H Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο, κι ας λέει ότι με πήρε»

Χρηστίδου & Σταματόπουλος: «Μόλις έμαθα με έκπληξη αυτά που είπε, του τηλεφώνησα και μου το έκλεισε» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή και τα μηνύματα που της έστειλε - Μεσσαροπούλου: «Υπεύθυνος είναι ο Κοκλώνης» - Μενεγάκη, Μελέτη και Μπάρκα τοποθετούνται δημόσια - Λιάγκας σε Βουλγαράκη: «Αυτά που λες, τα πιστεύεις;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Φωτιά» έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου και την αποχώρησή του από την εκπομπή #XamogelaKaiPali.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν έστειλε καλή επιτυχία στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», γιατί δεν έχουν και την καλύτερη επικοινωνία πλέον.

«Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και σε μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή», είπε αρχικά.

Ο παρουσιαστής έμαθε τον Σεπτέμβρη ότι δεν θα ανήκει στο πάνελ της εκπομπής.

«Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει «θα σου απαντήσω την Παρασκευή». Μάλλον αυτή η Παρασκευή δεν έχει έρθει ακόμα…», είπε όλο νόημα.

«Κάθε χρόνο ακούω ότι είμαι πολύ καλό παιδί και δεν θα μιλήσω. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει εμείς που δουλεύουμε να μιλήσουμε κάποια στιγμή, γιατί εκείνοι που κουνάνε το χέρι δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα».

«Θα ήταν πολύ «ντόμπρο» να μου έλεγαν ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να μην ψάχνω δουλειά τελευταία στιγμή. Δεν κατάφερα να χαιρετήσω τον κόσμο που συνεργάστηκα και να τους ευχαριστήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη σειρά της έσπασε τη σιωπή της και ξεκαθάρισε τι συνέβη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως είπε η παρουσιάστρια, η τελευταία φορά που τον είδε ήταν μετά το τέλος της εκπομπής, όταν βγήκαν για φαηγτό.

«Λόγω μπάτζετ δεν μπορούσε να συνεχίσει η ίδια ομάδα. Δεν αποφασίζω τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν χώραγε στο μπάτζετ της εκπομπής. Ήξερα ότι ο Δημήτρης δεν θα μείνει χωρίς δουλειά», είπε.

«Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα. Μόλις έμαθα αυτά που είπε, του τηλεφώνησα και μου το έκλεισε. Τον ρώτησα με μήνυμα πότε μου έστειλε μήνυμα και απάντησε “δεν είπα κάτι τέτοιο”».

«Δεν γνωρίζω γιατί έγινε όλο αυτό με τον Δημήτρη, δεν ένιωθα ότι έχει πρόβλημα μαζί μας. Θεωρώ ότι τα είπε όλα αυτά, γιατί ήθελε να μείνει στην εκπομπή».

Η παρουσιάστρια του #XamogelaKaiPali δήλωσε πως την στενοχωρεί που όλο αυτό γίνεται δημόσια, ενώ αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν την κάλεσε στη βάφτιση του γιου του, Πάρη.

«Η Σίσσυ είναι τυπική σε θέματα δουλειάς»

Από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος, συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, δήλωσε πως στενοχωρήθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που αισθάνεται έτσι.

«Η Σίσσυ είναι τυπική, ειδικά σε θέματα δουλειάς», υποστήριξε.

Όπως και η Σίσσυ Χρηστίδου, ούτε και ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν καλεσμένος στην βάφτιση του γιου του Δημήτρη Αλεξάνδρου, κάτι το οποίο και ήταν αναμενόμενο για τον ίδιο.

Για όσα ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου, ασχολήθηκαν στο #MegaΚαλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε ότι είχε μιλήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ότι είναι ο πρώτος που μίλησε για κάποια τηλεοπτική του εμπειρία που δεν του άφησε καλή γεύση.

«Τον είδα τον Δημήτρη τις άλλες και τον πέτυχα τυχαία έξω με την Ιωάννα και μιλήσαμε αρκετή ώρα στο πόδι. Σαφώς και δεν είπα τίποτα γιατί δεν με ενδιέφερε να μεταφέρω την κουβέντα μας που ήταν σε προσωπικό επίπεδο στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι κυμάνθηκε σε αυτό το κλίμα και έχει ένταση μέσα του. Νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ μπορούμε να τον καταλάβουμε γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε να διηγηθούμε μία ιστορία που μας έκανε να νιώσουμε αδικημένοι, απηυδησμένοι, στενοχωρημένοι ή και μπουχτισμένοι με τον χώρο μας. Τον καταλαβαίνω. Από την άλλη πρέπει να υπολογίσουμε και αυτό που είπε η Σίσσυ ότι δεν μου έχει στείλει κανείς μήνυμα και δεν με πήρε τηλέφωνο» δήλωσε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Παρακάτω συνέχισε η παρουσιάστρια: «Πάντως ο Δημήτρης είναι ο πρώτος που μίλησε χωρίς υπονοούμενα γιατί κάτι πήρε το αυτί μου ότι όλοι κουράζονται με τα υπονοούμενα, αλλά βγαίνει τώρα αυτός και ξεσκεπάζει καταστάσεις, ιστορίες. Τώρα δεν ξέρω τι προτιμά ο καθένας»

Για όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε και η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βέβαια η κεφαλή της εκπομπής είναι η Σίσσυ. Δεν μπορεί μία παρουσιάστρια να μην ξέρει -ειδικά τέτοιου βεληνεκούς- ποιος θα είναι του χρόνου στη εκπομπή. Από την άλλη δεν είναι και θέση της παρουσιάστριας να ενημερώσει τον κάθε άνθρωπο αν συνεχίζει ή αν σταματά. Άσχετα αν θέλει να αποχαιρετήσει κάποιον. Αν εδώ στην εκπομπή αποφασιστεί π.χ. ότι του χρόνου ο Γιώργος δεν είναι στην εκπομπή, είναι άλλο θέμα αν εγώ θέλω να τον αποχαιρετίσω είτε δημόσια είτε ιδιωτικά και να τον ευχαριστήσω. Αλλά να του το ανακοινώσω εγώ, δεν έχω καμία δουλειά» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Στην ίδια εταιρία παραγωγής δεν είναι ο άνθρωπος; Υπάρχει περίπτωση να έχει παράπονο από μία εταιρία και να παραμένει εκεί; Μήπως ο Δημήτρης είχε την ανάγκη -που όσο έχω συναναστραφεί είναι καλό παιδί που λέμε, ευαίσθητο, αυτό μου έχει δείξει εμένα- να αποχαιρετιστεί με την Σίσσυ πιο ιδιωτικά και επειδή δεν έγινε να πικράθηκε. Δεν ξέρω αν το πάω πολύ ρομαντικά» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Το θέμα έπαιξε και στο #HappyDay, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Δε νομίζω ότι ρωτήθηκε ποτέ η Σίσσυ για το αν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να είναι στην εκπομπή. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι υπάλληλος της Barking Well, η Σίσσυ δεν άφησε έναν άνθρωπο στον δρόμο χωρίς δουλειά. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάθε χρόνο τελευταία στιγμή αλλάζει εκπομπή και την επόμενη σεζόν βρίσκεται σε μία άλλη εκπομπή. Υπεύθυνος γι’ αυτόν είναι ο Νίκος Κοκλώνης που ήταν και φίλοι, είναι από τα αγαπημένα παιδιά. Δεν πέφτει λόγος στη Σίσσυ.

Στο συγκεκριμένο δεν της έπεσε λόγος, δεν ρωτήθηκε, ήρθε ένας συνεργάτης και της είπε: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φέτος θα είναι στην εκπομπή σου». Στην εκπομπή μόδας που συμμετείχε στο OPEN ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι το κοριτσάκι με τα σπίρτα που της επιβάλουν συνεργάτες. Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει συνήθως με αγαπημένα παιδιά, με φίλες φίλων… Ο Δημήτρης είναι καλός επαγγελματίας. Κι εμείς τον έχουμε αναζητήσει κάποια στιγμή για ενδεχόμενη συνεργασία και μάλιστα τότε επειδή είχε ήδη μια πρόταση στο ενεργητικό του φεύγοντας από την Ελένη Μενεγάκη, είχε οικονομικές απαιτήσεις Α και καλά έκανε».

