Στέφανος Κασσελάκης για Tyler McBeth: «Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια με παρένθετη μητέρα»

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην οποία και εστίασε στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με τον σύντροφο του, Tyler McBeth - Ο πατέρας του απαντά on camera: «Είμαι συμβιβασμένος με τις αποφάσεις του και τις σέβομαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ποδαρικό στο νέο κύκλο για τους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του Alpha.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω δεχθεί bullying, όχι, ούτε με τον Τάιλερ. Και στην Αμερική υπάρχει κάποια ομοφοβία και bullyιng αλλά δεν έχουμε δεχθεί. Μπορεί κάποια φορά να κοιτάει κάποιος με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της ημέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ο Τάιλερ είναι ένα χρυσό παιδί που έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο στα νοσοκομεία, στις ΜΕΘ».

«Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημα σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ, ο Τάιλερ και γω, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε πάντως να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια».

«Προφανώς είναι πολύ σημαντικό ότι άλλα ζευγάρια επιλέγουν την υιοθεσία και στα μάτια μου είναι εξίσου οικογένειες. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, μιλάμε για ζωές του κόσμου και επιτέλους πρέπει να το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση και, άμα θέλει νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, εμείς έχουμε καταθέσει ένα ως ΣΥΡΙΖΑ πριν από περίπου έναν χρόνο και θα το ξαναστείλουμε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Στέφανος Κασσελάκης στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο ΕΔΩ

Μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή, ο πατέρας του κ. Θεόδωρος Κασσελάκης μίλησε στο #ToPrwino και στον Γιάννη Μαλλιαρό.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη που έδωσε ο γιος του στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπου εξομολογήθηκε την επιθυμία του για δημιουργία οικογένειας με τον σύντροφό του, Tyler McBeth, o Θεόδωρος Κασσελάκης δήλωσε: «Δεν τα ξέρω εγώ αυτά. Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εγώ ασχολούμαι με την επιχείρησή μου. Είμαι συμβιβασμένος με τις αποφάσεις του και τις σέβομαι. Νομίζω ότι είναι ικανός και έξυπνος και τα ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»