Ο Νίκος Παππάς απαντά στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές συζήτησαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» στο Mega. Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως οι παρουσιαστές με τη μεγαλύτερη καριέρα στην Ελλάδα δεν είναι δημοσιογράφοι, όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είναι δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να αντιδρά στον αέρα της εκπομπής: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις; Δεν ξέρω. Εντάξει διαφημίσεις, φοβάται η κοπέλα πάνω μη πω κάτι».

Να σου θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στη χθεσινή του εκπομπή πως από εδώ και στο εξής έχει αποφασίσει να κινείται νομικά κατά όποιου διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του, ενώ τόνισε ξανά σε συναδέλφους του στα Μέσα να σταματήσουν να τον αναπαράγουν.

«Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, μη με αναπαράγετε. Αφήστε με εδώ με την εκπομπούλα μου, όσο την έχω ακόμα, και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πολύ. Αν διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες βράδυ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ιδιαίτερα σκληρός και στην απάντηση που έδωσε στα όσα ανέφερε για εκείνον ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open. Ο παρουσιαστής του ANT1 επεσήμανε στον Νίκο Παππά ότι την επόμενη φορά που θα ασχοληθεί με το όνομά του να είναι πιο ενημερωμένος.

Ο Νίκος Παππάς βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και απάντησε πρώτη φορά στο άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα μετά τις δηλώσεις του.

«Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα. Άλλο ήθελα να πω και καλύτερα να το διευκρινίσουμε. Απευθυνόμουνα σε όλες τις εκπομπές που επιλέγουν να ασχοληθούν με το εάν ο Κασσελάκης έφαγε γκουρού ή σφολιάτα. Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις μέρες που ασχολούνται με αυτό, ο πρωθυπουργός της χώρας πήγε στο Ισραήλ και υποστήριζε μία κυβέρνηση που σκοτώνει αθώο κόσμο και βομβαρδίζει νοσοκομεία. Δεν λέει κανένας τίποτα, και αυτή ήταν η τοποθέτησή μου. Δεν είχα ανάγκη εγώ να τσακωθώ με τον Λιάγκα», είπε αρχικά.

«Παρόλα αυτά επειδή άκουσα το ξέσπασμά του και μου πήρε λίγη ώρα ομολογώ να σταματήσω τα γέλια, νομίζω πως μπορούμε κάποια στιγμή να κάνουμε μια κουβέντα από κοντά. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Επειδή μίλησε και για μηνύσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει το νομικό πλαίσιο, αλλά καλό θα ήταν να μηνύσει και τον εαυτό του που γελούσε με την κοπελίτσα που είχαν κακοποιήσει στη Θεσσαλονίκη και γελούσε με την Γκαγκάκη. Δεν  μου αρκεί η συγγνώμη, ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος και όχι 15 χρονών, γι’ αυτό ας αφήσει τις μηνύσεις σε μένα. Το όνομά του το χρησιμοποίησα για να πω τον καημό και το παράπονό μου για τις εκπομπές που προβάλλουν αυτό που είπα», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Παππάς είπε όπως κατά την άποψή του το «κυνηγητό» που γίνεται στον Στέφανο Κασσελάκη δεν «πουλάει» ως θέμα αλλά αυτή είναι η γραμμή που παίρνουν τα κανάλια.

«Δεν πουλάει το θέμα αλλά είναι η κατεύθυνση που δίνει ο καναλάρχης για να μην προβάλετε ολόκληρο πρωθυπουργό που υποστηρίζει τους δολοφόνους στο Ισραήλ. Γιατί το σχόλιό σας για αυτό δεν το ακούσαμε ποτέ. Είναι ακόμα χειρότερο εάν δεν υπάρχει κατεύθυνση και δεν το λέτε».

Σε σχέση με τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συμφωνεί.

«Συμφωνώ με τις διαγραφές. Όποιος δεν συμφωνεί, φεύγει. Για να είμαι ειλικρινής περισσότερο ασχολήθηκε η πολιτική μαζί μου και όχι εγώ μαζί της. Θεωρώ πω μπορώ  βοηθήσω γιατί αυτή είναι η μόνη μου διάθεση. Δεν υπάρχει κουβέντα να κατέβω στις ευρωεκλογές».

Δειτε Επισης

O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί