H Victoria Beckham μιλάει μετά από 20 χρόνια για την «απιστία» του David Beckham: «Ήταν ένας εφιάλτης»

Tο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Beckham έκανε πρεμιέρα στο #Netflix

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η #TheSun μάλιστα αναπαρήγαγε αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ και ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν, είναι όταν η Victoria Beckham αφηγήθηκε με δάκρυα στα μάτια, την περίοδο που οργίασαν οι φήμες για απιστία του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το 2003 όταν ο ποδοσφαιριστής άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε, η Rebecca Loos που εργάζονταν ως βοηθός του, είχε ισχυριστεί δημόσια πως βρίσκονταν σε παράνομη σχέση με τον παίκτη.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου»

Ο Τύπος της εποχής ανέφερε ότι το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Εδώ είναι το ζήτημα. Ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου για να είμαι απολύτως ειλικρινής», είπε η Victoria Beckham.

2_-

«Ξέρεις, μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές ένιωθα σαν να είμαστε μόνοι ενάντια σε όλους, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να σας λέω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρέασε. Ήταν ένας εφιάλτης», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο David είπε από την πλευρά του: «Yπήρχαν κάποιες φρικτές ιστορίες που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ήταν η πρώτη φορά που εγώ και η Βικτώρια δεχθήκαμε τέτοιου είδους πίεση στο γάμο μας. Κάθε φορά που ξυπνούσαμε νιώθαμε κάτι και οι δύο εκείνη τη στιγμή θεωρούσαμε ότι δεν χάναμε ο ένας τον άλλον, αλλά πως πνιγόμασταν».

VB_00070_046_00070_047_v1c_QC

Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε από τον σκηνοθέτη Φίσερ Στίβενς πώς «επέζησε» το ζευγάρι και με δάκρυα στα μάτια απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς το περάσαμε με κάθε ειλικρίνεια».

«Η Βικτώρια είναι τα πάντα για μένα. Το να την βλέπεις να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές. Έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε», είπε χαρακτηριστικά.

41109560_1177469389058356_8471950594838364160_n

«Αλλά τελικά είναι η ιδιωτική μας ζωή. Υπήρχαν μερικές μέρες που σκέφτηκα “πώς θα πάω στη δουλειά; Πώς θα πάω στην προπόνηση και θα φαίνομαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα;” Ένιωθα σωματικά άρρωστος κάθε μέρα όταν άνοιγα τα μάτια μου», είπε με συγκίνηση.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»