#Farma: Σοκ με τον τραυματισμό της Νάσιας στην αιματοβαμμένη Μονομαχία - Ανατροπή στην αποχώρηση

#Farma: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε σημάδι το #MasterChefGR: «Με κοιτάει στα μάτια ο Κινέζος, πάω στον Ιωαννίδη» - Σοκαρισμένοι οι παίκτες με τον τραυματισμό της Νάσιας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η παίκτρια τραυματίστηκε παλεύοντας για την παραμονή της στη Φάρμα. Οι παίκτες πάγωσαν αντικρύζοντας το ατύχημα που είχε στο χέρι ενώ εκείνη ψύχραιμη περίμενε την ομάδα των διασωστών για να περιποιηθούν το τραύμα της.

Προηγουμένως πρώτος μονομάχος ανακηρύχθηκε ο Άγγελος Σουλιώτης, αλλά λόγω του θέματος με τον ώμο του, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Νίκος Παρλαντζάς κλήθηκε να ορίσει νέο μονομάχο και κατέληξε στην Πηνελόπη Ορφανουδάκη, η οποία δεν φάνηκε να συμφωνεί με αυτή την επιλογή. Η ίδια με τη σειρά της όρισε ως δεύτερο μονομάχο τη Νάσια Ευαγγελάτου, καθώς ένιωσε ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη απόφαση.

Έξαλλος ο Νίκος με τις γυναίκες της ομάδας

Στην έναρξη του επεισοδίου η Ρούλα Γιαννιώτη μιλώντας στην κάμερα λίγο πριν από τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, δάκρυσε αναφερόμενη στους γονείς της.

Αφορμή γι΄αυτό το συναισθηματικό λύγισμα της 52χρονης παίκτριας στάθηκαν οι μέρες που είναι μακριά από την οικογένεια της.

Παράλληλα, όμως, συνέβαλε την κακή της ψυχολογία και η υποψηφιότητα της Νάσιας με την οποία η Ρούλα έχει έρθει πιο κοντά αυτές τις πρώτες ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης του STAR.

«Αν σήμερα η Νάσια δεν τα καταφέρει, θα με επηρεάσει σίγουρα. Ήταν ένα άτομο με το οποίο είχα έρθει πάρα πολύ κοντά και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Θέλω να συνεχίσω να πιστεύω ότι η Νάσια θα επιστρέψει στη σκηνή μας.

Έχουν περάσει αρκετές μέρες που είμαστε εδώ και την οικογένεια την έξω την σκέφτομαι κάθε μέρα… Και θέλω να τους πω να μην ανησυχούν… Να μην ανησυχούν για μένα. Θέλω εκείνοι να είναι καλά» συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, η personal trainer Ρούλα Γιαννιώτη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τις δύο μονομάχους, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν απολαύσει ιδιαίτερα τη διαμονή στα δεντρόσπιτα.

Η Νάσια αισθάνεται ότι έχει τη στήριξη των συμπαικτών της, ενώ η Πηνελόπη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να συζητήσει με την ομάδα της. Οι δύο μονομάχοι διαβάζουν το «μενού» των δοκιμασιών. Με ποιο κριτήριο θα επιλέξουν; Που πιστεύει η καθεμία ότι υστερεί και που πιστεύει ότι έχει πλεονέκτημα; Λίγο πριν τη μονομαχία, η Νάσια κάνει μία αποκάλυψη στην Πηνελόπη, η οποία επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία της.

Ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα γίνεται η καθιερωμένη ανασκόπηση της εβδομάδας σε σχέση με τις εργασίες, τις ήττες, τις νίκες αλλά και τα έπαθλα.

Πόσο έχουν βοηθήσει τη ζωή της γαλάζιας ομάδας οι κότες που κέρδισαν και πόσο λείπει στους παίκτες η ζωική πρωτεΐνη; Ο Νίκος εξηγεί με ποια κριτήρια επέλεξε την Πηνελόπη για μονομάχο. Πως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών της πράσινης ομάδας και γιατί η Πηνελόπη αισθάνεται ότι δεν είναι τόσο κοντά με τους συμπαίκτες της;

Σε μια απρόσμενη δοκιμασία για την παραμονή στη Φάρμα αναμετρήθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, η Νάσια και η Πηνελόπη στο νέο επεισόδιο που ήρθε στις οθόνες μας. Κι αυτό μιας και έπρεπε να σημαδεύσουν με σφεντόνα ορισμένα πιάτα που βρίσκονταν σε απόσταση μπροστά τους.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει μια μικρή επίδειξη στις δυο διαγωνιζόμενες του ριάλιτι επιβίωσης και να αστειευθεί πριν από τη μονομαχία με τους συνεργάτες και καλούς του φίλους από το MasterChef. «Αδέλφια μου, συγγνώμη» αναφώνησε αρχικά ο παρουσιαστής της Φάρμας αντικρίζοντας τους… Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά στην πρώτη σειρά με τα πιάτα.

«Πρώτα θα φάω τον Κινέζο! Λοιπόν, είναι κάποιος που θέλει να ποντάρει στον θείο Λεωνίδα;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ για να… αστοχήσει, όμως, στην πρώτη του προσπάθεια. «Με κοιτάζει στα μάτια ο άλλος και δεν μπορώ».

«Να σας πω κάτι; Με κοιτάει στα μάτια ο Κινέζος, πάω στον Ιωαννίδη» τόνισε, αμέσως μετά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να αστοχήσει εκ νέου και να δώσει συνέχεια στην κανονική ροή της δοκιμασίας αποχώρησης για την Φάρμα.

farm01

Η Μονομαχία Αποχώρησης ξεκίνησε με τη Νάσια και την Πηνελόπη να τα δίνουν όλα! Και οι δύο δείχνουν αποφασισμένες να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ένας αναπάντεχος τραυματισμός, όμως, διέκοψε τη διαδικασία, καθώς η Νάσια έπρεπε να περιποιηθεί το τραύμα της κι έτσι η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

Ο τραυματισμός της Νάσιας έφερε ανατροπή στη διαδικασία της αποχώρησης.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης ενώ οι δοκιμασίες για την ανάδειξη εκείνου που θα αποχωρούσε από τη Φάρμα ξεκίνησαν κανονικά, δεν ολοκληρώθηκαν μιας που ο τραυματισμός της Νάσιας την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως: «Το πιο δίκαιο είναι να παραμείνετε και οι δυο και να μη υπάρξει καμία αποχώρηση».

Εκνευρισμένος ο Σπύρος

Το trailer 9ου επεισοδίου | Δευτέρα 9.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!