Αντιδράσεις προκάλεσε ο Περικλής Κονδυλάτος για τις γυναίκες με κιλά: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη»

Εβελίνα Νικόλιζα, Ελένη Τσολάκη, Δανάη Μπάρκα, Ελεονώρα Μελέτη, Φαίης Σκορδά, Ετεοκλής Παύλου, Ελένη Χατζίδου, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Λιάγκας, Κρίστι Κρανά για τον Περικλή Κονδυλάτο και το: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

Όπως είπε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, οι Ελληνίδες έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου και δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημιστικά σποτ με υπέρβαρες γυναίκες.

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και πρόσθεσε:

«Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».

Δείτε την αντίδραση της Ελένης Τσολάκη μετά τις δηλώσεις

Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων επανήλθε στο θέμα με νέες παρόμοιου περιεχομένου δηλώσεις μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ.

«Ο Περικλής Κονδυλάτος περίμενα ότι θα το… γυρίσει, τα έκανε χειρότερα. Ντρέπομαι που τα άκουσα εγώ αυτά τα πράγματα, γιατί έβαλε κι άλλο θέμα στο τραπέζι», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Πραγματικά εγώ έχω εκνευριστεί πάρα πολύ μαζί του. Πραγματικά έχω εκνευριστεί με όλα. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή λέει άλλα αντ’ άλλων. Από τη μία μιλάς για το βάρος, μπλέκεις τα αγάλματα και την Τέχνη – καμία απολύτως σχέση – και τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Τα ‘χει κάνει λίγο αχταρμά», παρατηρεί από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Λέει ότι κάποιος προσπαθεί να επιβάλλει πρότυπα… ποιος προσπαθεί να σου επιβάλλει τι; Κανείς δεν προσπαθεί να επιβάλλει τίποτα, παιδιά. Απλώς άνοιξε επιτέλους το μυαλό μας για να μπορούμε να αποδεχθούμε γεγονότα και καταστάσεις που υπάρχουν στην κοινωνία, ανθρώπους που πραγματικά υποφέρουν», τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι ντροπή να ακούγεται ότι προσπαθούν να πλασάρουν ότι ο γάμος μεταξύ ανδρών είναι το φυσιολογικό και πως δεν μπορεί να παντρευτεί ένας άνδρας με μία γυναίκα. Ποιος προσπαθεί να μας το πλασάρει αυτό το πράγμα;», επισήμανε από τη δική της πλευρά η Λιλή Πυράκη.

«Ο άνθρωπος μίλησε για άρρωστα πρότυπα… Οι δηλώσεις του Περικλή είναι ο λόγος που άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε την Τετάρτη 1/11 ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις του για τις υπέρβαρες γυναίκες, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων, ζήτησε συγγνώμη για το αν στενοχώρησε κάποιον με όσα είπε.

«Έχω φέρει μια πέτρα από τον τόπο μου, όποιος θέλει να με πετροβολήσει. Έχω ακούσει πολύ χειρότερα από αυτό», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Όταν βλέπεις να σε βρίζουν σε όλα τα κανάλια επειδή αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής, σε ενοχλεί πάρα πολύ. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσω να μιλάω και να κάνω το ο,τιδήποτε. Θέλω να μου πει ο κόσμος τι θέλει να πω. Αν ακούσετε τα σχόλια που λένε οι άντρες μεταξύ τους για αυτές τις γυναίκες που κυκλοφορούν όπως περιέγραψα, δεν είναι καθόλου τιμητικά», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος. 

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για την περίοδο που δεν μπορούσε να βάλει τα ρούχα που ήθελε και ένιωθε άσχημα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής #StarBreakfast είπε χαρακτηριστικά: «Θα διαφωνήσω με το θέμα των διαφημίσεων και το τι είναι πρότυπο. Περικλή, φίλε μου, σε μία διαφήμιση μπαίνει ένας άνθρωπος… Το body shaming πιάνει πολλά πράγματα. Δεν είναι πρότυπο που πρέπει να σου επιβληθεί. Έχει να κάνει με το ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζήσουν με όποιο τρόπο θέλουν. Το body shaming αφορά και εμένα γιατί έχω υπάρξει και με πολλά κιλά, έχω ζήσει διάφορα πράγματα, αλλά και με το θέμα του ποδιού».

«Είναι διαφημίσεις με ανθρώπους με πρόσθετα μέλη. Και αυτό body shaming είναι. Υπάρχουν διαφημίσεις πλέον. Δεν σου λέει κανείς κόψε το πόδι σου, αλλά ότι ο άνθρωπος που έχει πρόσθετο μέλος έχει δικαίωμα να ζήσει. Εγώ προσβλήθηκα προσωπικά και ένιωσα πολύ άσχημα. Δεν μπορούσα να ντυθώ για πολύ καιρό. Ήθελα να βγω με την Ελένη ένα βράδυ και να πάω να ψωνίσω και δεν μπορούσα. Ναι, μπορεί να χαλάει η γραμμή του ρούχου, μπορεί να μην είναι αυτό που θεωρεί εκείνος σωστό, αλλά εγώ δεν μπορούσα να βγω έξω. Έπρεπε να βγαίνω με φόρμες», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η απάντηση της Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στις δηλώσεις του Κονδυλάτου - «Δεν θα θιχτώ επειδή είμαι χοντρή»

Τις εν λόγω δηλώσεις θέλησε να σχολιάσει η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα αυστηρό μήνυμα.

«Δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά. Λογικά θα έχει και μία ξαδέρφη με παραπάνω κιλά. “Αρκεί να μην προκαλούν”. Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι. Κανένας δεν προσπαθεί να επιβάλλει τα κιλά του επειδή τολμάει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να φοράει ό,τι θέλει. Λογικά δεν έχει ακούσει τη λέξη “συμπερίληψη”. Φαν φακτ που θα τον σοκάρει. Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες», έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα.

evelina-3-large (1)

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου προβλήθηκαν στο #PameDanai το πρωί της Τρίτης 31 Οκτωβρίου, με τη Δανάη Μπάρκα να τοποθετείται κατά του σχεδιαστή κοσμημάτων με αιχμηρό τρόπο.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε στο Πάμε Δανάη: «Να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τους τηλεθεατές μας. Δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις. Δηλαδή σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιες απόψεις ή πρέπει να λέμε «έλα τώρα, άστο». Από την άλλη, ειδικά σε αυτή την εκπομπή που έχουμε την πρωτοκαθεδρία αυτών των θεμάτων -για ευνόητους λόγους- είπαμε κάπως ότι αν δεν τα συζητάμε τα πράγματα και τα αφήνουμε να πολλαπλασιάζονται, ίσως να γεννιούνται κι άλλα παιδιά που να έχουν πρότυπο τον κύριο Κονδυλάτο.

Το θέμα με αφορά. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν δηλώσεις, επειδή ξέρουν ότι είναι αιχμηρές και ξέρουν ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή. Κι αυτόν τον καιρό ο καθένας με τη δουλειά του μπορεί να μην αναπαράγεται, οπότε βρίσκει άλλους τρόπους να αναπαραχθεί. Μία φορά που τον έχουμε φιλοξενήσει τον κ. Κονδυλάτο περάσαμε υπέροχα. Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο οποιοσδήποτε να κρίνει ή να σχολιάζει ή να δημιουργεί αυτήν την τάση».

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Το τι είναι υγιές και τι δεν είναι, το ξέρουν οι γιατροί μας. Κανένας άλλος. Δηλαδή αν εγώ, που έχω παραπάνω κιλά, φέρω ένα χαρτί γιατρού που δείχνει ότι οι εξετάσεις μου είναι καταπληκτικές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό. Κι εμείς επίσης, μπορεί να έχουμε σχολιάσει την αισθητική του κ. Κονδυλάτου κατ’ ιδίαν, και να μην το είπαμε δημόσια γιατί δεν θέλουμε να αναπαραγόμαστε. Αν βάλω κι εγώ όλες τις φωτογραφίες του κ. Κονδυλάτου για το πώς έχει κυκλοφορήσει, μπορεί να διαφωνώ αλλά δεν θα το πω δημόσια.  

Διαφωνώ κάθετα και θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να ταμπελιάζουν τους ανθρώπους με το υγιεινό και το ανθυγιεινό, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος και ναι, ίσα ίσα που είναι εκπληκτικό που πλέον οι διαφημίσεις δείχνουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι 90-60-90».

Δείτε το βίντεο στο 00:13' ΕΔΩ

Τη Σοφία Βογιατζάκη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε έξοδό της το βράδυ της Δευτέρας 30/10. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το εάν και κατά πόσο περιποιείται τον εαυτό της, καθώς και για το εάν θα επέλεγε να κυκλοφορήσει στον δρόμο με ένα πιο αποκαλυπτικό ρούχο.

«Περιποιούμαι τον εαυτό μου τόσο όσο, δεν είμαι η τρελή κοκέτα που θα βάλει μάσκαρα και lip gloss για να πάει στο περίπτερο», απάντησε η Σοφία Βογιατζάκη σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, οι οποίες είχαν ως στόχο τις υπέρβαρες γυναίκες, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σχολιάσω τις απόψεις ενός άλλου ανθρώπου. Εάν μου κάνετε προσωπικά την ερώτηση, εάν θα έβγαινα με έξω την κοιλιά, όχι δεν θα έβγαινα με έξω την κοιλιά. Είμαι μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά».

«Ναι μεν μπορώ να αισθάνομαι καλά μέσα στα κιλά μου αλλά για λόγους αισθητικής και υγείας δεν νομιμοποιούμαι ούσα κάπως τροφαντή, παχουλή, να λέω: άντε, παιδιά, ας γίνουμε στο όνομα οποιουδήποτε diversity όλοι χοντροί και με έξω τις κοιλιές. Δεν μου αρέσει», παραδέχεται η Σοφία Βογιατζάκη.

Εκτός από τη Σοφία Βογιατζάκη στο ίδιο event παραβρέθηκε και η Κρίστι Κρανά, η οποία σχολίασε σχετικά:

«Τα λέω καθημερινά. Δεν είναι δυνατόν όταν έχεις κάποια κιλά παραπάνω, να φοράς ένα ρούχο stretch. Είναι σαν να λες: κοιτάξτε το ελάττωμά μου. Γιατί; Φόρεσε ρούχα που να μην το δείχνεις ή προσπάθησε να χάσεις».

Δείτε το βίντεο στο 00:06' ΕΔΩ

Τα σχόλια που έκαναν τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και της τηλεόρασης, ύστερα από τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες συζήτησαν το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή #MegaΚαλημέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για όλα αυτά που ειπώθηκαν αυτές τις ημέρες, με αφορμή τα σχόλια του γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων για τα κορίτσια με παραπάνω κιλά.

«Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι να γίνονται κάποιοι στα μάτια του κόσμου πιο αρεστοί γιατί κουνούν το δάκτυλο, διδάσκουν την κοινωνία πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Ενώ στην ουσία ούτε οι ίδιοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση. Εγώ το θεωρώ παντελώς υποκριτικό. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός που στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο καθένας πρέπει να δουλεύει για τον εαυτό του έτσι ώστε αυτοί που δέχονται τα σχόλια να μην επηρεάζονται και αυτοί που τα κάνουν να σταματήσουν να τα κάνουν. Δεν θα σταματήσει κανείς να σχολιάζει όσο υπάρχουμε εμείς οι υπόλοιποι που κουνάμε το δάκτυλο και ηθικολογούμε με αφορμή ένα τέτοιο ξέσπασμα κάθε φορά.

Κάθε φορά στις δηλώσεις του Κονδυλάτου με ενοχλεί αυτή η υποκρισία. Όλοι πια είμαστε ηθικοί, όλοι πια είμαστε αρεστοί αλλά στην πράξη όταν δεν υπάρχουν κάμερες θα κάνουμε και το κουτσομπολιό μας, θα κάνουμε και το θάψιμό μας, μπορεί να μην αφορά στα κιλά αλλά στην επίδοση, στην εξυπνάδα, στον σύζυγό του, στα μαλλιά του. Είμαστε όλοι ένα μέρος αυτής της υποκρισίας και αυτής της παθογένειας. Ο καθένας να δουλέψει για τον εαυτό του. Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά έχω θυμώσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία» ξέσπασε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο στο 00:19' ΕΔΩ

Τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη περί υποκρισίας στο #MegaΚαλημέρα μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης στο #ToPrwino, με τον Γιώργο Λιάγκα να τάσσεται υπέρ των λεγομένων της παρουσιάστριας. Στην συζήτηση μπήκαν οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη και η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα για τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι δεν είναι επιχείρημα κατά του bodyshaming οι καλές εξετάσεις, ενώ ανέφερε ότι έχει υπάρξει πρωτοσέλιδο εφημερίδας με τίτλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός».

«Έγινε Λιάγκας η Μελέτη. Πλάκα κάνω. Είναι εξαιρετική από μόνη της» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η Δανάη Μπάρκα άκουσα τι είπε χθες. Είπε για τις ιατρικές εξετάσεις. Είναι προσωπικά δεδομένα και δεν οφείλει κανένας να δώσει τις εξετάσεις του. Η Δανάη Μπάρκα είναι μία νέα κοπέλα, αν φτάσει στα 50 όπως είμαι εγώ, ας πάει να κάνει τις ίδιες εξετάσεις. Μακάρι η κοπέλα να είναι υγιέστατη. Δεν είναι αιχμή. Εγώ που πηγαίνω στον γιατρό και κάνω εξετάσεις και βγαίνουν καλές, αν δει ο,τιδήποτε και είναι τσιμπημένο, ξέρετε τι μου λέει; «Χάσε βάρος».

Μου κάνει μπούλινγκ ο γιατρός; Πάει κάποιος με παραπάνω κιλά στον γιατρό, υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να του πει να μείνει όπως είναι; Δεν είναι επιχείρημα οι εξετάσεις. Μην τρελαθούμε! Αυτό θέλω να πω. Γιατί ένας άνθρωπος πάνω από τα 50, 60, κι έχει ένα μικρό προβληματάκι, το πρώτο που του λέει ο γιατρός είναι αδυνάτισε. Δεν είναι επιχείρημα εναντίον του bodyshaming ότι εγώ έχω καλές εξετάσεις.

Το ότι εγώ δεν πρέπει να σε κοροϊδέψω επειδή είσαι χοντρή. Ή εμένα δεν πρέπει να με κοροϊδέψεις επειδή είμαι χοντρός ενώ εγώ έχω δικαίωμα να αυτοσαρκαστώ για τα κιλά μου και μιλάμε για έναν άνθρωπο –για εμένα- που έχω φάει το μεγαλύτερο μπούλινγκ για τα κιλά μου. Υπάρχει εξώφυλλο εφημερίδας «Ο Λιάγκας είναι χοντρός» και δεν έκανα αγωγή και μήνυση. Με φωτογραφία μου από την παραλία. Δεν έχει γίνει για άλλον στην Ελλάδα. Το ότι το πολύ πάχος δεν είναι μία υγιής εικόνα, μην τρελαθούμε, είναι αλήθεια».

Με αφορμή το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για την υποκρισία όσων κουνάνε το δάχτυλο και λένε άλλα μπροστά και άλλα πίσω από τις κάμερες, η Φαίη Σκορδά θέλησε να εκφράσει την άποψή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αφού παρακολούθησε το βίντεο με την τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη, θέλησε να το σχολιάσει με τους συνεργάτες της στην εκπομπή #FaysTime. 

«Πιστεύω ότι η Ελεονώρα είχε κάποια άτομα συγκεκριμένα στο μυαλό της όταν το είπε αυτό, δεν ήταν κάτι γενικό. Πιστεύω ότι μίλησε για τηλεοπτικά πρόσωπα. Κάποιοι άνθρωποι κουνάνε το δάχτυλο και βγαίνουν μπροστά, στην πραγματικότητα όμως, κράζουν. Εγώ έχω καταλάβει πολύ καλά τι λέει η Ελεονώρα και ποιον εννοεί. Συμφωνώ μαζί της, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τι είναι ο καθένας», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. 

«Εγώ ταυτίζομαι πάρα πολύ και νομίζω είναι και η διαφορά ανάμεσα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο απέναντι σε πιο καινούργια Μέσα, όπως το Youtube και το Instagram, όπου υπάρχει παραπάνω ελευθερία. Πολλές φορές εδώ δεν λέμε κάτι που πιστεύουμε γιατί δεν πρέπει να ειπωθεί, αλλά στα σπίτια μας το λέμε. Είμαστε αναγκασμένοι να γίνουμε υποκριτές για να μην φάμε κράξιμο», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»