#Farma: Η ανακοίνωση για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, το τηλεφώνημα και οι λυγμοί: «Να σηκωθώ να φύγω»

Οι τόνοι ανέβηκαν στη #Farma: «Τη γυρνάς την μπιφτέκα!» - Ο Πολύζος ξέσπασε σε κλάματα - «Το δύσκολο είναι όταν σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου» - Συγκίνησε για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άναψαν τα αίματα στο επεισόδιο 3/10 της #Farma ανάμεσα στους αγρότες. Όπως φαίνεται η νέα πραγματικότητα που βιώνουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, έχει δημιουργήσει εκνευρισμό σε κάποιους.

Αφορμή για τον καβγά ήταν ο Άγγελος που έχει ταράξει την ομάδα στα «ήξεις – αφήξεις».

Ο ίδιος αν και τραυματισμένος δείχνει να βασανίζεται που δεν μπορεί να βοηθήσει τους υπόλοιπους αλλά δεν λέει να πάρει μία οριστική απόφαση για το αν θα μείνει ή θα φύγει.

Η Μαρία δεν άντεξε και τους τα είπε χύμα και τσουβαλάτα.

«Με εκνευρίζει η διπροσωπία. Τη γυρνάς την μπιφτέκα» του είπε με τον Άγγελο να μην καταλαβαίνει την έκρηξή της και να εμφανίζεται δυσαρεστημένος.

Χτες 2/10 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκε τους παίκτες στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας! Το όνομά αυτής; Η «λάσπη» και οι παίκτες έπεσαν ολόκληροι μέσα, με σκοπό να διεκδικήσουν την νίκη και να προστατέψουν τα μέλη της ομάδας τους.

Για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού μίλησε η παίκτρια της Φάρμας, Γεωργία Τσάμη στο αφηγηματικό βίντεο με τους οποίο γνωρίζουμε τους παίκτες του ριάλιτι του Star.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Γεωργία Τσάμη, μετά την περιπέτεια με την υγεία της, αισθάνεται σαν να της έδωσε ο Θεός μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, ωστόσο επισημαίνει πως αρκετοί φίλοι στα δύσκολα απομακρύνθηκαν από το πλευρό της…

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού το 2019, αφού έχω κάνει άμεσα μαστεκτομή και στους δύο μαστούς και έγινε άμεσα η αποκατάσταση. Πέρασα από το κομμάτι τον χημειοθεραπειών, ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα. Τώρα είμαι σε μία φάση που πραγματικά είναι σαν να μου έδωσε ο Θεός μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναζήσω τη ζωή μου έτσι όπως θέλω εγώ», είπε η Γεωργία Τσάμη.

Και πρόσθεσε για τον σκύλο της, Βίκτωρα και όσους έφυγαν από δίπλα της: «Έτσι όπως μου στάθηκε ο Βίκτωρας στο θέμα της υγείας μου, δεν μου στάθηκαν οι φίλοι μου. Έχω χάσει ανθρώπους γιατί δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το θέμα της υγείας μου. Δεν μπόρεσαν να είναι δίπλα μου σε όλο αυτό. Λόγω φόβου; Δεν ξέρω κι εγώ γιατί…», είπε στη Φάρμα η Γεωργία Τσάμη.

Μία δύσκολη στιγμή κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Σπύρος Πολύζος

Ο 29χρονος παίκτης «λύγισε» στον αέρα καθώς όσο οι μέρες περνούν μακριά από τους δικούς του ανθρώπους, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για εκείνον.

Ο ίδιος σε μια χαλαρή συζήτηση που είχε στη σκηνή με τη Νάσια Ευαγγελάτου, δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά του, ξεσπώντας σε κλάματα για την απόσταση που τον χωρίζει από την οικογένειά του.

«Το πιο δύσκολο για εμένα προσωπικά είναι όταν σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου. Σταματάς να μαθαίνεις για τον ίδιο και προπάντων σταματάς να τον ακούς. Για μένα προσωπικά είναι μια μάχη», ανέφερε στην κάμερα ο Σπύρος Πολύζος με την συμπαίκτριά του να του κάνει μια μεγάλη αγκαλιά.

Οι αγρότες έχουν πέσει με τα μούτρα στις εργασίες συντήρησης της Φάρμας με σκοπό να επιβιώσουν.

Όλοι τους άφησαν πίσω τον θόρυβο της πόλης και τους έξαλλους ρυθμούς και καλούνται να επιβιώσουν μακριά από όλους και από όλα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 3/10 ο επιστάτης ανακοίνωσε στους παίκτες την αποστολή της ημέρας η οποία αφορούσε την κατασκευή κοτετσιού.

«Είναι κάτι που χρειάζεστε, που θέλετε, θα σας βοηθήσει στο στομάχι σας. Αυτή η αποστολή είναι ημερήσια» τους είπε ο επιστάτης και τους έθεσε χρονικό περιθώριο 4 ωρών.

Ένα τηλεφώνημα - γροθιά στο στομάχι

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωνε στους παίκτες πως η Θεσσαλία έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές λόγω της κακοκαιρίας Daniel η οποία μάλιστα κόστισε και ανθρώπινες ζωές.

«Επειδή υπάρχουν και άνθρωποι που είναι από τη Μαγνησία. Λόγω πολύ έντονων καιρικών φαινομένων η περιοχή έχει πληγεί, έχει πολλές καταστροφές σε υποδομές και δυστυχώς κάποιες ανθρώπινες απώλειες».

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους δικούς σας ανθρώπους, είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος, γιατί όλοι επηρεαζόμαστε με αυτό που έγινε εκεί» είπε ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Παρλαντζάς που έχει καταγωγή από τον Πρόδρομο Λάρισας τηλεφώνησε στην οικογένειά του και μιλώντας με ένα από τα δικά του πρόσωπα ξέσπασε σε κλάματα. Οι λυγμοί που ακούστηκαν στην άλλη γραμμή του ακουστικού ήταν γροθιά στο στομάχι…

Τριπλό έπαθλο στη δοκιμασία

Η ημέρα συνεχίζεται με τη Δοκιμασία Επάθλου. Οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν την ικανότητα τους στην ισορροπία, ακροβατώντας σε σανίδες, που θα τοποθετούν πάνω σε «Βαρέλια». Η συνεργασία μεταξύ των συμπαικτών παίζει σημαντικό ρόλο για την επιτυχία της δοκιμασίας.

Ο νέος παίκτης και το «τρίλημμα» του αρχηγού

Η ομάδα που θα κερδίσει θα κληθεί να επιλέξει δύο από τα τρία σημαντικά έπαθλα και να διαμορφώσει τη στρατηγική της, ενώ για κάποιους δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν την ήττα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο και η απόφαση του αρχηγού

Ανάμεσα στους «κόκκινους», τους «γαλάζιους» και τους «πράσινους», συνεργάστηκαν καλύτερα και αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές οι «Γαλάζιοι», που κερδίζουν και το έπαθλο.

«Κερδίσαμε σήμερα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Δε θα άλλαζα με τίποτα αυτή την ομάδα. Ήμασταν αποφασισμένοι, το πιστέψαμε, μπήκαμε μέσα δυνατά, το πήραμε», είπε η Ρούλα Γιαννώτη μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τη νίκη της ομάδας της. 

Από τα τρία διαθέσιμα έπαθλα -15 κότες μαζί με έναν κόκορα, ελληνικός καφές μαζί με ζάχαρη κι ένα τρίτο έπαθλο - έκπληξη- τα μέλη της γαλάζιας ομάδας, θα πρέπει να επιλέξουν τα δύο.

Το trailer 7ου επεισοδίου | Τετάρτη 4.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!