Η Cryos στηρίζει τη Europa Donna στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Cryos, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη με τη νόσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Cryos συμμετέχει και στηρίζει ενεργά στις δράσεις της Europa Donna Κύπρου, τον Σύνδεσμο που έχει ταυτιστεί όσο κανείς άλλος με τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού, όπως το φετινό Pink Silhouette Walk, μία από τις σημαντικότερες και πιο μαζικές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην Κύπρο.

Η Cryos στέκεται και εμπράκτως δίπλα στις ασθενείς με καρκίνο του μαστού προσφέροντας τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους μέσω της κατάψυξης ωαρίων.

Πρόκειται για μία σημαντική επιλογή για τις γυναίκες που πρόκειται να υποβληθούν σε χημειοθεραπείες που μπορεί να επηρεάσουν τη γονιμότητά τους.

Η κρυοσυντήρηση ωαρίων είναι μια ασφαλής μέθοδος και η Cryos χρησιμοποιεί τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες για τη συλλογή, κατάψυξη και αποθήκευση ωαρίων για μελλοντική χρήση.

H εξειδικευμένη ομάδα της Cryos στην Κύπρο, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον κλάδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ακολουθεί όλες τις διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρεία παγκοσμίως.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας που βρίσκονται στη Λευκωσία, ανταποκρίνονται σε όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, όπως συστήνονται από την κυπριακή νομοθεσία και από τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας Ιστών και Κυττάρων (EUTCD).

Η Cryos ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να ενημερωθούν όσο το δυνατόν πληρέστερα για τον καρκίνο του μαστού και να κάνουν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις που έχει αποδειχθεί ότι σώζουν ζωές.

Η έγκαιρη διάγνωση είναι πολύ σημαντική για την επιτυχή θεραπεία της νόσου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε https://www.cryosinternational.com/en-gb/dk-shop/private/.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»