Tο μυστήριο με τα φάρμακα που βρέθηκαν σπίτι του Matthew Perry - Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Justin Trudeau, αποχαιρέτισε με συγκινητικό τρόπο τον συμμαθητή του στο δημοτικό - Η Adele σταμάτησε το show της & μίλησε για τον θάνατο του Matthew Perry - Συγκινεί το αντίο της Gwyneth Paltrow, Shannen Doherty, Αlissa Milano, Οlivia Munn, Maggie Wheeler, Morgan Fairchild, Selma Blair - Οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν τον «Chandler» από τους #Friends

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σαν «ψέμα» ακούγεται η είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Matthew Perry, ο γνωστός σε όλους Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των #LosAngelesTimes, η αστυνομία βρήκε τον Matthew Perry νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Los Angeles, και έτσι ο Chandler από τα «Φιλαράκια» δεν είναι πια μαζί μας.

H ιατροδικαστική υπηρεσία ενημέρωσε διαδικτυακά το αρχείο της, λέγοντας ότι η αιτία θανάτου είχε «αναβληθεί». Αυτό συνήθως σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία, αλλά ο εξεταστής χρειάζεται περισσότερο χρόνο και πρόσθετη έρευνα για τον θάνατο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Lisa Marie Presley, η αιτία θανάτου της οποία είχε αναβληθεί τον περασμένο Ιανουάριο και μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις ο γιατρός αξιολόγησε ξανά την περίπτωση και προσδιόρισε την αιτία θανάτου.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε επίσης ως αιτία θανάτου «άλλες σημαντικές καταστάσεις». Ο τόπος θανάτου του Matthew Perry αναφέρθηκε ως η κατοικία του. Η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή.

Σύμφωνα με το #People στα αποτελέσματα της αυτοψίας του Matthew Perry εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

@joy.of.everything The first detective arrives at the scene where Matthew Perry has been pronounced dead at age 54 within his Pacific Palisades home #matthewperry #matthewperryrip ##friends##breakingnews##celebritynews##joyofeverything ♬ original sound - Joy Of Everything

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα

Πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι του Matthew Perry, δήλωσαν πηγές από τις αρχές επιβολής του νόμου στο #TMZSunday.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα στις εγκαταστάσεις, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για  Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Η ΧΑΠ, αναφέρεται στις ασθένειες που προκαλούν απόφραξη της ροής του αέρα και προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή, σύμφωνα με το CDC. Η ασθένεια προκαλείται συχνά από το κάπνισμα και μπορεί να προκαλέσει εμφύσημα ή χρόνια βρογχίτιδα. Ο Matthew Perry παραδέχτηκε στο παρελθόν ότι ήταν καπνιστής σε όλη του τη ζωή.

Στο σπίτι του Matthew Perry σύμφωνα με τη #NewYorkPost κατέφθασαν συντετριμμένοι οι γονείς του Suzanne και John Bennet.

Συντετριμμένη είναι και η οικογένειά του ηθοποιού η οποία δήλωσε:

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης».

Η στιγμή που ο πατριός του, Keith Morrison, φτάνει στο σπίτι, εμφανώς σε σοκ από την είδηση του θανάτου του

@joy.of.everything Dateline NBC’s Keith Morrison who is Matthew Perry’s stepfather greets & comforts Matthew Perry’s parents outside of his home several hours after the news of his passing. #matthewperry #keithmorrison #breakingnews #celebritynews #ripmatthewperry #friends ♬ original sound - Joy Of Everything

Όπως αναφέρεται στο #ΤΜΖ, ο Matthew Perry είχε ολοκληρώσει ένα δίωρο παιχνίδι pickleball (άθλημα παρόμοιο με το τένις) και φτάνοντας στο σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του σε εξωτερικές δουλειές. Όταν εκείνος επέστρεψε, βρήκε τον ηθοποιό αναίσθητο μέσα στο τζακούζι του.

@joy.of.everything Exclusive video from Matthew Perry's home shortly after the news had broke that the Friends actor had passed away inside his Pacific Palisades residence seen here. #matthewperry #ripmatthewperry #breakingnews #friends #mattperry #joyofeverything ♬ original sound - Joy Of Everything

Το #TMZ ήταν το πρώτο αμερικανικό μέσο που έκανε γνωστά τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες ώρες στο σπίτι του ηθοποιού,

Όπως αναφέρθηκε, ο προσωπικός βοηθός του Matthew Perry ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του και κάλεσε κατευθείαν το 911, το αντίστοιχο 100 στις ΗΠΑ. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Σε βίντεο που εξασφάλισε η #DailyMail, φαίνεται το εξωτερικό μέρος του σπιτιού του και το τζακούζι, στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Καναδός πρωθυπουργός και ο «Chadler» γνώριζονταν από πολύ μικρή ηλικία καθώς ήταν συμμαθητές στο δημοτικό. 

«Ο θάνατος του Matthew Perry είναι σοκαριστικός και θλιβερός. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια που παίζαμε στην αυλή του σχολείου και ξέρω ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ τη χαρά που τους έφερε. Ευχαριστώ για όλα τα γέλια, Μάθιου. Αγαπήθηκες – και θα λείψεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Justin Trudeau.

Πριν από χρόνια ο Matthew Perry, μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, είχε αποκαλύψει ότι όταν πήγαιναν δημοτικό ο ίδιος μαζί με έναν συμμαθητή του είχαν δείρει τον Τριντό. «Τον δείραμε μαζί. Νομίζω ότι ήταν καλός σε ένα σπορ που εμείς δεν ήμασταν, οπότε επρόκειτο για αγνή ζήλια. Έτσι τον δείραμε», είχε πει ο Matthew Perry. Μάλιστα είχε προσθέσει ότι δεν αισθανόταν καλά γι' αυτό το συμβάν. «Δεν υπερηφανεύομαι. Ήταν τραγικό. Ήμουν ένα ανόητο παιδί. Δεν ήθελα να τον πειράξω» είχε δηλώσει.

Πάντως ο Justin Trudeau όχι μόνο δεν του είχε κρατήσει κακία αλλά είχε σχολιάσει με χιούμορ την αποκάλυψη που έκανε ο Matthew Perry. «Το έχω σκεφτεί λίγο, και ξέρεις τι, ποιος δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τσάντλερ; Τι θα έλεγες για μια ρεβάνς Matthew Perry;».

Σημειώνεται ότι η μητέρα του, ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά.

Μάλιστα, το βράδυ Σαββάτου που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, η Adele σταμάτησε το show της στο Las Vegas για να μιλήσει για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια σημείωσε πόσο περίεργο της φαίνεται το γεγονός ότι κάποιος που δεν συνάντησε ποτέ από κοντά την έκανε να γελά και έφερνε τόση χαρά στη ζωή της. 

«Ήταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο. Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Adele.

Συγκινεί το αντίο της Gwyneth Paltrow στον Matthew Perry. Η δημοφιλής ηθοποιός και ο «Chadler» είχαν ζήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο το καλοκαίρι του 1993 και μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έδωσαν το πρώτο τους φίλι κατά τη διάρκεια ενός «μαγικού καλοκαιριού».

«Γνώρισα τον Matthew Perry το 1993 στο Williamstown Theatre Festival στη Μασαχουσέτη. Ήμασταν και οι δύο εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού κάνοντας παραστάσεις.

Ήταν τόσο αστείος, τόσο γλυκός και ήταν τόσο διασκεδαστικό το να είσαι μαζί του. Βγήκαμε με το αυτοκίνητο για να κολυμπήσουμε, ήπιαμε μπίρες στο μπαρ του τοπικού κολεγίου, φιληθήκαμε σε ένα χωράφι γεμάτο χόρτα. Ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι». Ακόμη πρόσθεσε ότι τη στιγμή της συνάντησής τους ο Matthew Perry είχε ήδη κάνει δοκιμαστικά για τα «Φιλαράκια».

«Μείναμε φίλοι για λίγο μέχρι να απομακρυνθούμε, αλλά πάντα χαιρόμουν όταν τον έβλεπα. Είμαι πολύ λυπημένη σήμερα, όπως και πολλοί από εμάς. Ελπίζω ο Matthew Perry να είναι επιτέλους ήσυχος», κατέληξε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η καλή του φίλη, Selma Blair φρόντισε να τον αποχαιρετήσει και μέσω των social media, με μία ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη συνόδευσε μια μία λεζάντα, στην οποία έγραψε ξεχωριστά λόγια για τον φίλο της.

«Ο παλιότερος φίλος μου. Όλοι μας αγαπούσαμε τον Matthew Perry, και εγώ ιδιαίτερα. Κάθε μέρα. Τον αγαπούσα άνευ όρων. Και αυτός εμένα. Και είμαι πληγωμένη. Με ραγισμένη καρδιά. Όνειρα γλυκά Μάτι. Όνειρα γλυκά», έγραψε.

Η Morgan Fairchild, η μητέρα του «Chadler» στα «Φιλαράκια» τον αποχαιρέτησε κι εκείνη με μια ανάρτηση στο Twitter.

«Ράγισε η καρδιά μου μαθαίνοντας τον θάνατο του "γιου" μου, Matthew Perry. Η απώλεια ενός τέτοιου λαμπρού νέου ηθοποιού είναι σοκ. Στέλνω αγάπη και συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του, ειδικά στον μπαμπά του, John Bennett Perry με τον οποίο συνεργάστηκα στις ταινίες Flamingo Road και Falcon Crest. #RIPMatthew», έγραψε στη δημοσίευσή της.

H Maggie Wheeler, που υποδύθηκε τη «Τζανίς» έκανε κι εκείνη μια ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας πως

«η χαρά του Matthew Perry ήταν ότι προσέφερε σε τόσους πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής του». «Νιώθω τόσο πολύ ευλογημένη για κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε».

