Μετά το κράξιμο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο #FameStory, Νίνο & Καινούργιου προσπάθησαν να τον αδειάσουν

Η απάντηση του Νίνο και της Κατερίνας Καινούργιου, μετά τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Σίσσυ Χρηστίδου για το #FameStory και την Ελένη Τσολάκη - Δε μασάει ο Ανδρέας τάραμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία του Fame Story. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, να μην σχολιάσει τις πρώτες εμφανίσεις των παικτών.

«Κάθε τέτοια πρεμιέρα είναι μία πρόβα τζενεράλε. Με αυτά που είδα χτες είμαι ενθουσιασμένος. Είδα όμως, και αδυναμίες που όταν θα ξεκινήσει το καθημερινό θα αρχίσουν να βγάζουν προβλήματα αυτές οι αδυναμίες. Η εμπειρία το Νίκου στο J2US φάνηκε, είχε άνεση. Αλλά πρέπει να διαφέρει από το J2US. Ο Fipster έκανε ατόπημα όταν είπε για το τραγούδι του Κοκλώνη και σωστά τον γείωσε ο Αντώνης Ρέμος».

Στη συνέχεια σχολίασε την κριτική επιτροπή.

«Ο Αντώνης Ρέμος για ποιο λόγο αποφάσισε να καθίσει στην καρέκλα του κριτή; Παλιά είχε τεθεί θέμα για το εάν πρέπει να υπάρχει σε κριτική επιτροπή διευθυντής δισκογραφικής και είχαμε απαντήσει πως δεν είναι σωστό. Πέρα από το ότι τα παιδιά, εκεί θα καταλήξουν, οι κριτικές του είναι έκθεση ιδεών.  Ο Light είναι η καλύτερη έκπληξη για εμένα αλλά έκανε δύο ολισθήματα. Το πρώτο λάθος είναι αυτό με τον Μαραβέγια και το δεύτερο είναι όπως είπε σε σε ένα παιδί πως μιμείται τον Παντελίδη και μετά είπε σε άλλο παιδί πως δεν θύμιζε Αργυρό. Τελικά τι θέλει να μοιάζει στον τραγουδιστή ή όχι; Για εμένα είναι ‘’ναι’’ στον Ρέμο και στον Light, και λέω ‘’όχι’’ στον Αρσενάκο και στην Φουρέιρα. Η Φουρέιρα λέει καλά λόγια για όλους. Αυτό δεν είναι κριτική».

Θα ήθελα την Ηρώ στη θέση της Ελένης Φουρέιρα αλλά δεν νομίζω πως είναι σε θέση να παίξει τον ρόλο τους διευθυντή γιατί είναι πολύ ήρεμη. Ο Νίνο τι δουλειά έχει εκεί; Η θέση του Νίνο είναι εφεύρημα».

Ο λόγος της αποχώρησης του Νίνο από το Fame Story 1

Ο Ανδρέας Μικρούτσικoς αποκάλυψε τον λόγο που Νίνο είχε αποχωρήσει από το Fame Story.

«Ξέρω πολύ καλά τι είχε γίνει τότε με τον Νίνο και έφυγε από το παιχνίδι. Το ξέρω γιατί το συζητήσαμε. Μετά από πίεση μου αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση από για δουλειά από έναν επιχειρηματία και του έδωσα τις ευλογίες μου. Θα ήταν ο πρώτος που θα έβγαινε και θα είχε όλα τα όνομα. Δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή. Η παραγωγή νόμιζε πως απέτυχα να τον μεταπείσω».

Μια ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου βρέθηκε καλεσμένος, στάθηκε η αφορμή για να αρχίσει μια στιχομυθία ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου, σχετική με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη χθεσινή εκπομπή #XamogelaKaiPali, απευθυνόμενος στην Ελένη Τσολάκη που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ότι εκείνη την ημέρα δεν θα λέει τη γνώμη του και συνεπώς δεν θα τσακωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να πάει καλά το #PrwinoSouSou.

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να πει στον Ανδρέα Μικρούτσικο πως με αυτό που είπε στον αέρα του #XamogelaKaiPali ήταν σαν να υπονοούσε πως η εκπομπή της σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης μόνο, όταν υπάρχουν εντάσεις.

Διάβασε παρακάτω πώς εξελίχθηκε ο διάλογος των δυο παρουσιαστών.

Κ.Κ: «Ο Ανδρέας, χθες που ήταν στη Σίσσυ, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι την Τετάρτη που ξεκινάει η Τσολάκη, θα φροντίσει να μην προκαλέσει εντάσεις και τσακωθούμε και κάνουμε νούμερα»

Α.Μ: «Είπα ότι θα είμαι ουδέτερος, για να τη βοηθήσω, ώστε να της δώσουμε μια αβάντα. Η Τσολάκη είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, γλυκό, ταλαντούχο, που έχω πολύ καλή σχέση μαζί της. Την εκτιμώ. Αυτό που είπα στη Σίσσυ, ήταν μια φιλοφρόνηση προς την Τσολάκη. Αν φροντίσεις την Τετάρτη να με κάνεις έξαλλο, θα δεις αν τσακωθούμε ή όχι»

Κ.Κ: «Ναι αλλά είναι σαν να λες ότι κάνουμε νούμερα μόνο όταν έχουμε εντάσεις»

Α.Μ: «Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει συμβεί. Δε κάθομαι να ερμηνεύω τα πράγματα. Η εκπομπή πάει καλά γιατί είναι καλοκουρδισμένη»

Κ.Κ: «Έλειπες και κάποιες μέρες και καλά πήγαμε»

Α.Μ: «Την τελευταία μέρα που έλειπα, την Παρασκευή, 12αρια είδα»

Κ.Κ: «Τη Παρασκευή που κάναμε το 12αρι και ο Λιάγκας έκανε μια φορά 17%, εδώ ήσουν».

Α.Μ: «Τη μέρα που θριαμβολογούσατε για τα νούμερα, έλειπα»

Κ.Κ: «Ποτέ δεν έχουμε θριαμβολογήσει για τα νούμερα. Επειδή είπες αυτά, σου λέω ότι τις μέρες που έλειπες μια χαρά ήταν τα νούμερα… Πάμε, θα τσακωθούμε την Τετάρτη για να κάνουμε νούμερα»

Τη δική του απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τους λόγους που τον είχαν κάνει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Fame Story για δυο 24ωρα έδωσε ο Νίνο.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του μουσικού talent show, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 1/10 μέσα από την εκπομπή #XamogelaKaiPali ότι ο λόγος που αποχώρησε ο Νίνο τότε ήταν μια επαγγελματική συμφωνία που ήθελε να προχωρήσει.

Η απάντηση του Νίνο

Σύμφωνα με τον Νίνο όμως, και το μήνυμα που έστειλε στον Χάρη Λεμπιδάκη, οι λόγοι που αποχώρησε τότε από το Fame Story για δυο 24ωρα, ήταν δυο. Πρώτον, τότε τον ταλαιπωρούσε ένας βήχας και όταν κάλεσε τον συνάδελφό του, Γιώργο Γιαννιά, με τη σειρά του εκείνος του είπε πως αν θέλει να φύγει, να το κάνει. Πράγματι, ο Νίνο έφυγε από το Fame Story, πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Γιώργος Γιαννιάς, έμεινε εκεί όλο το βράδυ και έπαθε πολιτισμικό σοκ από το πόσος κόσμος έπεσε πάνω του.

Ο Νίνο επίσης τόνισε ότι όλοι οι παίκτες τότε, είχαν υπογράψει με τη δισκογραφική εταιρία Heaven πως δε μπορούν να κλείσουν καμία συμφωνία σε κάποιο μαγαζί. Ακόμη, ο Νίνο στο μήνυμα που έστειλε στον δημοσιογράφο του Alpha τόνισε ότι νιώθει περήφανος για το ξεκίνημά του, σέβεται τον Αντρέα Μικρούτσικο αλλά… μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε».

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!