Matthew Perry: Η πρώτη δήλωση των συμπρωταγωνιστών του από τους #Friends μετά τον θάνατό του

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox και Matt LeBlanc εξέδωσαν κοινή δήλωση στο #People για την απώλειά  του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Matthew Perry άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του.

Οι Αρχές βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού του στο Los Angeles και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποια άλλη εγκληματική ή μη ενέργεια.

Δύο ήμερες μετά τον θάνατό του, οι συμπρωταγωνιστές του από τη σειρά «Φιλαράκια», Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox και Matt LeBlanc εξέδωσαν κοινή δήλωση στο People για την απώλειά  του.

«Είμαστε όλοι τόσο πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές. Είμαστε μια οικογένεια. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την απώλεια», αναφέρουν οι ηθοποιοί στην κοινή τους δήλωση που δημοσιεύει το People.

Και συνεχίζουν: «Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

GettyImages-143479801-c6eefca-e1667391614388-c.width-800

Φίλος της Lisa Kudrow που υποδύθηκε τη Φοίβη, δήλωσε στη #DailyMail ότι η ηθοποιός είναι συντετριμμένη:

«Ο Μάθιου είχε επιτέλους συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και περνούσε την καλύτερη χρονιά της ζωής του από την παρουσίαση του βιβλίου του σχεδόν ένα χρόνο πριν. Απολάμβανε τη ζωή. Ήταν πιο κοντά από ποτέ με τους δικούς του και ασχολιόταν με τον εαυτό του. Είναι μπερδεμένη για το τι προκάλεσε τον θάνατό του».

H #DailyMail στο δημοσίευμά της αναφέρει πως άτομο που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό ανέφερε πως η Lisa Kudrow πιστεύει ότι μπορεί να πέθανε λόγω της επίδρασης των φαρμάκων του, ενώ βρισκόταν στο τζακούζι του: «Αν και κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να έφταιγαν τα φάρμακά του – συνταγογραφημένα ή μη – φυσικά αυτή είναι μια σκέψη που περνά από το μυαλό όλων. Σκέφτονται ότι μπορεί να πήρε κάτι που να αντιδρούσε άσχημα με το ζεστό νερό» δήλωσε η πηγή.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η Lisa Kudrow θέλει να υιοθετήσει τον σκύλο του Μάθιου Πέρι, τον Άλφρεντ, τον οποίο ο ηθοποιός είχε πάρει πριν από τρία χρόνια και όπως είχε αναφέρει ήταν ο αγαπημένος του φίλος στον κόσμο.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»