Η Rummer Willis, κόρη του Bryce Willis, έγραψε σε story της στο Instagram, για τον ηθοποιό:

«Ξέρω ότι είχε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στη ζωή και έφερε πολύ χαρά στους ανθρώπους με την κωμωδία του και ελπίζω να αναπαυθεί ειρηνικά».

rummer

H Οlivia Munn εξέφρασε τη θλίψη της μέσα από ένα Instagram story

«Πάλεψε τόσο πολύ με τους εθισμούς και ήταν αρκετά γενναίος για να είναι ανοιχτός και ειλικρινής με αυτό. Λυπάμαι πολύ για την οικογένεια και τους φίλους του που μαθαίνουν αυτά τα νέα σήμερα. Μου ραγίζει την καρδιά. Αναπαύσου εν ειρήνη, Matthew Perry».

munn

Η Shannen Doherty, μίλησε για εκείνον και τα όσα έζησαν μαζί στα πιο νεανικά τους χρόνια, σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Ήμασταν συμμορία τότε. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί και συνέχεια γελούσαμε, ο Matt, ο Roger, ο David, η Roxana. Παίζαμε θάρρος ή αλήθεια και ο Matt έπρεπε να πάει να πει γελοία πράγματα στα κορίτσια στα μπαρ. Πάντα διασκεδάζαμε και στηρίζαμε ο ένας τον άλλο. Θα μας έβρισκες πάντα σε ένα τραπέζι να μιλάμε τη δική μας γλώσσα. Και ναι, ο Matt είχε πάντα αυτή την αίσθηση του χιούμορ. Ο Matt κι εγώ βγήκαμε μία φορά και ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Ήθελε να κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο στο Malibu αλλά δεν μπορούσε οπότε ο μπαμπάς μου το έκανε γι’ αυτόν. Πήγαμε στο δείπνο και έλεγε για τον μπαμπά μου και την ιρλανδική πειστικότητά του την περισσότερη βραδιά. Η φιλία μας κράτησε πολλά χρόνια. Μία ζωή στην πραγματικότητα. Ξέρω πως πολλοί πονούν, ειδικά η μικρή συμμορία μας. Θα λείψει σε πολλούς και σίγουρα σε εμάς. Ναι. Θα μπορούσα να τα πω πιο ποιητικά ή καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή το σοκ και η θλίψη κυριαρχούν», έγραψε.

σανεν

Η Αlissa Milano αποχαιρέτησε κι εκείνη τον ηθοποιό με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Ο Μάτι ήταν πάντα ο πιο αστείος άνθρωπος στο δωμάτιο κι ο πιο ευγενικός. Ήταν καλός. Μάτι, θυμάσαι που πηγαίναμε να παίξουμε bingo σε εκείνη την εκκλησία στην κοιλάδα; Με έκανες να γελάω μέχρι που πονούσα. Να κλαίω από τα γέλια. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσοι τον αγάπησαν», έγραψε.

Ακόμη και τα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού για τον αγαπημένο Matthew Perry.

Οι εκπρόσωποι της showbiz ανέβασαν φωτογραφίες από την αγαπημένη τους σειρά, για να αποχαιρετήσουν τον «Chandler Bing».

Ανάμεσα στους γνωστούς Έλληνες που ανέβασαν Story στα social media ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μελίνα Νικολαΐδη, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου κ.α.

367386567_981968359559977_4253037540706787372_n-large 377116078_791737202962423_698954040640674569_n 377246229_865753521523564_4851570811656529957_n-large 371527160_140777452461141_5330851468386300725_n-842x1536 396090400_730064579138613_1589747984104491838_n-860x1536 367875231_1083469272817331_1928729270889901229_n 368050459_781108367114100_256183481958867789_n-large 370070046_321603157264622_2314394220959168049_n-large 363686692_185048591311102_1964118669317128179_n-large 371514737_6858431474196063_8693657223284321235_n 370234474_665845832356687_4319335146032300025_n 368401666_2198732653666162_6874682836599783808_n 396613868_1836613400094805_3322657607836656153_n-large 395517738_1489133085208015_8804296775797785731_n 396594462_883958529739589_6024097975347726071_n 396594352_812437000565744_2287741086614654844_n-923x1536 370235585_1258306584851497_6995512435311032125_n-864x1536 371543111_350142287538725_4473126115251064871_n
367386567_981968359559977_4253037540706787372_n-large 377116078_791737202962423_698954040640674569_n 377246229_865753521523564_4851570811656529957_n-large 371527160_140777452461141_5330851468386300725_n-842x1536 396090400_730064579138613_1589747984104491838_n-860x1536 367875231_1083469272817331_1928729270889901229_n 368050459_781108367114100_256183481958867789_n-large 370070046_321603157264622_2314394220959168049_n-large 363686692_185048591311102_1964118669317128179_n-large 371514737_6858431474196063_8693657223284321235_n 370234474_665845832356687_4319335146032300025_n 368401666_2198732653666162_6874682836599783808_n 396613868_1836613400094805_3322657607836656153_n-large 395517738_1489133085208015_8804296775797785731_n 396594462_883958529739589_6024097975347726071_n 396594352_812437000565744_2287741086614654844_n-923x1536 370235585_1258306584851497_6995512435311032125_n-864x1536 371543111_350142287538725_4473126115251064871_n

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»