#FarmaGR: Για πρώτη φορά μονομαχία ανάμεσα σε άντρα & γυναίκα! Βάιος ή Γεωργία; Ποιος αποχώρησε;

#FarmaGR: Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Γιαννακίδη και τον Τσάμη - Ο Τσάμης κάνει λόγο για στημένες μονομαχίες - Η αντίδραση των συμπαικτών του! - «Μέρα παρά μέρα με χαρακτηρίζουν άχρηστο, ανίκανο, βάρος στην ομάδα, τι οφείλω να κάνω; »

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πράσινη ομάδα, μετά την ήττα της στη Δοκιμασία Επάθλου, έχασε και τη 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας στη Φάρμα. Ο Βάιος Κόκκινος, ως πρώτος μονομάχος, βρέθηκε στο συμβούλιο της σκηνής και εκεί κλήθηκε να επιλέξει τον αντίπαλο του.

Η Γεωργία Τσάμη αυτοπροτάθηκε ως 2η μονομάχος, καθώς θεωρεί ότι φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα των πράσινων. Ο Βάιος αμφιταλαντεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά αποφάσισε να κρατήσει τον λόγο που έδωσε στη Γεωργία και την επέλεξε.

Το πρωί, οι πρώτοι που ξυπνούν είναι και πάλι ο Νίκος Παρλάντζας και ο Γιώργος Γιαννακίδης. Συζητούν για τα ξυπνητήρια που κλείνουν πριν ακόμα ξυπνήσουν όλοι, αλλά και για την απόφαση του Βάιου να ορίσει δεύτερη μονομάχο τη Γεωργία.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γιαννακίδης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Τσάμη για το θέμα του πρωινού ξυπνήματος, αλλά και για τις αρμοδιότητες, που έχει αναλάβει και δεν φέρνει εις πέρας. Ο Γιώργος Τσάμης θεωρεί ότι ο Γιώργος Γιαννακίδης δεν φροντίζει τα ζώα, όπως θα έπρεπε.

«Νίκο, είναι πολύ σοβαρό αυτό! Μας έχει πει  για βία και βγαίνει off, βγαίνει άκυρος αλλά δεν σου λέει συγγνώμη! Μας λέει ότι κακομεταχειριζόμαστε τα ζώα, δεν λέει συγγνώμη! Μας λέει ότι δεν τα ταΐζουμε, δεν λέει συγγνώμη! Κάθε ρε φίλε, ποιος είσαι;» τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, σε πολύ αυστηρό ύφος ο Γιώργος Γιαννακίδης ενώπιων των περισσοτέρων συμπαικτών του.

«Ο Τσάμης που δεν θέλει να εκμεταλλευόμαστε τα ζώα. Γιατί δεν ήρθε να ξεσκατ… τα ζώα; Να τα προσέξει; Αφού τα αγαπάει πιο πολύ από εμάς και δεν θέλει να πάθουν τίποτα» δήλωσε, με τη δική του σειρά, ο Χρήστος Γκυζέλη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. «Όταν μέρα παρά μέρα με χαρακτηρίζουν άχρηστο, ανίκανο, βάρος στην ομάδα, τι οφείλω να κάνω; Να αποδείξω τα λεγόμενα τους. Μπορώ να επιβεβαιώσω την βαρύτητα μου, την αναξία μου και την αχρηστία μου» υπογράμμισε στη Φάρμα ο Γιώργος Τσάμης με τον Νίκο Παρλάντζα να τονίζει με τη σειρά του τα εξής.

«Θέλει να κάνει σόου, δεν είναι καν σόουμαν όμως μην τα μπερδεύουμε. Ήρθε να κάνει ένα φτηνό σόου το οποίο κακώς το κάνει γιατί στο τέλος θα του γυρίσει μπούμερανγκ. Ο κόσμος χαζός δεν είναι, βλέπει και καταλαβαίνει».

Οι παίκτες από τη γαλάζια και την πράσινη ομάδα πηγαίνουν πρωινό στους δύο μονομάχους και στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η Γεωργία νιώθει ότι στέρησε τη νίκη στην ομάδα της και έχει ανάμεικτα συναισθήματα για τη σημερινή μονομαχία. Πόσο πολύ θέλει να παραμείνει;

Ο Βάιος δεν έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του, αλλά αισθάνεται καλύτερα.  Αναλύει τους λόγους της επιλογής του, αλλά και το γεγονός ότι θα αναμετρηθεί με μία γυναίκα.

Ο Βάιος αφιερώνει στην αρχηγό της γαλάζιας ομάδας το τραγούδι: «Ακυβέρνητο καράβι»

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα, η Έλενα Καραμβάση μοιράζεται τις σκέψεις της για τις αποφάσεις της ως αρχηγός, οι οποίες δεν βρίσκουν σύμφωνη την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Τσάμης κάνει λόγο για στημένες μονομαχίες - Η αντίδραση των συμπαικτών

Κάποιοι παίκτες νιώθουν αδικημένοι από τη στάση του Γιώργου Τσάμη, τόσο σε σχέση με τις δουλειές, όσο και σε σχέση με κατηγορίες, που έχουν δεχτεί για τη  φροντίδα των ζώων. Εκείνος με τη σειρά του παίρνει ξεκάθαρη θέση για όσα έχει πει, για τις στρατηγικές που ακολουθούνται και τέλος κάνει λόγο για στημένες μονομαχίες.

Ποια θα είναι η αντίδραση των συμπαικτών του;

Για πρώτη φορά στη «Φάρμα» θα παρακολουθήσουμε μία μονομαχία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα!

Σε αυτή τη δυσμενή θέση, για πρώτη φορά στη Φάρμα, βρέθηκαν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για την Γεωργία Τσάμη και τον Βάιο Κόκκινο που θα έπρεπε να τα δώσουν όλα προκειμένου να παραμείνουν για τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα στο παιχνίδι.

Ποιο θα ήταν άραγε το αποτέλεσμα και ποιος από τους δύο μονομάχους θα έπαιρνε το εισιτήριο παραμονής στη Φάρμα προκειμένου να συνεχίσει να παραμείνει την πορεία για τη διεκδίκηση των 50.000 ευρώ;

Το σκορ έγραψε κάποια στιγμή 2 – 1 για την Γεωργία οπότε και ο Βάιος είχε μια ακόμα, ίσως τελευταία, ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης και να κάνει την ανατροπή. Κάτι που τελικά συνέβη μιας και η μελαχρινή διαγωνιζόμενη έβαλε τα δυνατά της αλλά την πρόδωσαν οι δυνάμεις της με αποτέλεσμα να την στείλει ο αντίπαλος της εκτός διαγωνισμού!

«Νιώθω ότι σπάει κάτι μέσα μου εκείνη τη στιγμή γιατί πραγματικά μου έχει ραγίσει όλο μου το είναι» εξομολογήθηκε η 37χρονη ελεύθερη επαγγελματίας για την αποχώρηση από τη Φάρμα

To trailer 29ου επεισοδίου | Δευτέρα 13.11.2023

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη