην Αγγελική και στην Μαρία

Τέλειο σκηνικό τρόμου και η Καλομοίρα κατατρόμαξε

Μαρία και Αγγελική προβάρουν τις τσιρίδες τους...

Τα είδε όλα η Μαρία με το που ξεκίνησε το παιχνίδι

Ακούστηκε σε όλη την Καραϊβικη η κραυγή της Ηλιάδη

Χειρότερη απ’ όλες μάλιστα σε αυτό το νέο επεισόδιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη που βρήκε τους επωνύμους μέσα στον βούρκο.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των δυο ομάδων του Celebrity συνάντησαν και πάλι τον Γιώργο Λιανό με την Καλομοίρα για να αφεθούν στις οδηγίες τους. Και αυτές συμπεριλάμβαναν πως θα πρέπει να ψάξουν ορισμένα «πολύτιμα» αντικείμενα στον πάτο των βαρελιών που ήταν γεμάτα με βρωμόνερα και σκουπίδια.

Το παρών σε αυτή τη δοκιμασία έδωσαν ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Αγγελική Ηλιάδη για την κίτρινη ομάδα και ο Νίκος Βαμβακούλας με την Ιωάννα Λίλη για την πράσινη ομάδα.

Εύλογα, δε, οι δυο κυρίες του Celebrity κόντεψαν να λιποθυμήσουν περισσότερες των δύο φορών κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους από τις μυρωδιές, τα υγρά και όλα όσα ακουμπούσαν τα σώματα τους.

Για την ιστορία του Celebrity, δε, αυτή τη δοκιμασία ολοκληρώθηκε με ισοπαλία μιας και οι δυο ομάδες βρήκαν τα 10 αντικείμενα εντός των πέντε λεπτών και κατ’ επέκταση μοιράστηκαν το έπαθλο με το φαγητό και τα φρούτα!

Μεγάλος καυγάς για τις προμήθειες - Έδωσε τη λύση ο Χειμωνέτος

Το τελευταίο τους χαρτί στο Celebrity, το βράδυ της Πέμπτης, έπρεπε να παίξουν δυο μέλη της κίτρινης ομάδας και ένα μέλος της πράσινης ώστε να παραμείνουν για λίγο ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Emilia Vodos και την Αγγελική Ηλιάδη από την μια και τον Νίκο Βαμβακούλα από την άλλοι.

Οι τρεις παίκτες του Celebrity κλήθηκαν λοιπόν να αντέξουν μια ακόμα δοκιμασία με πλήθος ερπετών και λοιπών ζώων μιας και στο τέλος αυτής θα έπρεπε ένας ή μία να πάρει το επόμενο αεροπλάνο και να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα.

Ανάλογα με τη ζαριά που έφερναν οι τρεις παίκτες, ακουμπούσε πάνω τους και το αντίστοιχο ζωάκι. Και άρχισαν να έρχονται οι ταραντούλες, για να τις διαδεχθούν τα ποντίκια και εκείνα να τα ακολουθήσουν τα φίδια και ύστερα τα καβουράκια και η… ζωή στο ριάλιτι επιβίωσης συνεχιζόταν δίχως εκπλήξεις.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως τόσο η τραγουδίστρια όσο και το εντυπωσιακό μοντέλο δεν έπαψαν στιγμή να ουρλιάζουν και να παρακαλούν να ολοκληρωθεί αυτή η δοκιμασία. Μάλιστα, η Emilia Vodos άρχισε να έχει και προβλήματα στην αναπνοή όσο αυξάνονταν τα ζωντανά πλασματάκια πλάι της.

«Δεν μπορώ άλλο! Δεν είμαι καλά! Δεν μπορώ, I’m a celebrity get me out of here» φώναξε η Emilia Vodos για να σπεύσουν οι άνθρωποι της παραγωγής να την βγάλουν από την κόλαση που ζούσε στην εν λόγω δοκιμασία και να αποχωρήσει από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Χαμένοι στην μετάφραση Ογκουσόντο με Αναδιώτη

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»
Η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα για την εξέλιξη της υγείας του: «Έχει μικρή, αλλά σημαντική βελτίωση»
Το bullying που έχουν υποστεί, Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου, επειδή είναι άτεκνοι
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Παρατηρώ τους θεατές, έχει πλάκα. Κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Δεν ξενερώνω»
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων