#FameStory: Η ασυλία και η ανατροπή στους υποψηφίους - Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός!

#FameStory: Δεύτερο live - Κύπριοι παίκτες: Nicky: «Ένιωθα ότι ήμουν σε σατανικό καραόκε πάρτι» - Σάρωσε ο Φειδίας: «Ένα αστέρι γεννιέται!» - Δίχασε τους κριτές η Andrew: «Έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες από σένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δεύτερο live για το #FameStory και οι 16 παίκτες επεφύλαξαν μία εντυπωσιακή πρώτη είσοδο τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία από Irene Cara, #Fame.

Τα πρώτα λεπτά έδωσαν τον παλμό της βραδιάς ενώ σύντομα η αγωνία εκτοξεύθηκε στα ύψη για το ποιος από τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση είναι αυτός που παίρνει την ασυλία από το κοινό.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στην παρέα του σόου τους τηλεθεατές και αμέσως μετά καλησπέρισε τους κριτές.

Στη συνέχεια πήρε τα αποτελέσματα της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού στα χέρια του.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, ύστερα από ψηφοφορία ένας εκ των υποψηφίων, Στράτος, Μέγκαν ή Δημήτρης κερδίζει την ασυλία και φεύγει από την άβολη θέση του «τάκου».

Και αυτός ήταν ο Στράτος!

Στη θέση του Στράτου έκατσε τελικά η Σαββίνα όπως ήταν η απόφαση των καθηγητών στο εβδομαδιαίο συμβούλιο.

Η Ηρώ εξήγησε ότι εκτός από αδύναμη φάνηκε αδιάφορη και αγενής, τρεις λόγοι που την οδήγησαν στον τάκο.

Πρώτη άνοιξε το Fame Story η Μαίρη Τσαβαλιά, η οποία ερμήνευσε Μαρίζα Ρίζου και το τραγούδι, Είναι μικρή η ζωή.

Με ένα pin up φόρεμα και χαρούμενη διάθεση ξεσήκωσε το πλατό με την ερμηνεία της που δεν έπαυε να την χειροκροτά.

Η Μαρία Σολωμού όπως ανέφερε την έβγαλε από τα συνηθισμένα και την έκανε να ξεπεράσει το άγχος της.

Το ίδιο έκανε και ο Νίνο που μοιράστηκε και τη δική του εμπειρία όσο βρισκόταν στην Ακαδημία.

«Εμένα μου θύμισες το Κάτι τρέχει με τη Μαίρη. Έχεις αυτή την αθωότητα, το γλυκό πρόσωπο. Φαίνεται ότι δουλεύετε μέσα. Κάνετε φόκους στην κίνησή σας, στο πώς τραγουδάτε.

Βλέπω ότι η δουλειά πιάνει τόπο», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Φωνητικά μου άρεσε πολύ, κινησιολογικά ήθελε δουλειά και σε άγχωσε. Δεν είδα την αγριότητα που σου ζήτησε η Μαρία Σολωμού. Αυτό το είδους τραγουδιού είναι κοντά στα μέτρα σου. Θα ήθελα να σε δω και σε κάτι άλλο. Είσαι από τα πρόσωπα που έχεις να δώσεις», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα είπε από την πλευρά της: «Εμένα μου άρεσε πολύ φωνητικά. Ήταν πάνω σου το τραγούδι. Αυτό που ένιωσα στην αρχή είναι το άγχος σου. Ένιωθα ότι “δεν θα κουνήσω τα πόδια μου”. Θέλω την επόμενη φορά να μην το σκέφτεσαι και να το σκέφτεσαι αυθόρμητα».

Ο Light κατέληξε: «Ήσουν καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Έδωσες βάση σε αυτό που είπαμε. Την προηγούμενη φορά είχες δώσει βάση στη θεατρικότητα ενώ τώρα στο τραγούδι.

Επειδή άκουσα ότι το τραγούδι το έμαθες τώρα, ήσουν μαγκωμένη και ήταν λογικό. Είχες ένα στρες δικαιολογημένο».

Ο Δημήτρης τράβηξε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των κριτών με τη μελωδική φωνή του και απόψε κλήθηκε να δώσει άλλη μία εξαιρετική ερμηνεία με το Πάρτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Πατώντας σταθερά στις νότες και με εκφραστικότητα εντυπωσίασε τους κριτές με την Ελένη Φουρέιρα να στέκεται και στη φωτεινή του προσωπικότητα.

«Εκτός από το ταλέντο και η προσωπικότητα μας κάνει αυτό που είμαστε σαν καλλιτέχνες».

«Είσαι όνειρο» πρόσθεσε.

Ακόμη περισσότερο συναίσθημα διέκρινε στην αποψινή του εμφάνιση ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Αν έχεις έναν θαυμαστή εδώ μέσα είναι ο Light» είπε από πλευράς του ο Light σημειώνοντας όμως ότι θα ήθελε να δει περισσότερα επί σκηνής από εκείνον.

«Ακριβώς επειδή έθεσες τον πήχη ψηλά σήμερα θα ήθελα κάτι περισσότερο» εξήγησε.

«Η κόρη μου μού έστειλε μήνυμα, συγκινήθηκε με την εκτέλεσή σου για εμένα λέει πάρα πολλά. Εγώ σε χαίρομαι, με ταξίδεψες με τον τρόπο που τραγούδησες» τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

Η εμφάνιση της Αριστέας στο Fame Story δεν φαίνεται ότι ενθουσίασε και ιδιαίτερα τους κριτές τόσο με την σκηνική παρουσία όσο και με την ερμηνεία της.

Ήδη από τις πρόβες είχε εκφράσει την ανησυχία της αφού είναι ένα τραγούδι που δεν είναι ακριβώς στα μέτρα της.

«Είσαι καλύτερη από το βίντεο που είδαμε προφανώς. Δεν μου άρεσες αυτή την εβδομάδα Αριστέα. Υπήρχαν παραφωνίες, ήσουν μαγκωμένη με το χορευτικό.

Σε αποθέωσα την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι στη δυσάρεστη θέση να σε προσγειώσω», είπε ο Light.

«Αυτό το τραγούδι δεν είναι καθόλου πάνω σου, έχεις άλλη τοποθέτηση. Πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούμε να λέμε όλοι όλα τα τραγούδια. Δεν σου πάει, δεν το είπες ωραία.

Προσπάθησες και το εκτιμώ. Σε άκουσα στις πρόβες και είπα “καταστροφή”», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε από την πλευρά του: «Υπήρχαν στιγμές που πήγαινες να το βρεις. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα δεν μπόρεσαν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Το έβρισκε και το έχανε».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Πρέπει να πείσετε τους εαυτούς σας ότι μπορείτε και στα δύσκολα, όχι μόνο στα εύκολα. Θα λέτε τραγούδια που είναι έξω από τον εαυτό σας.

Δεν υπήρχε τόσο μεγάλο θέμα αλλά δεν ήταν μια στιγμή που θα μπορούσες να ξεδιπλώσεις μια ωραία φωνή και παρουσία. Ήταν μια στιγμή παραφροσύνης».

Με περίσσια σιγουρά και αυτοπεποίθηση μπήκε στο Fame Story ο Γιάννης αλλά η τόση άνεση φαίνεται πως δεν άρεσε ιδιαίτερα και στους καθηγητές του.

Αργοπορημένος στα μαθήματα και αδιάφορος δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση αλλά απόψε προσπάθησε να αντιστρέψει το κλίμα με ένα άρτιο act στη σκηνή.

«Μην ρωτάς τους άλλους» ερμήνευσε και στην πλειοψηφία τους τα σχόλια που άκουσε ήταν θετικά.

«Ήσουν καλύτερος από την προηγούμενη εβδομάδα φωνητικά, κινησιολογικά σε νιώθω ακόμα άβολο. Θα ήθελα να σε δω όμως πιο επιμελή στα μαθήματα. Δείχνεις έναν σεβασμό σε αυτό που ήρθες να κάνεις αλλιώς δεν έχεις λόγο να είσαι εδώ πέρα καλύτερα κάτσε σπίτι σου» σημείωσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα είπε ότι ανυπομονεί να τον δει να τα δίνει  όλα σε μία μπαλάντα σύντομα. «Πιστεύω ότι έχεις πολλές δυνατότητες» συμπλήρωσε.

«Νιώθω ότι υπάρχει μέσα σου ένα ψάξιμο, Αγαπάς τον Πάριο, τον Ρέμο. Θα κάτσεις να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου για να βγει η φωνή που θα σε οδηγήσει να βρει το προσωπικό σου στιλ» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Μπορεί στο πρώτο live του Fame Story, η Χριστίνα Ζιώγα να εντυπωσίασε αλλά στο ψεσινό (6/10) δίχασε την κριτική επιτροπή.

Μπορεί φωνητικά να ήταν άρτια, στο κομμάτι της κινησιολογίας έκανε τους κριτές να μην ενθουσιάζονται ιδιαίτερα.

«Φωνητικά μου άρεσες αλλά νομίζω ότι ήταν υπερβολική αυτή η καλλιτεχνική υπόσταση που ήθελες να δώσεις», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Για μένα ήταν εξαιρετικό το act σου. Με την κινησιολογία σου, την ερμηνεία σου. Ήσουν άρτια, οι νότες σου ήταν εκεί που έπρεπε να είναι», πρόσθεσε ο Light.

«Είσαι από τις αγαπημένες μου γιατί έχεις ένα πακέτο ωραίο. Το τραγούδι σου ταίριαζε, ήταν κουτί για σένα.

Ένα δύσκολο κομμάτι να το τραγουδήσεις live. Το έκανες δικό σου, αγχώθηκα στις χαμηλές αλλά δεν έχω να πω κάτι στο τραγουδιστικό κομμάτι.

Ήσουν εκεί στο 100% και με το στόμα σου γινόταν κάτι περίεργο», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Την προηγούμενη φορά που άρεσε αυτό που παρουσίασες. Φωνητικά ήταν άρτιο αλλά ερμηνευτικά ήταν ψεύτικο. Ήταν σαν πιο θεατρικό αυτό που έκανες.

Μπορεί να άρεσε αλλά ήταν σαν να μην ήταν δικό σου. Αυτό το τραγούδι σεξαπίλ», κατέληξε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ένα είναι το αχτύπητο δίδυμο του Fame Story, οι εκρηκτικοί Danny και Victor!

Από την πρώτη στιγμή που πάτησαν στη σκηνή του μουσικού ριάλιτι έδειξαν απαράμιλλη άνεση – στα όρια της έπαρσης, όπως τους «μάλωσε» η Μαρία Σολωμού στα μαθήματα.

Απόψε ταρακούνησαν το stage στους ρυθμούς του Gettin’ Jiggy wit it και συνεπήραν το κοινό με το εκρηκτικό act τους.

Μόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους δήλωσαν πως… μετανοούν για τη στάση τους λέγοντας πως τούδε και στο εξής θα είναι πιο ταπεινοί.

Παρότι τα πήγαν αρκετά καλά δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν την Ελένη Φουρέιρα. «Εγώ ήθελα να είστε ο εαυτός σας. Τα έδωσαν όλα λίγο στο τέλος, αλλά ήθελα από την αρχή. Ήθελα να έχετε attitude και χαρακτήρα σε αυτό το τραγούδι, ένιωθα ότι φωνάζατε, για να πείτε τα λόγια».

Ο Αντώνης Ρέμος έμεινε ευχαριστημένος λέγοντας ότι σιγά σιγά θα βρουν τα πατήματά τους.

«Δεν το δουλέψατε, δεν το προσπαθήσατε» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Σύμφωνα με τον Light: «Επειδή αυτό που κάνετε είναι ραπ, το λιγότερο που οφείλετε να κάνετε είναι να τα τραγουδήσετε σαν να είναι δικά σας. Ένιωσα ότι υπήρχε το vibe αλλά στο κουπλέ ένιωσα ότι ήταν ανάγνωση».

Ένα από τα πιο συγκινητικά τραγούδια ερμήνευσε η Andrew από την Κύπρο στο Fame Story και δεν ήταν άλλο από το Όνειρο απατηλό.

Ήδη από τις πρόβες είχε μεγάλη συναισθηματική συγκίνηση για το τραγούδι αφού ταυτίζεται πλήρως.

Στην σκηνή το ερμήνευσε αρκετά ωραία, ωστόσο, οι κριτές διχάστηκαν σχετικά με το συναίσθημα που την παρέσυρε περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

«Ήταν καταπληκτική σήμερα. Τελείωσε και ήθελα να ακούσω κι άλλο. Το ένιωσες το ρεφρέν, έχεις μια δυνατή φωνή. Η ομορφιά ανοίγει πόρτες.

Το ταλέντο και η προσωπικότητα είναι που γεμίζει τα δωμάτια. Και εσύ το έχεις! Αν σε ακούει και σε βλέπει η μητέρα σου θα είναι πολύ υπερήφανη.

Μας συγκίνησες, συνέχισε έτσι», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Ένα ρεφρέν ήθελα ακόμα, αυτό που χτυπούσε η ψυχούλα σου. Για μένα είσαι τέλεια όπως είσαι! Και αυτή την αυτοπεποίθηση που έχεις όταν τραγουδάς πρέπει να την έχεις και για σένα», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

«Δήλωσα από την πρώτη στιγμή ότι είμαι θαυμαστής σου. Φοβάμαι ότι κάνουμε ένα λάθος εμείς οι τραγουδιστές. Ταυτιζόμαστε και ζούμε ένα τραγούδι.

Άφησες πολύ να ταυτιστεί το τραγούδι με την υπόστασή σου. Δίνεις την ψυχή σου αλλά σε παρέσυρε το συναίσθημά σου και αυτό που ένιωσα ήταν υποδεέστερο από αυτό που έχεις σαν καλλιτέχνης μέσα σου», συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light κατέληξε: «Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη. Έχεις μια φωνάρα. Θεωρώ ότι σήμερα δεν ήταν το 100%. Έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες από σένα».

Δύσκολο ήταν το ξεκίνημα στο Fame Story για τον Δημήτρη καθώς εκτός από τη σκληρή κριτική του Light στο πρώτο live και το γεγονός ότι βγήκε στον τάκο ζορίστηκε να βρει τις ισορροπίες του και στα μαθήματα της σχολής.

Στο δεύτερο live του Fame Story ερμήνευσε το «Αν είσαι ένα αστέρι» από Νίκο Βέρτη και κατάφερε να αλλάξει την πρώτη κακή εντύπωση που είχε αφήσει στον Light και μάλιστα αναίρεσε τα περί «καρναβαλίστικης» εμφάνισης.

«Η λέξη “καρναβαλίστικο” ήταν πιο βαριά από ό,τι  έπρεπε για ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στη σκηνή. Εννοούσα αυτό που είπα απλά η λέξη ήταν ατυχής, και θα μπορούσε να κόψει τα φτερά σε έναν νέο καλλιτέχνη» του είπε ο κριτής.

Όσο για την Ελένη Φουρέιρα επεσήμανε πως «από το πρώτο live κατάλαβα ότι είσαι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, νομίζω παρεξηγείσαι εύκολα, αλλά είσαι ψυχούλα. Εμένα μου άρεσες, έχεις πολλή αυτοπεποίθηση».

«Θα συμφωνήσω με αυτό που είπε η Ελένη, είσαι ακόμη λίγο άγουρος, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι η αρχή του ταξιδιού σου. Πέρνα καλά, απόλαυσέ το, όταν τελειώσει αυτό το τραγούδι, θα αρχίσει να δημιουργείται μέσα σου ο καλλιτέχνης» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο δε Γιώργος Αρσενάκος δεν είδε πρόοδο από το προηγούμενο live αλλά ούτε και χειρότερη εξέλιξη.

Ο αγαπημένος σπουδαστής του κοινού, ο Τίτο, δεν φαίνεται να έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο live του Fame Story.

Ήταν αρκετά σφιγμένος και δεν μπόρεσε να αφεθεί τόσο όσο θα έπρεπε παρά μόνο στα τελευταία δευτερόλεπτα που είχε αλληλεπίδραση με το κοινό.

«Τεχνικά ήσουν σωστός, ερμηνευτικά το βρήκα φωναχτά. Κινησιολογικά έκανες δέκα κινήσεις που δεν ήταν δικές σου. Ήταν σαν παντομίμα. Δεν ένιωσα ότι ήσουν εσύ.

Φωνητικά δεν είχες αστάθειες ή πράγματα που ήταν λάθος. Πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Προσπαθώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που δεν έσκασε στην ερμηνεία σου. Είχες μια μόνιμη αμήχανη κίνηση στα πόδια. Το τραγούδησες καλά.

Μου έλειψε να δώσεις λίγο χρώμα στα γυρίσματα. Πήγαινες πολύ ίσια στη φωνή σου για να πατήσεις στη νότα. Δεν το απογείωσες», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Θα συμφωνήσω σχεδόν απόλυτα με την Ελένη. Θα ήθελα να προσθέσω μια δική μου παρατήρηση. Στο τέλος της εκτέλεσής σου ένιωσες πιο άνετα και είδαμε πραγματικά τον Τίτο και αυτό θέλαμε να δούμε εξαρχής.

Άργησες να νιώσεις άνετος. Αν το βλέπαμε εξαρχής θα μιλούσαμε για κάτι πιο grande», πρόσθεσε ο Light.

«Ήταν μια πιο αμήχανη στιγμή από την πρώτη. Τα έκανες όλα μαζί. Κίνηση, φωνές, νότες δυνατές. Έχεις τη δυνατότητα, σε θέλει ο φακός και φρόντισε να σε θέλει και το μικρόφωνο», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Ζορίστηκε την πρώτη του εβδομάδα στο Fame Story ο Σωτήρης με εμπόδια που σήκωσε ο ίδιος για τον εαυτό του…

Σιγά σιγά όμως άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και αυτό αντικατοπτρίστηκε στην αποψινή του εμφάνιση.

«Οδός Τσιμισκή» τραγούδησε και εισέπραξε άκρως κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και δη από τον Light.

«Ήσουν τερματισμένος, σαν να βλέπουμε επαγγελματία τραγουδιστή» του είπε.

Η Ελένη Φουρέιρα εντόπισε λίγα λαθάκια αλλά φυσικά δεν επισκίασαν το act. «Από όλους ήσουν ο πιο άνετος σήμερα».

«Εγώ με νοιάζει που έσπασες τον τοίχο και πέρασες απέναντι, έσπασες το κλουβί . Οι κινήσεις ήταν λίγο άβολες αλλά το θετικό ήταν ότι μπόρεσες να σπάσεις το φράγμα που σε κρατάει πίσω» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ωστόσο, ο Αντώνης Ρέμος είχε εντελώς διαφορετική άποψη…

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που ήσουν πάνω στη σκηνή, θεωρώ ότι η κίνησή σου ήταν περιττή. Αυτό σήμερα δεν ήταν κίνηση, ήταν κάτι άλλο. Τους τραγουδιστές πηγαίνουμε να τους ακούμε, όχι να τους δούμε. Τους τραγουδιστές, όχι τους performer» είπε αλλά συνάντησε έντονες διαφωνίες από την ομήγυρη.

«Μα κι εσύ Αντώνη μου γιατί κάνεις ένα μαγαζί υπερθέαμα εκεί που τραγουδάς; Δεν είναι έτσι» δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Στραβά ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Μέγκαν που όχι μόνο βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση αλλά χτύπησε και το πόδι της στο σπίτι…

Στη δεύτερη εμφάνισή της στη σκηνή του talent show είπε το Dance the night και παρά τον τραυματισμό της έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να εντυπωσιάσει την επιτροπή.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Αρσενάκος που της είπε ότι κατάφερε να μην φανεί το χτύπημα στο πόδι της. Τη βρήκε καλή κινησιολογικά αλλά και βελτιωμένη φωνητικά αν και την πείραξε για τα ατελείωτα παράπονα και κλάματα που έριξε όλη τη βδομάδα.

«Τόσο κλάμα νόμιζα θα πάθεις αφυδάτωση» ανέφερε με χιούμορ.

«Για εμένα υπήρχε μία βελτίωση από την προηγούμενη εβδομάδα μου φάνηκε πιο άρτιο το σόου, είχε αέρα glamour».

Η Ελένη Φουρέιρα της είπε ότι έχει το πακέτο αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά μέχρι να σταθεί στα πόδια της στον χώρο.

«Ήσουν πάρα πολύ καλή, είναι άλλο να είσαι ποπ σταρ που χρειάζεται να έχεις μία εικόνα και άλλο ένας λαϊκός τραγουδιστής που πρέπει να έχεις μια ουσιαστική φωνή, σήμερα μου άρεσες πάρα πολύ» σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος.

Δύσκολη ήταν η σημερινή ημέρα για την εμφάνιση της Σαββίνας στο Fame Story, η οποία δεν κατάφερε να αποδώσει όπως έπρεπε το τραγούδι.

Οι κριτές παρατήρησαν πώς δεν μπορούσε να ελέγξει τις ανάσες της κάτι που δεν την άφηνε ταυτόχρονα να απελευθερωθεί.

«Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη. Νιώθω ότι χορευτικά ήθελες να δώσεις παραπάνω. Ήθελες να βγεις να χορέψεις αλλά έπρεπε να κάνεις την κίνηση που ήταν άβολο.

Πρέπει να κάνεις κάτι με τις ανάσες σου. Πρέπει να το δουλέψεις. Έχει τη δυνατότητα αλλά δεν μπορεί να κρατήσει μια κατάληξη.

Μπορούσες καλύτερα», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν ήταν καλή στιγμή η σημερινή. Ήταν έξω από εσένα και το τραγούδι και το χορευτικό. Ήταν για μένα άβολο.

Είδα και δυσκολίες μέσα στην εβδομάδα. Δεν ήταν καλή στιγμή», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Για ένα παιδί που αγαπάει το τραγούδι ήταν μια χαρά αλλά όχι σαν καλλιτέχνης. Σήμερα δεν με κράτησε καθόλου. Δεν έχω να θυμάμαι κάτι από αυτή την εμφάνιση», συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light κατέληξε: «Δεν μπορώ να σε σταυρώσω και εγώ. Σε έχουν σύρει, σου έχουν πετάξει πέτρες. Έχετε κάνει ένα κόμμα και εγώ είμαι ρεαλιστής. Ο Light είναι ο κακός.

Είχες μια ατυχή μέρα. Θεωρώ ότι το έχεις μέσα σου αλλά δεν θεωρώ ότι μια κακή μέρα πρέπει να κρίνει την πορεία σου».

Σκωτσέζικο ντους θύμισε η πρώτη εβδομάδα στον Στράτο καθώς από υποψήφιος προς αποχώρηση γλίτωσε στο τσακ χάρη στην ασυλία που του χάρισε το κοινό στο Fame Story.

Για να μην βρεθεί όμως ξανά στον τάκο έδωσε το 100% των δυνάμεών του στο «Μόνο με σένα» από τον Γιώργο Σαμπάνη.

Καλά λόγια άκουσε από τον Αντώνη Ρέμο που όμως τον βρήκε λίγο υπερβολικό στην κινησιολογία.

«Δεν μου άρεσε η κίνηση, μου άρεσε η φωνή σου. Ένιωσα έναν καταπληκτικό τραγουδιστή και είπα “πού ήσουν την προηγούμενη εβδομάδα εσύ;”» συμφώνησε και η Ελένη Φουρέιρα.

«Να υπάρχει μία κίνηση αλλά να μην ντεραπάρει η κατάσταση» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Από πλευράς του ο Light σημείωσε ότι «δεν εξαργύρωσες στο μέγιστο την ευκαιρία που σου δόθηκε σήμερα, έδωσες περισσότερη βάση στο κούνημα».

Με μεγάλη αυτοπεποίθηση βγήκε η Άννα στην σκηνή του Fame Story μόνο που δεν έδωσε το αποτέλεσμα που περίμενε.

Οι κριτές εντόπισαν αρκετά λάθη στο φωνητικό κομμάτι, με τον Light να το δικαιολογεί λόγω του χορευτικού.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι κριτές θεώρησαν ότι μελλοντικά θα κάνει ακόμη πιο δύσκολα act και δεν είχε προετοιμαστεί ορθά όλη την εβδομάδα.

«Ενεργειακά μου άρεσες. Είχες κάτι αμερικάνικο. Ήταν μια κατάσταση ωραία ενεργειακά και ήταν μια καλή σου εμφάνιση», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν με έπεισε και σε αυτό το live η Άννα. Είχες ενέργεια αλλά δεν με έπεισες. Έχετε μια εβδομάδα για μισό τραγούδι.

Δεν μπορεί αυτό το μισό τραγούδι να μην είναι σε ένα καλό βαθμό.

Αν είχες συναυλία τι θα έκανες; Θα έβγαινε με το νέο έτος;», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Έχεις πολύ ωραία ενέργεια. Θες να το ευχαριστιέσαι και να το δώσεις όλο. Τονικά γιατί δεν το πήγες χαμηλά; Ζορίστηκες στις ψηλές. Ένιωθα ότι σαν να ήσουν κουρασμένη.

Δεν την τραβούσες την νότα. Ένιωθα ότι τονικά αν το έλεγες πιο κάτω θα τα έσπαγες. Θα μπορούσες καλύτερα σήμερα. Ήταν πάνω σου το τραγούδι», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Το θέαμα σαν θέαμα ήταν grande. Φαινόταν ότι είχες αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό σου. Φωνητικά θεωρώ ότι μπορούσες πολύ καλύτερα.

Λαμβάνω υπόψιν ότι έκανες χορευτικά, καρατιές», κατέληξε ο Light.

Το άστρο του Φειδία από την Κύπρο έλαμψε δυνατά στο πρώτο live του Fame Story και απόψε έκανε double ερμηνεύοντας το Loving you is a losing game.

«Είσαι ένας well rounded καλλιτέχνης, αυτή τη στιγμή αν έβγαινες στην αγορά έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να στηρίξεις τον εαυτό σου. Είσαι πάρα πολύ κοντά στο να είσαι ήδη σταρ» είπε ο Light.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο00:0001:12

«Το πας πολύ καλά. Από αρσενικός Φουρέιρα, νικητής της Eurovision. Και το χορευτικό την προηγούμενη εβδομάδα και η μπαλάντα τώρα ήταν πολύ καλή. Μου άρεσε πολύ, έχεις προοπτική, είσαι ένας καλλιτέχνης του σήμερα» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Έχεις μεγάλο καλλιτεχνικό ρεύμα, ένα αστέρι γεννιέται» ήταν η κριτική του Αντώνη Ρέμου.

