Μαίρη Χρονοπούλου: «Σας αγάπησα…Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να πω στον κάθε έναν, ευχαριστώ! Αντίο!»

Η ανάρτηση για λογαριασμό της Μαίρης Χρονοπούλου μια μέρα μετά τον θάνατό της - Το αντίο στο κοινό που την λάτρεψε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυθεντική, αφοπλιστικά ειλικρινής και φοβερά ταλαντούχα. Μία γυναίκα με καλλιτεχνικό και όχι μόνο εκτόπισμα που ο αέρας της σαγήνευε όποιον την πλησίαζε. Η μεγάλη Μαίρη Χρονοπούλου δεν είναι εδώ και το κενό είναι βαθύ και δυσαναπλήρωτο.

Γνώρισε την αποθέωση μέσα από τις ταινίες της και η φωνή της στιγμάτισε και το πεντάγραμμο μέχρι σήμερα.

Η μοίρα δεν στάθηκε γενναιόδωρη στη Μαίρη Χρονοπούλου αλλά η ίδια ήταν πάντα με τα χέρια ανοιχτά: να δώσει, να αγκαλιάσει και να βοηθήσει όποιον είχε την ανάγκη της, αρκεί να πίστευε πως το αξίζει.

Τα ατυχήματα που της έτυχαν την καθήλωσαν για χρόνια αλλά εκείνη είχε το κεφάλι πάντα ψηλά, υπόμεινε τις δυσκολίες της και με απύθμενη δύναμη ψυχής κατόρθωσε να βρει τις ισορροπίες της.

Δεν λύγισε ποτέ και πουθενά αλλά φοβήθηκε ένα μονάχα πράγμα. Τη φθαρτότητα της ύλης, το αδυσώπητο πρόσωπο του χρόνου και το παραδέχτηκε σε μία μοναδική εξομολόγηση στον Νίκο Μαστοράκη πριν από χρόνια – με λόγια ιδιαιτέρως επίκαιρα λίγες ώρες αφότου ετοίμασε «βαλίτσες» για να περάσει στην αιωνιότητα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε για να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από το ατύχημα που είχε στο σπίτι της. Τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε αυτή τη μάχη σε ηλικία 90 ετών. Αυτό που κατάφερε όμως, ήταν να τη θυμούνται όλοι με αγάπη, αυτό ήταν και η μεγάλη της επιθυμία…

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η Μαίρη Χρονοπούλου στο ελληνιό περιοδικό #Λοιπόν, είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα και είχε εκφράσει και την τελευταία της επιθυμία πριν την αποτέφρωση.

«Έρχεται το τέλος μου. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου.

Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει».

Το απόγευμα του Σαββάτου 7/10 δημοσιεύτηκε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τον άνθρωπο ο οποίος διαχειρίζεται το προφίλ της.

«Σας αγάπησα… Θα σας αγαπώ για πάντα. Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να πω στον κάθε έναν από σας, ευχαριστώ! Αντίο!» Μ.Χ. Ο καθένας υπήρξε και είναι σημαντικός για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Εδώ μπορείτε να την αποχαιρετήσετε», έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησής της συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη