#Farma: Αναγκάστηκαν να βουτηχτούν ολόκληροι μέσα στη λάσπη! Η γκρίνια, οι εντάσεις & ο πρώτος μονομάχος

#Farma: Καμία έκπληξη ο παίκτης που έχρισε νέο αρχηγό η Μαρία Περπινιά που αποχώρησε! Ο επιστάτης και η 1η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πρώτη εβδομάδα της #Farma ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Μαρίας Περπινιά, καθώς η Έλενα Καραμβάση ήταν αυτή που κατάφερε να υπερισχύσει με 3-1 στη Μονομαχία του Αχυρώνα.

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά και η γαλάζια ομάδα φαίνεται αισιόδοξη και έτοιμη να διαβάσει το γράμμα, που άφησε πίσω της η Μαρία, στο οποίο ορίζει τον νέο τους αρχηγό.

Η Μαρία, η οποία έφυγε πικραμένη από το παιχνίδι καθώς από την αρχή πίστευε ότι οι συμπαίκτες της δεν την εκτιμούν όσο θα ήθελε, με ένα γράμμα της που άφησε πίσω της, αποφάσισε να ορίσει τον επόμενο αρχηγό της Φάρμας.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Γιαννούλα τον οποίο έχουν αγαπήσει όλοι οι συμπαίκτες του καθώς έχει πολύ χιούμορ και πάντα θετική διάθεση, ακόμα και όταν καλείται να αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Ο Γιώργος δεν ξετρελάθηκε με την επιλογή της Μαρίας καθώς όπως είπε αργότερα στους συμπαίκτες του, δεν ήθελε μία τέτοια ευθύνη.

Όλοι όμως τού υποσχέθηκαν ότι θα τον βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν προκειμένου να τα καταφέρει και να αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους αρχηγούς του παιχνιδιού.

Η συγγνώμη της Έλενας στη Μαρία

Δείτε τι βρήκε ο Χρήστος μέσα στο σιτάρι

Στην πράσινη ομάδα προκύπτουν διαφωνίες, με αφορμή τις δουλειές του σπιτιού και τις εργασίες του στάβλου. Οι τόνοι ανεβαίνουν. Για κάποιους δεν είναι προσωπικό αλλά για κάποιους άλλους αγγίζει τα όρια του κουτσομπολιού.

Ο Νίκος Παρλάντζας, θέλοντας να βάλει σε ένα πρόγραμμα τις αρμοδιότητες ανδρών και γυναικών, πρότεινε στις γυναίκες της Φάρμας να αναλάβουν τις δουλειές εντός, όπως το πλύσιμο των πιάτων και να αφήσουν τις εξωτερικές δραστηριότητες για τους άνδρες.

Κάτι το οποίο έκανε τις παίκτριες να διαφωνήσουν στην πλειοψηφία: «Οι άνδρες που έχουμε εδώ στη Φάρμα – όχι όλοι, αλλά τέλος πάντων – έχουν φαλλοκρατικές διαθέσεις και θέλουν τις γυναίκες στο σπίτι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεισφέρω, είτε εντός, είτε εκτός σπιτιού», είπε η Πηνελόπη Ορφανουδάκη.

Ωστόσο ο Νίκος Παρλάντζας δέχτηκε αμφισβήτηση για το εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στις εξωτερικές εργασίες αλλά και στην επαφή με τα ζώα.

«Θα έχουμε σιγά – σιγά φωτιές. Ήδη από σήμερα, άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες κουβεντούλες. Θεωρώ ότι το κάνουν για… τηλεοπτικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους», πρόσθεσε στην κάμερα ο παίκτης της Φάρμας. 

Ο ‘Αγγελος Σουλιώτης, αν και τραυματίας, κάνει μασάζ στους συμπαίκτες του, για να τους χαλαρώσει.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τις δύο ομάδες και τους αναθέτει την πρώτη τους αποστολή: να περιφράξουν το μποστάνι, ώστε να προστατέψουν τις καλλιέργειες από τα ζώα του δάσους. Αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν την εργασία σε 7 μέρες, θα τους επιβραβεύσει με δώρα!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας! Το όνομά αυτής; Η «λάσπη». Αυτή τη φορά θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από το να «λερώσουν» τα χέρια τους.

Αναγκάστηκαν να βουτηχτούν ολόκληροι μέσα στη λάσπη, αφού ήθελαν να διεκδικήσουν τη νίκη και να προστατέψουν τα μέλη της ομάδας τους.

Όπως πάντα, μία ομάδα κέρδισε και μία έχασε. Οι μπλε με τον νέο τους αρχηγό Γιώργο Γιαννούλα κατάφερε να υπερισχύσει τον Πράσινων οι οποίοι έπρεπε τώρα να μπουν σε νέες... περιπέτειες.

Για τη χαμένη ομάδα λοιπόν ακολούθησε συμβούλιο, όπου ο αρχηγός της αναγκάστηκε να επιλέξει τον 1ο Μονομάχο. Τι έφταιξε και τους οδήγησε στην ήττα; Ποιος ανέλαβε μερίδιο της ευθύνης; Μήπως η στρατηγική, που ακολουθήθηκε, δεν ήταν τελικά αποτελεσματική; Θα είναι και η επιλογή του 1ου Μονομάχου μία στρατηγική απόφαση; Φυσικά, προκειμένου να απαντηθούν όλα τα παραπάνω οι παίκτες της Πράσινης ομάδας είχαν έντονη συζήτηση μεταξύ τους. Τελικά, οι Πράσινοι αποφάσισαν να βγει Μονομάχος ο Άγγελος Σουλιώτης ο οποίος τυγχάνει να είναι και τραυματίας στο ώμο του.

Όπως πάντα, μία ομάδα κερδίζει και μία χάνει. Για τη χαμένη ομάδα ακολουθεί συμβούλιο, όπου ο αρχηγός της θα αναγκαστεί να επιλέξει τον 1ο Μονομάχο. Τι έφταιξε και τους οδήγησε στην ήττα; Ποιος αναλαμβάνει μερίδιο της ευθύνης; Μήπως η στρατηγική, που ακολουθήθηκε, δεν ήταν τελικά αποτελεσματική; Θα είναι και η επιλογή του 1ου Μονομάχου μία στρατηγική απόφαση;

Το trailer 6ου επεισοδίου | Τρίτη 3.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!