Γιώργος Λιάγκας: «Όλα τα διαστρεβλώνουν. Κοιτάξτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Ντροπή!»

Ο Γιώργος Λιάγκας την είπε «με το γάντι» στη Ελένη Βουλγαράκη και σήμερα εξηγήθηκε on air

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O παρουσιαστής σχολίασε χθες την ώρα την οποία έρχεται στην εκπομπή του ANT1 κάνοντας πλάκα, όμως κάποιοι σχολίασαν ότι ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Βουλγαράκη υπάρχει κόντρα.

Η Ελένη Βουλγαράκη έχει πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο που τελειώνει στις 10 και έτσι εμφανίζεται λίγο αργότερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας, της την είπε κατά κάποιο τρόπο σήμερα στον αέρα ενώ εκείνη δεν έκρυψε την αμηχανία της. Παράλληλα, έγινε και μια αναφορά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο ο παρουσιαστής συνεργαζόταν στο παρελθόν.

«Καλημέρα Ελένη. Πώς από τα μέρη μας; Να τελειώνεις νωρίτερα και να έρχεσαι νωρίτερα στην εκπομπή μας. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, να γράφετε την τελευταία μισή ώρα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με εκείνη να απαντά: «Τι πώς από τα μέρη μας βρε Γιώργο; Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εκπομπής».

«Σε πληροφορώ ότι όταν ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ομάδα, έγραφε την τελευταία μισή ώρα της εκπομπής που έκανε τότε στο ραδιόφωνο με επιτυχία και έφευγε και ερχόταν εδώ. Όχι αλλά…», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής και εκείνη δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της.

«Μας λείπεις και σε θέλουμε περισσότερο. Να σε μοιραστούμε δίκαια με τον Λαμπρόπουλο», είπε στη συνέχεια ο Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, #ΤοPrwino αναφέρθηκε στην πλάκα που έκανε χθες, 31 Οκτωβρίου με την Ελένη Βουλγαράκη και κάποιοι σχολίασαν ότι υπάρχει ανάμεσά τους κόντρα.

Έτσι ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Ελένη καλώς ήρθες! Έχεις καταλάβει ότι έχεις έρθει σε μία εκπομπή που δε μπορούμε να πούμε τίποτα, όλα τα διαστρεβλώνουν. Κοιτάξτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Κάνουμε μία πλάκα, γιατί είναι πλάκα. Ήξερα ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει ραδιόφωνο μέχρι τις 10, το γνώριζα όταν της έκανα πρόταση το καλοκαίρι. Ξέραμε ότι θα έρχεται εδώ στις 11. Κάνουμε λοιπόν μία πλάκα, γιατί είμαστε άνθρωποι κι έχουμε την ανάγκη να αποφορτιστούμε… Ήταν μία πλάκα γλυκιά, της είπα ότι «μας λείπεις, να σε μοιραστούμε με τον Λαμπρόπουλο». Κι έγραψαν «Ο Λιάγκας την είπε στη Βουλγαράκη, το σκληρό πρόσωπο της εργοδοσίας». Δηλαδή λίγο ντροπή…»

Η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε: «Αφού μαζί την κάναμε την συμφωνία, ούτε αργώ στην εκπομπή. Ούτε έχω θέμα με τον Φάνη, ούτε με τον Γιώργο».

Μάλιστα, έσπευσε και τον αγκάλιασε και έκατσε δίπλα του.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»