Γεννημένο σταρ τον είδε και η Ελένη Φουρέιρα που μόνο τα καλύτερα είχε να πει για το act του παραβλέποντας κάποια ανεπαίσθητα στοναρίσματα στην ερμηνεία του.

Εντελώς διαφορετικός εμφανίστηκε ο Nicky από την Κύπρο στο live του Fame Story με τους κριτές να συμφωνούν και ταυτόχρονα να διαφωνούν.

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Αντώνης Ρέμος δεν είπαν σχεδόν τίποτα αρνητικό για την εμφάνισή του.

Ωστόσο, η κινησιολογία του ήταν εκείνη που έφερε «αντιδράσεις», με τον Light να νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα σατανικό καραόκε.

«Εντυπωσιάστηκα με τη φωνή σου. Είναι δύσκολο τραγούδι αλλά φωνητικά με κάλυψες πάρα πολύ. Κινησιολογικά ελευθερώθηκες; Δεν ένιωσα καθόλου άβολα. Έδωσες πράγματα από τον εαυτό σου, αυτό νιώθω», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Συγχαρητήρια, να συνεχίσεις έτσι. Δεν ήταν όλα τέλεια. Είχες νευρικότητα, ήσουν λίγο πιεσμένος. Είχες το μυαλό σου πιο πολύ στην κίνησή σου. Αλλά είσαι μια καλλιτεχνική φυσιογνωμία που έχεις δρόμο ακόμα», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Έχεις μια από τις πιο ξεχωριστές χροιές που έχω ακούσει στη ζωή μου. Ο Θεός σου έδωσε ένα τεράστιο χάρισμα που είναι η φωνή σου και η χροιά σου.

Ξέρω ότι δεν έχεις απελευθερωθεί ακόμα αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι.

Δεν χρειάζεται να έχεις τέλεια κινησιολογία. Προτιμώ να κάθεσαι να ερμηνεύεις με τη φωνάρα σου».

«Θα συμφωνήσω με όλους ότι έχεις μια μοναδική φωνή που σε αυτό το τραγούδι αναδείχθηκε. Θεωρώ ότι σε αδικήσανε στο πώς στήθηκε το σόου.

Δεν περίμενα να δω ένα σατανικό καραόκε. Νιώθω ότι δεν είσαι εσύ όλα αυτά τα πράγματα. Έχεις ένα comfort zone και το καταλαβαίνω ότι θέλουμε να τους κάνουμε να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Το σημερινό στήσιμο γύρω από το perfomance τον αδίκησαν.

Η φωνή σου εξαιρετική και η εκτέλεσή σου το ίδιο. Εγώ ένιωθα ότι ήμουν σε σατανικό καραόκε πάρτι», κατέληξε ο Light.

16 acts, 16 προσπάθειες, δυνατές ερμηνείες αλλά και αδυναμίες , τραγούδι και λάμψη.

Το δεύτερο live του Fame Story τα είχε όλα και φυσικά μεγάλη αγωνία για την αποχώρηση της εβδομάδας.

Λίγα λεπτά πριν από το τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι το κοινό «έσωσε» βάσει ψηφοφορίας τον Δημήτρη στέλνοντάς τον πίσω στην ακαδημία.

Όσο για το στοίχημα της αποχώρησης αυτό ήταν γένους θηλυκού : Μέγκαν και Σαββίνα στάθηκαν μπροστά από τους κριτές έτοιμες να ακούσουν την απόφασή τους.

Χωρίς να παρατείνει την αγωνία τους ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε ότι αυτή που αποχαιρετά το μουσικό ριάλιτι είναι ομόφωνα η Σαββίνα.

Όσο για τους νέους υποψηφίους αυτοί θα ανακοινωθούν στο επεισόδιο της Δευτέρας,

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι 16 έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές με την ελπίδα να συνεχίσουν το συναρπαστικό ταξίδι στους στον διαγωνισμό.

Τα πρώτα λόγια της Σαββίνας μετά την αποχώρησή της

Δείτε ολό κληρο το επεισοδιο

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!