«Το θέμα είναι όταν λέμε ένα τόσο σοβαρό γεγονός να προκύπτει από αποδείξεις», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το θέμα της κόντρας του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Σίσσυς Χρηστίδου συζητήθηκε στο #ToPrwino. Η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε ότι μίλησε και με τους δύο πρώην συνεργάτες της στο #XamogelaKaiPali, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές –όπως και ο ίδιος – γνωρίζουν ποια πρόσωπα θα προστεθούν ή θα απομακρυνθούν από μία εκπομπή.

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρεται σε μία επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το τέλος της εκπομπής. Και δια ζώσης, και τηλεφωνική. Τότε, δεν είχε παρθεί καμία απόφαση για την εκπομπή» είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη και ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε:

«Αυτά που λες, τα πιστεύεις; Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να είναι η εξαίρεση, όμως ο κανόνας είναι και μιλάω για την αφεντιά μου: οποτεδήποτε έχει απομακρυνθεί ή προστεθεί συνάδελφος  στην εκπομπή που εγώ ηγούμαι είναι σε δική μου γνώση και με δική μου συναίνεση. Κάνω τηλεόραση 28 χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κανένας ποιον θα διώξω και ποιον θα πάρω. Κι εγώ μπορεί να ήθελα κάποιον στο πάνελ με 20 χιλιάδες ευρώ, δε μπορούμε. Η Σίσσυ Χρηστίδου θα μπορούσε να του πει ότι δεν χωράει φέτος στην εκπομπή, γιατί μειώνεται το budget ή θα μειώσω έναν άνθρωπο από το πάνελ. Δεν το είπε όμως».

Μετά τις δηλώσεις του κατά της Σίσσυς Χρηστίδου και τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διέγραψε από τη λίστα των φίλων του στο Instagram την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η παρουσιάστρια συνεχίζει να τον ακολουθεί.

«Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω, αν γίνει ένα τηλεφώνημα θα λυθούν όλα, πιστεύω» είπε η Ελένη Βουλγαράκη στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Μετά από αυτό το ξεκατίνιασμα, τι τηλεφώνημα θα γίνει; Με δουλεύεις;».

Tην κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Πέμπτης 5/10.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι διέκρινε μία πίκρα και μία στενοχώρια στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κάτι που όλοι όσοι βρίσκονται στην τηλεόραση έχουν περάσει κατά καιρούς.

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Από το πρωί ένα θέμα βλέπω ρε παιδιά, και θα ρωτήσω τον πιο άσχετο. Θοδωρή μου, ο Δημήτρης, ο παλιός αγαπημένος μας συνεργάτης, τον είδα από το πρωί να μιλάει για το παράπονο που έχει ότι δεν τον ενημέρωσε έγκαιρα η Σίσσυ αν θα είναι φέτος στην εκπομπή της. Απάντησε και η Σίσσυ. Εγώ θέλω να το γενικεύσω. Για ποιον λόγο πολλές φορές να θεωρούμε δεδομένο ότι μαζί θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια; Πώς να το πω πιο κομψά δεν ξέρω.

Τίποτα δεν είναι δικό μας, ούτε εμάς είναι δικιά μας μια εκπομπή, ούτε για πάντα είμαστε μαζί με κάποιους ανθρώπους. Ούτε και αυτοί για πάντα με εμάς. Το θέμα παίζει πολύ. Δε θα λύσω εγώ αυτό το θέμα, απάντησαν και οι δυο. Με αφορμή το θέμα αυτό, κάποιες φορές όταν διακόπτονται κάποιες συνεργασίες, υπάρχει μια στενοχώρια ή πικρία. Μας έχει συμβεί να το αντιμετωπίσουμε από άλλους και έχει συμβεί και στους άλλους το ίδιο. Γιατί υπάρχει καμιά φορά αυτή η πίκρα η έντονη, που εγώ την ένιωσα στον Δημήτρη».

Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Εγώ τον κατάλαβα πάντως στενοχωρημένο και στο κομμάτι του παιδιού, δηλαδή ότι κάτι έγινε με αυτό το θέμα πέραν της Σίσσυς και της συνεργασίας. Γενικώς τον είδα στενοχωρημένο και φορτισμένο κι επειδή όλοι έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις, που νιώθεις στενοχώρια με εσωστρέφεια και εξωστρέφεια… Να μιλάμε αληθινά».

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τις δηλώσεις για Χρηστίδου και Χατζιδου-Παύλου

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου