#FarmaGR: Ο μυστηριώδης φάκελος-έπαθλο, η απόφαση της Έλενας και η... κακοποίηση της αγελάδας

#FarmaGR: Η Πηνελόπη κατηγορεί τον Παρλάντζα για κάτι πολύ σοβαρό! - Η δοκιμασία και τα δυο «καυτά» έπαθλα! - Η ασυλία που έκρυβε ο φάκελος δίχασε την ομάδα κι έφερε ένταση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο χθεσινό επεισόδιο η πράσινη ομάδα αποχαιρέτησε τον Σπύρο Κοσμά, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία του στη Φάρμα, λόγω του τραυματισμού του.

Η αποχώρηση του Σπύρου από τη Φάρμα φαίνεται πως στοίχισε λίγο παραπάνω στη Νάσια, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της βλέποντας τον συμπαίκτη της να αφήνει το αγρόκτημα. Μάλιστα, θέλησε να τον ξεπροβοδίσει και να του εκφράσει τα συναισθήματά της.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι παίκτες δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τη στενή σχέση που ανέπτυξαν ο Σπύρος και η Νάσια μέσα στη Φάρμα, τη στιγμή που εκείνος αποχωρούσε από το παιχνίδι.

«Εγώ είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που θα βγει ο Σπύρος έξω, μετά από λίγο διάστημα που θα δει η κοπέλα του, ότι είναι βεντούζα με τη Νάσια. Ο Σπύρος έχει μια σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνε μπροστά στις κάμερες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/10.

«Έχει σχέση; Έλα ρε κι εγώ νόμιζα ότι κάτι παίζει εκεί πέρα», σχολίασε από την πλευρά της η Ελεονώρα στη Φάρμα, με τον Αλέξανδρο να προσθέτει: «Εγώ νομίζω ότι κάποια στιγμή τον φώναξε και αγάπη».

«Το θέμα είναι ότι είναι όλη την ώρα βεντούζα. Όταν λέμε βεντούζα, μιλάμε για βεντούζα», τόνισε η Έλενα, ενώ η Ελεονώρα επισήμανε πως: «Εγώ αν ήξερα ότι κάποιος έχει κοπέλα, δεν θα περπατούσα έτσι μαζί του μπροστά στις κάμερες. Και να κλαίω κιόλας».

Μιλώντας αργότερα στο προσωπικό της cue, η Νάσια δήλωσε για τον Σπύρο με δάκρυα στα μάτια: «Ήρθα στη Φάρμα και είδα ότι τελικά υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι, που βάζουν το καλό των άλλων πάνω από το δικό τους. Πλέον ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο δίπλα του και στις χαρές και σε όλα».

Στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας η γαλάζια ομάδα έκανε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η πράσινη ομάδα να πάρει τη νίκη. Η Έλενα Καραμβάση κλήθηκε να ορίσει μονομάχο, αφού πρώτα συζήτησε το σκεπτικό της με τον Γιώργο Τσάμη. Θεώρησε ότι το κριτήριο πρέπει να είναι αγωνιστικό και κάπως έτσι επέλεξε την Ελεονώρα Κεσίδου, η οποία είχε τη λιγότερο καλή απόδοση στη δοκιμασία.

Η αντίπαλη ομάδα αναρωτιέται ποιος είναι ο 1ος μονομάχος αλλά κάθε φορά που ρωτούν παίρνουν και διαφορετική απάντηση.

Μάλιστα, ο Νίκος έγινε έξαλλος με την Έλενα γιατί όπως υποστήριξε ο ίδιος του είπε ψέματα ότι θα βάλει τη Χριστίνα και εκείνη τελικά επέλεξε την Ελεονώρα!

Από την άλλη ο Γιώργος Γιαννούλας είναι πολύ ενοχλημένος με τη συμπεριφορά της Νάσιας αφού θεωρεί ότι τους χρησιμοποιεί όλους. 

«Η Νάσια τι είναι; Ένας θηλυκός πύθωνας που δεν χορταίνει να τρώει. Βλέπεις να με κοιτάει στα μάτια εμένα όταν μου μιλάει; Όχι! Γιατί; Έχει φόβο! Η Νάσια νομίζει ότι εδώ που ήρθε είμαστε υπηρέτες της. Δεν σέβεται κανέναν. Είναι αγενέστατη!»

Το επόμενο πρωί ξημερώνει με τραγούδι στο σπίτι και κλαρίνο στη σκηνή. Το κλίμα γρήγορα αλλάζει, όταν η Πηνελόπη Ορφανουδάκη κατηγορεί τον Νίκο Παρλάντζα για κάτι πολύ σοβαρό. Οι υπόλοιποι παίκτες δεν μένουν απαθείς και σύντομα δημιουργούνται δύο στρατόπεδα.

Κατά του Νίκου Παρλάντζα στράφηκε η Πηνελόπη Ορφανουδάκη στο αποψινό (31/10) επεισόδιο στη Φάρμα. Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αρμέξουν την αγελάδα του αγροκτήματος, όμως λόγω κάποιας απότομης κίνησης του ζώου εκείνο φαίνεται να έχυσε το γάλα και να χτύπησε ελαφρά τον Νίκο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα που μετέφερε η Πηνελόπη στους συμπαίκτες της, ο Νίκος Παρλάντζας ανταπέδωσε το χτύπημα στο ζώο, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων.

«Ο Νίκος δεν με χωνεύει αλλά δεν πειράζει, όλα καλά, ούτε κι εγώ τον πάω», είπε αρχικά η Πηνελόπη στη Φάρμα.

«Σήμερα κατάλαβα ότι (ο Νίκος) νιώθε τσίτα κομπλεξικά. Πήγα να πλησιάσω την αγελάδα και άρχισε και φώναζε. Του έπαιξε μία η αγελάδα, δεν το είδα. Είχα γυρισμένη πλάτη και πρέπει να έχυσε και λίγο γάλα. Πρέπει να τον βρήκε στο πόδι και μετά της έπαιξε μία», περιέγραψε στη συνέχεια σε συζήτησή της με την Έλενα.

Όταν η Πηνελόπη μετέφερε τα νέα στον Γιώργο Τσάμη, εκείνος αντέδρασε λέγοντας: «Θα γίνει χαμός! Αν έχει συμβεί οποιαδήποτε κακοποίηση σε ζώο στη Φάρμα πρέπει να αναφερθεί!».

Ωστόσο, η παρέα του Νίκου Παρλάντζα έδειξε να μην πείθεται από τους ισχυρισμούς της Πηνελόπης, με τον Γιαννακίδη να της απαντά: «Ποια κακοποίηση ζώου; Πες μου πού υπάρχει κακοποίηση ζώου».

Στη νέα Δοκιμασία Επάθλου οι παίκτες θα πρέπει, αφού χωριστούν σε ζευγάρια, να μεταφέρουν τρεις κορμούς, περνώντας από διάφορα εμπόδια. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει πρώτη δύο πόντους θα είναι και η νικήτρια. Η δοκιμασία είναι πολύ απαιτητική και οδηγεί κάποιους στα όρια της παραίτησης.

Το έπαθλο αυτή τη φορά είναι διπλό: κάτι λαχταριστό, που θα ικανοποιήσει την πείνα τους ή ένας μυστηριώδης φάκελος, που θα ανοίξει μετά το τέλος της δοκιμασίας και θα εξελιχθεί σε «καυτή πατάτα».

Τί κρύβει τελικά ο φάκελος και γιατί προκαλεί αναταραχή στην ομάδα, που θα τον πάρει;

Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας, αφού ακούσει τι περιλαμβάνει ο φάκελος, συμβουλεύεται την ομάδα. Θα ακολουθήσει το «θέλω» της πλειοψηφίας ή θα λειτουργήσει με βάση τα δικά του κριτήρια;

Μετά τη νίκη της γαλάζιας ομάδας με 2-0 στην τελευταία δοκιμασία της Φάρμας, η Έλενα καλέστηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να διαβάσει το μυστηριώδες έπαθλο που έκρυβε ο φάκελος. 

«Ό,τι δεν επιλέξεις καταλήγει στην πράσινη ομάδα και το διαχειρίζεται ο Άλκης» της είπε ο παρουσιαστής, με την αρχηγό των «Γαλάζιων» να διαβάζει δυνατά όσα γράφει ο φάκελος. «Έχεις ασυλία μέχρι την ένωση που θα μείνετε δέκα παίκτες. Αν δεν τη θέλεις μπορείς να δώσεις την ασυλία σε όποιο άλλο μέλος της ομάδας επιθυμείς», διάβασε η Έλενα λέγοντας ότι θέλει να τo συζητήσει με την ομάδα της. 

«Αυτή η ασυλία δε με απασχολεί» είπε στους συμπαίκτες της, δηλώνοντας ότι θέλει να δώσει την ασυλία στον φίλο της Γιώργο Τσάμη, με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά.  

Φάρμα: Παρά το... συμβούλιο η αρχηγός Έλενα ακολούθησε αυτό που αποφάσισε από την αρχή

«Είναι μια δύσκολη απόφαση πραγματικά, γιατί καταλαβαίνω ότι τα παιδιά που έπαιξαν και κουράστηκαν θα ήθελαν να φάνε, επειδή όμως με τον Γιώργο (σ.σ. Τσάμη) έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά από την αρχή κι έφυγε κάποια στιγμή επειδή στοχοποιείται γιατί είναι ο μάγειρας της ομάδας και πάντοτε κινδυνεύει, θα ήθελα να το δώσω στον Γιώργο. Το έδωσα γιατί πραγματικά το αξίζει να παραμείνει στο παιχνίδι και δε θέλω να βρεθεί σε δύσκολη θέση», είπε η Έλενα στην κάμερα. 

«Σε ευχαριστώ Έλενα. Το χρειάζομαι όντως, νιώθω ότι μέχρι την ένωση θα κινδυνέψω ξανά», είπε ο Τσάμης στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Γιαννακίδη. «Για ποιο λόγο ερωτηθήκαμε; Για να κάνει η Έλενα ό,τι θέλει; Γιατί δεν το κάνει με τον δικό της ιδρώτα... Ο Αλέξανδρος χτύπησε με το ξύλο. Για ποιο λόγο με το χτύπημα του Αλέξανδρου να μείνει ο Γιώργος; Αξίζει ο Γιώργος να μείνει στη δεκάδα; Δεν αξίζει, σας το λέω εγώ από πρώτο χέρι», είπε μιλώντας στην κάμερα.

Δείτε πως σχολίασε η αντίπαλη ομάδα την επιλογή της Έλενας

Έντονος καβγάς στη γαλάζια ομάδα για την αγελάδα

Το πλεονέκτημα που έκρυβε ο φάκελος δίχασε την ομάδα και έφερε εντάσεις.

Το trailer 23ου επεισοδίου | Τετάρτη 1.11.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!