Νευροχειρούργος Μαίρης Χρονοπούλου: «Είναι σε βαριά κατάσταση, δεν έχει προοπτικές. Υποστηρίζεται μηχανικά»

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου - Τι είπαν Σπύρος Μπιμπίλας, Μάκης Δελαπόρτας, Χάρης Παπαδόπουλος και ο νευροχειρούργος Γιώργος Στράντζαλης για την κατάστασή της;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως λέει ο στενός της φίλος Χάρης Παπαδόπουλος, «σήμερα το μεσημέρι θα έχουμε μια εικόνα» για την κατάστασή της.

Το ατύχημα συνέβη όταν η δημοφιλής ηθοποιός γλίστρησε στο σπίτι της και έπεσε στις σκάλες.

«Δε θα έπρεπε να ήταν μόνη της αλλά έπαιρνε ρίσκα, έλεγε ‘αφήστε με μόνη μου’».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, τη Μαίρη Χρονοπούλου βρήκε στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της η γυναίκα που τη βοηθάει.

Η αγαπημένη ηθοποιός ετοίμαζε μια παράσταση για το δημοτικό θέατρο Πειραιά, τρεις μονολόγους με τρεις διαφορετικούς ηθοποιούς, μέσα από τους οποίους θα εξιστορούσε τη ζωή της.

Ο νευροχειρουργός Γιώργος Στράντζαλης μίλησε στη #SuperΚατερίνα για την κατάστασή της.

«Το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές».

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε μέσα από την εκπομπή της για την επικοινωνία που είχαν πριν από μία εβδομάδα.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Μετά τη συνέντευξη που κάναμε είχαμε κρατήσει μία επαφή και τα λοιπά και μου είπε Κατερίνα μου έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Της λέω πώς είστε; Και μου είπε ότι είχα ξανά θέματα και είχα νοσηλευτεί, αλλά είχε μία φυσιολογική επικοινωνία.

Μου έλεγε ότι πεινώ πάρα πολύ και δυσκολεύομαι να περπατήσω. Πάλι είχε χτυπήσει κάπου και είχε νοσηλευτεί. Είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ» ανέφερε η Κατερίνα Κιανούργιου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πολύ καλός φίλος της ηθοποιού είπε στο #ToPrwino

«Είναι η δεύτερη φίλη μας μέσα σε έναν μήνα που το παθαίνει αυτό μετά τη Λιζέτα Νικολάου. Είναι στην Εντατική. Περιμένεις ή να γίνει θαύμα. Πριν από 10 μέρες είχα μιλήσει μαζί της, δεν την άκουγα πολύ καλά. Η οικογένειά της είναι οι φίλοι, έχει πολύ καλούς φίλους. Η Μαίρη δεν άκουγε τους γιατρούς και καπνίζει».

«Έχει χτυπήσει πολύ άσχημα, είναι στην Εντατική, εύχομαι να γίνει θαύμα να το ξεπεράσει. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και πολύ καλά. Πριν από 10 μέρες που της μίλησα δεν την άκουσα καθόλου καλά. Αισθάνομαι ότι δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη κι εύχομαι να την ξεπεράσει, όπως έχει ξεπεράσει και τόσες άλλες».

«Την αγαπάω πάρα πολύ. Μας έχει ενώσει μια φιλία 30 χρόνων πολύ δυνατή και θέλω να το ξεπεράσει», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στο #PameDanai για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

«Δυστυχώς την Κυριακή το μεσημέρι, η κ. Χρονοπούλου έμεινε για 2-3 ώρες μόνη της, λόγω του ότι η κυρία που την προσέχει βγήκε έξω και όταν γύρισε την βρήκε πεσμένη, χτυπημένη στο κεφάλι. Ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο και την πήγαν στο νοσοκομείο, με ενημέρωσαν και εμένα αμέσως και πήγα εκεί. Δυστυχώς δεν είχε τις αισθήσεις της και από εκείνη τη στιγμή είναι στην εντατική»,

»Περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της και εμείς προσευχόμαστε γι΄αυτό. Μαζί είμαστε εκεί δύο φίλοι της αγαπημένοι, ο Θωμάς Χούντας και ο Χάρης Παπαδόπουλος, και η γυναίκα φυσικά που την προσέχει. Η Μαίρη δεν έχει οικογένεια, στενούς συγγενείς πρώτου βαθμού, έχει όμως αγαπημένους φίλους που είμαστε δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Από 17 ετών είμαι κοντά της, πάντα δίπλα μου, πάντα δίπλα της, είναι οικογένεια. Είναι ένας άνθρωπος σημαντικός της ζωής μου. Οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας δεν είναι πάντα οι συγγενείς εξ αίματος, είναι και οι δήλοι μας. Και για μένα κάποιοι άνθρωποι και ειδικά με αυτούς που εγώ μεγάλωσα και ταξίδεψα τόσα χρόνια μέσα από το πανί της μεγάλης οθόνης είναι για μένα οι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δυσάρεστο πραγματικά “ξεριζώνομαι”. Να είναι δυνατή να ανταπεξέλθει άλλη μία φορά. Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην υγεία της. Θέλω να πιστεύω πως και σε αύτη θα είναι παλικάρι. Εξάλλου η Μαίρη ήταν και από τις περιπτώσεις που πραγματικά σηκώθηκαν στα πόδια τους και πέρασαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα μετά από 20 χρόνια μεγάλων προβλημάτων υγείας», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Πως η ζωή δεν τελειώνει ποτέ αρκεί εμείς να είμαστε δυνατοί και να θέλουμε να την διεκδικούμε.  Και η Μαίρη διεκδίκησε τη ζωή της τα τελευταία χρόνια και έζησε πολύ ωραία. Σχεδίαζε και θέατρο τον χειμώνα,. Ήδη είχε κάνει μία τηλεοπτική εμφάνιση στο σίριαλ του κ. Τσαφούλια. Σχεδίαζε πολλά να γράψει ένα τραγούδι, ήταν ενεργή, ήταν ξανά ενεργή. και ήταν και πολύ όμορφη. Δηλαδή στεναχωριέμαι γι΄αυτό πάνω από όλα, το ότι η Μαίρη ήταν πολύ καλά τελευταία. Πραγματικά ήταν αναπάντεχο», συμπλήρωσε αναφορικά με το γεγονός ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε ξανασταθεί στα πόδια της μετά από πολλές δυσκολίες.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς όλων μας. δεν είναι απλά φίλοι δικοί μου ή κάποιων άλλων. Είναι οικογένεια όλης της Ελλάδας», κατέληξε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μιλά για την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από ατύχημα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»