Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

O Νοέμβριος είναι και επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κριός

Ο μήνας δηλώνει ξεκάθαρα ότι έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τις αβεβαίωτες που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε βοηθούν επίσης να ξεπεράσεις αυτές στις προκλήσεις. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα μετά την πρώτη εβδομάδα αυτού του μήνα με τη βοήθεια των πλανητών. Βελτίωση της συναισθηματικής σου ζωής θα υπάρξει μόνο αν είσαι διακριτική και στοργική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Η Αφροδίτη άλλωστε, δε θα σου επιτρέψει να κρύψεις τις επιθυμίες σου και αυτό θα βοηθήσει στη βελτίωση της συμβατότητας ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, είναι σχεδόν δεδομένο ότι κάποια καρμική γνωριμία θα προκύψει αυτό το μήνα. Ο Άρης σου χαρίζει την απαραίτητη αισιοδοξία και θάρρος να διεκδικήσεις ότι και όποιον επιθυμείς.

Τα αποτελέσματα όλης της σκληρής δουλειάς που έχεις καταβάλλει θα σε ανταμείψουν στα εργασιακά και σίγουρα κάτι καλό έχεις να περιμένεις. Η καλή σχέση με συναδέλφους ωφελεί πολύ την επαγγελματική σου ανάπτυξη. Θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ή ένα σύμβουλο σε σχέση με τα οικονομικά και ιδιαίτερα πριν κάνεις οποιεσδήποτε επικίνδυνες επενδύσεις. Ο μήνας είναι ιδανικός για να εξασφαλίσεις τα χρήματα σου αντί να τα αυξήσεις. Τέλος, απέφυγε το άγχος για να εξασφαλίσεις την υγεία σου αλλά να διατηρήσεις και τις ισορροπίες σου.

Ταύρος

Καθώς περιηγείσαι το μήνα που ακολουθεί, σκέψου να αναζητήσεις ευκαιρίες για συνεργασία και να δημιουργήσεις κάτι όμορφο με ομοϊδεάτες. Ωστόσο θυμήσου να είσαι ευγενική και καλή με τον εαυτό σου, επιτρέποντας του στιγμές απόλαυσης και ξεκούρασης. Σε θέματα καριέρας ο μήνας έχει κάποια καλά νέα για σένα, καθώς οι αστρικές θέσεις λειτουργούν υπέρ σου. Οι ιδέες και οι προτάσεις σου θα εκτιμηθούν στα εργασιακά και θα ανταμειφτείς για την καλή δουλειά σου. θα είσαι ενθουσιώδης ωστόσο, γι’ αυτό και ίσως να χρειαστεί να προσπαθήσεις για να αποφύγεις διαφωνίες με συνεργάτες, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια υγιή καθημερινή ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο σου.

Αργότερα μέσα στο μήνα θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η ερωτική σου ζωή θα είναι υπέροχη σε γενικές γραμμές, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης. Ωστόσο κάποια σκαμπανεβάσματα ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζονται προσοχή. Θυμήσου ότι μπορείς να τα αποφύγεις, δίνοντας στο σύντροφο σου την ελευθερία που χρειάζεται. Εάν είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται κατακόρυφα, γι’ αυτό χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τη διαδικασία του φλερτ.

Δίδυμοι

Αυτό το μήνα υπάρχει έντονα η διάθεση για νίκη από μέρους σου γι’ αυτό ξεκινάς δυναμικά. Αυτή η περίοδος ευνοεί κάθε επαγγελματικό άνοιγμα ή επένδυση. Ως αποτέλεσμα των βημάτων που έγιναν, η οικονομική κατάσταση βελτιώνεται και οι σχέσεις με συνεργάτες γίνονται πιο σταθερές. Η θέση του Ήλιου στο Σκορπιό δίνει ισχυρή ώθηση ενέργειας και κοιτάς με τόλμη και αποφασιστικότητα το μέλλον. Υπάρχει μια επανεκτίμηση αξιών και η ζωή σου γίνεται αντιληπτά πιο θετική.

Η ηρεμία κυριαρχεί στην οικογενειακή σου ζωή και μπορούν να διευθετηθούν μακροχρόνιες διαφορές. Έχοντας φτάσει σε μια αρμονία με τον αγαπημένο σου μπορεί να θελήσετε από κοινού να επισφραγίσετε τη σχέση σας με μια σοβαρή απόφαση. Ωστόσο δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, έχει μια ανασταλτική επίδραση, μπορεί να προκύψει μια εσωτερική ένταση. Αγαπάς την ελευθερία και δε διατίθεσαι να δεχτείς περιορισμούς, οπότε ο εκνευρισμός θα συσσωρευτεί. Για να ομαλοποιήσεις την κατάσταση μπορείς να καταφύγεις σε χαλαρωτικές δραστηριότητες.

Τα διαθέσιμα χρήματα δε φαίνεται να επαρκούν καθώς προκύπτουν επιπλέον έξοδα. Γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου και αναζήτησε τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις όποιες οικονομικές συναλλαγές σου καθώς, μπορεί να βρεθείς θύμα εξαπάτησης. Εάν είσαι μόνη ερωτικά- συναισθηματικά από τις 8 και μετά που η Αφροδίτη αλλάζει θέση και μετακινείτε στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι νέο φαίνεται να εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σου.

Καρκίνος

Ο ισχυρός Ήλιος από το Σκορπιό το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχει μια συναρπαστική επίδραση επάνω σου πιέζοντας σε για ενδοσκόπηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου . τα συναισθήματα υπερισχύουν της λογικής και η διαίσθηση σου παίζει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος άλλωστε για να αποφύγεις τα λάθη. Το αποκορύφωμα της συναισθηματικής αστάθειας, γίνεται γύρω από την ολοκλήρωση της Πανσέληνο στις 27/11.

Η επαγγελματική σου ζωή στις αρχές του μήνα θα είναι ενδιαφέρουσα και γεμάτη γεγονότα. Μια σειρά από εκδηλώσεις και συναντήσεις θα οδηγήσουν στην κορυφή της καριέρας σου. Χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό και την ικανότητα διαπραγμάτευσης θα είναι δυνατό να ενισχύσεις γρήγορα τη θέση σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά, τα οικονομικά φαίνεται να σε ζορίζουν καθώς έρχονται έξτρα έξοδα και πιθανά οι οικονομίες σου να μην είναι αρκετές. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις μια υπεύθυνη διαχείριση και προσέγγιση των χρημάτων σου. Η επιρροή του Ερμή στον Τοξότη θα βοηθήσει νε εξομαλυνθούν τα πράγματα και η λήψη σημαντικών πληροφοριών, η συμφωνία για αλλαγή των όρων των συναλλαγών σου θα γίνει ευκολότερη. Με τον Άρης στο Σκορπιό είναι μια περίοδος μέγιστης δραστηριότητας και μπορεί να παραπονεθείς για έλλειψη ενέργειας. Η νέα Σελήνη στις 13/11 στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιείται στον τομέα των αισθηματικών σου και υπόσχεται θετικές αλλαγές και νέες γνωριμίες.

Λέων

Επικοινωνιακά οι αρχές του μήνα θα είναι λίγο τεταμένες, γι’ αυτό και συνίσταται να αρνηθείς να συμμετάσχεις σε σημαντικές διαπραγματεύσεις . Σύντομα ωστόσο η διάθεση σου θα αλλάξει και το ποτήρι θα γίνει ξανά μισογεμάτο. Όταν η Αφροδίτη στις 8 περνά στο ζώδιο του Ζυγού, υπόσχεται ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις, δίνοντας σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εκτιμήσεις τις απλές απολαύσεις της ζωής και να διασκεδάσεις. Μην ξεχνάς να υπενθυμίζεις τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου και να μοιράζεσαι μαζί του την καθημερινότητα σου.

Αν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά μην εκπλήσσεσαι αν διαπιστώσεις πως ελκύεσαι από ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο ή κουλτούρα. Ο δρόμος προς την επαγγελματική επιτυχία που σου πήρε λίγο χρόνο αρχίζει να ανοίγεται. Ωστόσο με τον Ερμή από τον Τοξότη επικρατεί η παράλογη σκέψη και αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα με ελαφρώς παραμορφωμένη μορφή. Η επιθυμία σου να υπερβάλλεις τόσο τις χαρές όσο και τις κακοτυχίες μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την ηγεσία. Το ήρεμο τέλος του Νοεμβρίου, θα δώσει τέλος σε αμφιλεγόμενα ζητήματα. Η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί, οι όποιες συγκρούσεις θα παραμείνουν στο παρελθόν, κάτι που θα επηρεάσει θετικά τη διάθεση σου. Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 24, θέματα που αφορούν την ιδιοκτησία, το χώρο του σπιτιού ή ακόμα και μια μετακόμιση θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Παρθένος

Ο Νοέμβριος σε γενικές γραμμές προμηνύει καλή τύχη και αγάπη. Είναι αλήθεια πως ο δρόμος προς την επιτυχία ωστόσο δεν είναι εύκολος. Πρέπει να θυμάσαι ότι ένα πετυχημένο αποτέλεσμα εξαρτάτε από την προσωπική αποφασιστικότητα. Ο μήνας του Σκορπιού γενικά, προκαλεί μια αναστάτωση ακόμα και σε σένα κάνοντας σε πιο επιρρεπής σε εκρήξεις επιθετικότητας. Η βύθιση στο δικό σου κόσμο δε σου επιτρέπει να αξιολογήσεις νηφάλια τις καταστάσεις. Η πρόοδος στα εργασιακά έρχεται σταδιακά και κυρίως μετά την πανσέληνο στις 27/11, η ενέργεια της οποίας προωθεί την αλλαγή.

Ωστόσο οι πρώτες μέρες του μήνα θα σε ενθουσιάσουν με νέα ανακαλύψεις και ευχάριστες συναντήσεις. Γνωριμίες θα γίνουν εύκολα και φυσικά και η επικοινωνία θα φέρει πολλές πληροφορίες. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο οι ανταγωνιστές σου θα καταλάβουν ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν δυνατό αντίπαλο.

Τα μέσα του μήνα είναι πιο φασαριόζικα και γι’ αυτό μπορεί να ευθύνεται ο φόρτος εργασίας που σου δίνει ωστόσο τη δυνατότητα και την ευκαιρία να δείξεις τον επαγγελματισμό σου. Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 9/11, μπορεί να φέρει κάποια ένταση όταν οι άνθρωποι τείνουν να υπερβάλλουν. Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 23 είναι μια ευεργετική θέση για τη λήψη αποφάσεων. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά- ερωτικά κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, πιθανά να συναντήσεις το άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ζυγός

Δεδομένου ότι η ευημερία στο μήνα του Σκορπιού εξαρτάτε άμεσα από την εσωτερική μας διάθεση, προγραμμάτισε τον εαυτό σου για τα θετικά, όπως στο ότι αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις στην οικογενειακή σου ζωή.

Σταθερές θα είναι οι οικονομικές ροές τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, κάτι που θα σου επηρεάσει τη διάθεση. Τα νέα μιας προαγωγής αυξάνουν τον ήδη αυξημένο φόρτο εργασίας. Ωστόσο στα μέσα του μήνα η επίτευξη των στόχων σου δε θα είναι εύκολη και θα πρέπει να παλέψεις για την επιτυχία σου.

Αγνόησε τις προκλήσεις των ανταγωνιστών σου, καθώς η άμεση αντιπαράθεση δε θα δώσει κανένα αποτέλεσμα και προσπάθησε να ζητήσεις την υποστήριξη ανθρώπων με ισχύ και επιρροή. Ένας εξίσου αποτελεσματικός τρόπος διατήρησης της σταθερότητας είναι η ισχυρή σου αυτοπεποίθηση, που ενισχύεται από τις 8, που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο.

Ένα επιπλέον επιχείρημα υπέρ της θετικής εξέλιξης των γεγονότων, είναι η θέση του Άρη στο Σκορπιό όταν η διαίσθηση προστίθεται στη σιδερένια συγκράτηση. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα σε ωθεί να ανοίξεις τα φτερά σου και να τολμήσεις να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Με τη νέα Σελήνη στις 13 θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη από την Πανσέληνο και μετά, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το μεγάλο έρωτα που θα ανατρέψει θετικά τα πάντα στη ζωή σου.

Σκορπιός

Η διαίσθηση σου αυτό το μήνα των γενεθλίων σου είναι ιδιαίτερα έντονη. Χάρη σ’ αυτήν, θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί το καλύτερο σενάριο για την εξέλιξη σου, αποκλείοντας επικίνδυνες στιγμές. Ωστόσο είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τον αρνητισμό και είναι πιθανές εκρήξεις ζήλειας και επιθετικότητας.

Οι οικονομικές υποθέσεις στις αρχές του μήνα δεν είναι ιδιαίτερα θετικές και ίσως θα πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια για να αυξήσεις τα εισοδήματα σου. Πιθανά οι εταίροι να ακυρώσουν μια συμφωνία ή η διοίκηση να περικόψει μισθούς και αυτό να γίνει ένα είδος δοκιμής της δύναμης σου.

Ωστόσο ο μήνας υπόσχεται γρήγορη επίλυση της κατάστασης, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να σφίξεις το ζωνάρι σου. Με την Αφροδίτη στις αρχές του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου είναι δύσκολο να υπάρξουν ισχυρές συναισθηματικές εκρήξεις. Αν είσαι ερωτευμένη ξαφνικά μπορεί να γίνεις ντροπαλή και να νιώσεις ανασφάλεια. Ωστόσο μπορείς να ανεβάσεις την ερωτική σου ζωή στο επόμενο επίπεδο.

Η ενέργεια του Ερμή στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βγεις μπροστά και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που αφορούν πρακτικά θέματα θα λειτουργήσουν προς όφελος σου. Η διάθεση σου γίνεται πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη. Αν δεν έχεις καταφέρει να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν που αφορά τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή ίσως ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Εμπιστεύσου τη νέα Σελήνη στις 13/11, που σου ανεβάζει τη διάθεση και φέρνει νέες εμπειρίες και έρωτες στη ζωή σου.

Τοξότης

Η ισχυρή ενέργεια του Ήλιου στο Σκορπιό έχει θετική επίδραση στην προσωπική σου ζωή. Ο αυξημένος μαγνητισμός σου προσελκύει την προσοχή των άλλων, ανεβάζοντας τον αριθμό των θαυμαστών σου και τα κομπλιμέντα δεν έχουν τέλος. Ωστόσο αυτό μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες στις οικογενειακές σχέσεις. Είσαι γεμάτη ενέργεια επομένως μπορείς να αντέξεις εύκολα κάθε επαγγελματικό φορτίο.

Η πορεία των πρώτων ημερών του μήνα, θα σου επιτρέψει να συγκεντρώσεις δυνάμεις για μια σημαντική ανακάλυψη. Τα γεγονότα στα μέσα του μήνα μικρές απογοητεύσεις θα βάλουν φρένο στον ενθουσιασμό σου. Ίσως η μοίρα να σε βάζει σε μια δοκιμασία. Για αυτό προτείνεται μια παύση, καθώς δε λειτουργεί ακόμα το να διχάζεσαι ανάμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού, αιτήματα και απαιτήσεις από αγαπημένα πρόσωπα και προσωπικές υποθέσεις.

Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σου όπου και θα πρωταγωνιστήσεις σε κάθε συζήτηση, διασκέδαση, βρίσκοντας τον παλιό καλό εαυτό σου. Το λαμπερό τέλος του μήνα θα επιβεβαιώσει την ετοιμότητα σου για νέα επιτεύγματα. Αμφιλεγόμενα ζητήματα θα επιλυθούν με επιτυχία και θα εμφανιστούν πληροφορίες που θα σε οδηγήσουν σε μια πολύτιμη σκέψη. Καλές προοπτικές ανοίγονται επίσης στα οικονομικά. Χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων σου.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει χαρά και αισιοδοξία στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Η νέα Σελήνη στις 13 ίσως σε φέρει αντιμέτωπη με καταστάσεις του παρελθόντος που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Τέλος η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα στο δικό σου άξονα, φέρνει μια ολοκλήρωση και πιθανά μια δέσμευση στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος προαναγγέλλει μια πολυάσχολη περίοδο για σένα. Ωστόσο παρά το ότι είσαι απασχολημένη θα υπάρχει χρόνος για ευχάριστα πράγματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση σε ένα ζοφερό φθινόπωρο που περιλαμβάνει ραντεβού, χαλάρωση και ψώνια. Η ενέργεια του Ήλιου στο Σκορπιό το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, πυροδοτεί τον αισθησιασμό σου και δίνει λευκή κάρτα για την αγάπη. Είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι πιο συχνά δημόσια και να αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία στην επικοινωνία. Μια δύσκολη στιγμή για μια σημαντική σχέση θα σημειωθεί με την Πανσέληνο του κάστορα στα τέλη του μήνα.

Στις αρχές του μήνα θα υπάρξει αφθονία νέων προσώπων και πληροφοριών που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να αναζητήσεις τρόπους για να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου. Νέες δεξιότητες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις δυναμικότερα τους επαγγελματικούς στόχους σου. Προγραμματισμένα πράγματα θα ολοκληρωθούν ακριβώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα σου και η επίλυση προβλημάτων θα έρθει ευκολότερα απ’ ότι περιμένεις.

Τα επιτεύγματα είναι εντυπωσιακά και η οικονομική κατάσταση παραμένει σταθερή. Με την επιρροή του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, οι καταστάσεις εξελίσσονται ευνοϊκά και ανοίγονται μπροστά σου νέες προοπτικές. Από τις 8/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζυγό, η αρμονία και η εξομάλυνση των σχέσεων σου ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και αν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά, ίσως ήρθε ο καιρός να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά.

Υδροχόος

Καλό θα ήταν να κάνεις τους προγραμματισμούς σου από τις αρχές του μήνα και να βάλεις τις υποθέσεις σου σε σειρά κατά βαθμό προτεραιότητας. Πιθανή επιτυχία στη δουλειά θα φέρει και οικονομικές ανταμοιβές. Ωστόσο με τον αρνητικό για σένα Ήλιο στο Σκορπιό, οι εμμονές σου εξελίσσονται σε ανθυγιεινό εγωισμό. Η συναισθηματική επίσης σκληρότητα μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση σχέσεων. Με την Πανσέληνο του κάστορα στα τέλη του μήνα, τα πάντα στον κόσμο επιδιώκουν την ισορροπία, γι’ αυτό προσπάθησε να ξανασκεφτείς την οπτική σου για τη ζωή.

Ωστόσο η προστασία του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη εγγυάται ένα πετυχημένο μέλλον. Εάν υπάρχει επιθυμία να αναπτυχθείς σε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση δεν πρέπει να χάνεις χρόνο σε μικροπράγματα, καθώς ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Για τον παρορμητικό δικό σου χαρακτήρα η παρέμβαση του Άρη στο Σκορπιό θα υπερτονίσει τα θετικά του, ενισχύοντας ιδιότητες όπως η αντοχή και η αποφασιστικότητα. Η νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις δημιουργικούς σπόρους οικονομικών που έχουν ήδη εκκολαφθεί για να φυτευτούν και να αποδώσουν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού από τις 8/11 φέρνει εύνοια στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Αν είσαι λοιπόν μόνη, μην αποκλείεις μια νέα γνωριμία που έχει άρωμα εξωτερικού να σε συναρπάσει.

Ιχθύες

Αν και έχει τις δυσκολίες του ο νέος μήνας ξεκινά αισιόδοξα και δυναμικά. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά και η διοίκηση εκτιμά την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά σου το προηγούμενο διάστημα. Οι αλλαγές να θυμάσαι πως θα ευνοήσουν και τα οικονομικά . Αν ωστόσο έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς ανταγωνιστές υπάρχει τρόπος να τους ηρεμήσεις. Η ικανότητα σου να παρατηρείς και να θυμάσαι σημαντικές λεπτομέρειες, η επιμέλεια και η στοχαστική προσέγγιση είναι αυτή που κερδίζει. Η διαίσθηση σου σε βοηθά να διευκολύνεις την κατάσταση. Είναι σημαντικό να καταγράψεις τις εικόνες και τις σκέψεις που προκύπτουν για να φτιάξεις ένα σχέδιο δράσης αργότερα.

Η νέα Σελήνη στις 13/11 είναι μια βαθιά και ψυχική έκλειψη για εσένα. Υποσυνείδητοι φόβοι, επιθυμίες ή ενεργητικές εμπλοκές μπορεί να έρθουν στο συνειδητό σου πεδίο, απαιτώντας να τους αντιμετωπίσεις μια για πάντα. Οι ευαισθησίες θα είναι υψηλές , αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις να θεραπεύεις συναισθηματικές πληγές και τοξικές δυναμικές σχέσεων. Η Πανσέληνο στις 27 στους Διδύμους, αναλαμβάνει το ρόλο του ειρηνοποιού και θεραπεύει παλιές οικογενειακές πληγές.

Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η συναισθηματική – ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνει δύσκολες καταστάσεις τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Παρόλα αυτά οι καλές στιγμές δε θα λείψουν. Νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και λίγος κλεμμένος χρόνος για διασκέδαση θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση, αλλά και την ψυχολογία σου.

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;