Ξέσπασε on air η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έπαιζαν ότι ξηλώνουν το πάνελ της Σκορδά & ποιος θα κάτσει στη θέση μου»

H Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στην περσινή τηλεοπτική σεζόν και όσα λέγονταν από τις υπόλοιπες εκπομπές για τις αλλαγές που θα υπήρχαν στην ομάδα της Φαίης Σκορδά - Η απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Άρα δεν έχει γίνει, όπως το λέει ο Δημήτρης σε πρώτη φάση. Στη θέση του Δημήτρη είμαι και εγώ και όλοι μας. Δουλεύουμε στην τηλεόραση και περιμένουμε κάθε χρόνο από τις εκπομπές και από τους σταθμούς και από τους συνεργάτες μας να δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Η Σίσσυ είπε ότι δεν την πήρε τηλέφωνο, δεν της έστειλε μήνυμα και ότι εκείνη αρνήθηκε να του απαντήσει και ότι η Σίσσυ αυτό το έκανε ακριβώς επειδή η σχέση του Δημήτρη με την εταιρία παραγωγής ήταν στενή, υπήρχε συνεννόηση και είχε τη διασφάλιση από την εταιρία παραγωγής ότι δεν θα έμενε άνεργος, διότι κι αυτό είναι βάρβαρο και παίζουν με τις δουλειές μας και τις ζωές μας» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Για να μην λέμε πράγματα στον αέρα και δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. Όντως μιλάμε για δουλειά και επιβίωση. Εγώ δεν είπα ότι είναι δικαιολογημένα να κάθομαι εδώ και να ακούω τις άλλες εκπομπές για το ποιος θα κάτσει στην καρέκλα μου που το έζησα και πέρυσι. Αυτή τη βαρβαρότητα και τον κανιβαλισμό τον ανθρώπινο, εγώ να προσπαθώ να δουλέψω με τη ψυχολογία μου στον αέρα και απέναντι να παίζεται ότι ξηλώνουν το πάνελ της Σκορδά και ποιος θα κάτσει στη θέση της Γραμμέλη και να χτυπάνε τα χέρια επάνω στο τραπέζι οι τηλεοπτικοί συντάκτες και να λένε εγώ ξέρω και εγώ δεν είχα περάσει το κατώφλι του Φαλήρου και κανένα κατώφλι. Αυτό δεν είπα ότι είναι δικαιολογημένο. Εγώ είπα ότι ξέρουμε ότι κάθε χρόνο που λήγει η θητεία μας -γιατί υπογράφουμε κάποια συμβόλαια- δεν ξέρουμε αν του χρόνου θα ανανεωθεί» συνέχισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Kαι ο Νίκος Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει για το σχόλιο που έκανε στην πρεμιέρα του #PrwinoSousou και προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι έχει ως στόχο στη Φαίη, με την οποία συνεργάστηκαν την περσινή σεζόν.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως πρόκειται για μια ατάκα που του βγήκε αυθόρμητα και δεν έχει καμία σχέση με τη Φαίη, με την οποία είχαν μια άψογη συνεργασία.

«Χαίρομαι γιατί είμαι πλέον σε μια οικογένεια που θα μπορώ να λέω ελευθέρα όσα θέλω. Ευχαριστώ»,, ήταν η ατάκα του Νίκου Γεωργιάδη που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Νίκος Γεωργιάδης απαντά στη Φαίη μετά το σχόλιο – καρφί στην πρεμιέρα του OPEN

«Μου βγήκε τόσο αυθόρμητα, γιατί ένιωσα τόσο ζεστά εδώ πέρα. Φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα με τη Φαίη Σκορδά. Την αγαπάω τη Φαίη Σκορδά, θεωρώ πως είχουμε δεθεί πέρσι.

Περνούσαμε τόσο ωραία στο καμαρίνι της κάθε πρωί. Έχουμε μία καλή σχέση, είχαμε περάσει και τις διαφωνίες μας. Τα έχουμε περάσει όλα με τη Φαίη, αλλά την εκτιμώ απεριόριστα, μόνο αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.

Θεωρώ πως το χθεσινό διογκώθηκε πάρα πολύ. Δε θα ήθελα ποτέ να στενοχωρήσω κανένα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητα. Έχει να κάνει με το πώς αισθάνομαι εδώ πέρα. Τώρα για κάποια πράγματα που έχουν γίνει σε προηγούμενες συνεργασίες μου, δε θεωρώ πως υπάρχει λόγος να το ανοίξω και να τοποθετηθώ.

Σίγουρα καμία συνεργασία δεν είναι τέλεια, γιατί είναι μια δουλειά. Μπορεί να έχει να κάνει με μένα αυτό. Δεν έχει να κάνει όμως σίγουρα με τη Φαίη Σκορδά», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Την εξήγηση που έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης για τη φράση που είπε στην πρεμιέρα του #PrwinoSousou, πως φέτος θα λέει ελεύθερα ό,τι θέλει, σχολίασαν στο #FaysTime. Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε αρχικά λέγοντας: «Όταν πας σε έναν καινούριο χώρο, εκεί είναι το μυαλό σου, όχι στο παρελθόν. Απλώς, ο τρόπος που το είπε φάνηκε σαν να ήταν «μπηχτή» για το παρελθόν».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που πήρε τον λόγο στη συνέχεια, όμως, ήταν πιο αιχμηρός. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε τα εξής: «Είπε «χαίρομαι που είμαι κάπου που θα λέω ελεύθερα ό,τι θέλω», είναι πολύ συγκεκριμένες οι λέξεις. Όταν θες να πεις «εδώ θα μου δώσετε πιο πολύ χρόνο» δε λες «θα λέω ό,τι θέλω», γιατί σημαίνει ότι εκεί που ήσουν δεν έλεγες ό,τι θέλεις. Εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Είναι ένα «μάζεμα».

Λέει «εδώ θα μπορώ να λέω ελεύθερα ό,τι θέλω». Θα χαρώ πολύ να ακούσω την άποψή του για τα νούμερα του #FameStory, για τα νούμερα μιας εκπομπής που δεν πήγε πολύ καλά, για μια άλλη παραγωγή, οτιδήποτε… Να δω πόσο ελεύθερα θα πει αυτό που θέλει. Κανένας μας δεν μπορεί να πει λοιπόν ό,τι θέλει.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων