Ζέτα Μακρυπούλια: «Σκεφτόμουν να κάνω παιδί αλλά δεν θα μου έκανε καλό στην προσωπική μου εξέλιξη»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο. Έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές» - «Ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα, έφυγα 15 μέρες μόνη σε ένα χωριό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και πρώτη του καλεσμένη ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός προχώρησε σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, την απόφασή της να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία και η στιγμή που έβαλε ένα τέλος σε ό,τι τη βασάνιζε.

«Έχω ακούσει πολλά. Ο καθένας να σκεφτεί πως μπορεί να το μεταβολίσει. Επειδή έχουν περάσει τα χρόνια, με θυμάμαι να ζω έντονη κριτική, πολλές φορές άδικη. Κατανοώ τη δουλειά του άλλου, κατανοώ ότι κάτι θέλεις να γράψεις. Αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μια πλευρά. Έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά αν πει κάποιος για τον κλάδο γίνεστε μια δύναμη. Έχω περάσει σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών. Έχω ζήσει με παρακολούθηση, με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί. Έχω κάνει αυτό που μου είπε ο Τύπος να κλειστώ στο σπίτι μου. Ειδικά την προσωπική μου ζωή να τη ζω στους τέσσερις τοίχους αλλά είναι επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα.

Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που δεν έχεις περιθώριο. Νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ότι δεν με αγγίζουν και κατά μία έννοια δεν με αγγίζουν. Τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν ειπωθεί για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν πέρα από το αίσθημα της αδικίας γιατί δεν ήταν αλήθεια. Αν θεωρούσα ότι ήταν κάτι αλήθεια, ίσως να είχα περισσότερη συμμετοχή. Είχα καταλάβει ότι αν δώσεις το παραμικρό αρκεί για να φουντώσει παραπάνω. Είχα επιλέξει τη σιωπή και αυτό είναι ένα κόστος αλλά περίμενα να τελειώσει».

«Έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές»

«Είναι απορίας άξιον γιατί συνέβη αυτό. Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου που ήμουν έξω, που έβγαινα. Καμιά φορά που δεν έχουμε κάνει στη ζωή μας, το θέλουμε. Αυτό που λες ότι δεν έχω αλλάξει τους άντρες σαν τα πουκάμισα καμία φορά μπορεί να ήθελα λίγο να είμαι τόσο ανοιχτή, να παίξω. Αλλά όχι, ακολούθησα μια άλλη γραμμή γιατί ήταν έτσι η οικογένειά μου. Νομίζω προκάλεσε το γεγονός ότι οι σχέσεις ήταν με γνωστά πρόσωπα και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο. Δεν έχει σημασία τι νιώθω εγώ αλλά πόσο είσαι εσύ αποφασισμένος να επέμβεις και να ασχοληθείς μαζί μου.

Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο, το έχω δει! Ο χώρος αυτός είναι σκληρός πόσο μάλλον για ένα παιδί 15-16 ετών. Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό και άργησα να το καταλάβω. Στις σχέσεις μου όχι τόσο γιατί είχα τον τρόπο να τις προστατεύσω και να μπαίνω στο σπίτι μου και να τα αφήσω πίσω. Στην ψυχολογία μου πάρα πολύ. Έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές».

«Αποφάσισα να βάλω ένα φρένο!»

«Δεν συμπεριφέρομαι στην προσωπική μου ζωή σαν σταρ, δεν ξέρω να το παίξω σταρ. Ακόμη και σε στιγμές που χρειάζεται δεν είμαι ικανή να το κάνω. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος, με ένοιαζε πιο πολύ το σπίτι μου, οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου παρά η δουλειά μου. Έδινα πάντα βάρος στην προσωπική μου ζωή. Το τι συμβαίνει σε αυτή τη δουλειά και πάει καλά είναι πολύ συγκεκριμένο. Αν κάνεις μια επιτυχία δεν έχεις χρόνο να αναπνεύσεις. Είχα μια 5ετία στη ζωή μου που δούλευα 20 ώρες ασταμάτητα. Παρά την κούρασή μου, το αποκούμπι μου ήταν οι φίλοι μου. Μπορεί να είχα 5 ώρες να κοιμηθώ, τις 3 πήγα στους φίλους μου να αποφορτιστώ. Μετά είναι στο χέρι μας αν θα πηγαίνουμε σε αυτό τον ρυθμό ή να βάλουμε φρένο. Εγώ αυτό αποφάσισα, να βάλω ένα φρένο!».

«Η οπτική μου έχει αλλάξει για τα πάντα»

«Πάνω από τα πάντα είναι η ψυχική μου υγεία. Είναι πάνω από όλα γιατί χτύπησε καμπανάκι. Χτύπησε ένα ισχυρό καμπανάκι προ κόβιντ και ήμασταν στη δίνη των συνεντεύξεων. Έπαθα πανικό. Η δεύτερη κρίση πανικού που έπαθα. Η πρώτη ήταν πάνω στην σκηνή και ξαφνικά ένιωσα και άκουσα ένα κρακ και ξαφνικά άρχισα να τρέμω πάνω στην σκηνή. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή.

Η δεύτερη ήταν τότε για το τι θα με ρωτήσουν, τι θα πω, να μην σχολιαστώ για το τι θα πω. Να ζητάω τις συνεντεύξεις, να διαπραγματεύομαι τους τίτλους. Παθαίνω μια ωραιότατη κρίση και το τοίχος που είχα χτίσει ήταν ένα ψέμα και νιώθω ευάλωτη προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν ξέρω τι θα κάνω. Και κάποια στιγμή είπα τέλος! Από τότε είμαι πιο ήσυχη.

Η επόμενη προτεραιότητα είναι το τι θέλω. Το σοκ που έπαθα είναι ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που έχω αντιληφθεί. Μετά είναι η εικόνα και πόσα θυσιάζουμε για να μην χαλάσουμε την εικόνα μας. Η οπτική μου έχει αλλάξει για τα πάντα!».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και για την περίοδο που απομονώθηκε σε ένα χωριό, τονίζοντας πως ο πάτος που έπιασε ήταν λυτρωτικός για την ίδια.

«Την περίοδο του κορωνοϊού έπιασα πάτο. Απαγορεύω στον εαυτό μου να κλάψει. Εκείνο το διάστημα έφυγα για 15-16 μέρες και πήγα μόνη μου σε ένα χωριό. Τα καταφέρνω μόνη μου. Νόμιζα ότι είμαι πολύ δυναμική και ότι τα καταφέρνω. Μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις που σου περιγράφω, κατάλαβα ότι έχω τεράστια ανασφάλεια, ότι είμαι ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε στη συνέχεια: «Για μένα ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην το καταλάβεις, αλλά δεν έχεις περιθώρια πια, μόνο να ανέβεις. Άμα πιάσεις πάτο, η επόμενη επιλογή είναι αυτή, να αρχίσεις δειλά δειλά να ανεβαίνεις και αυτό μου έκανε μεγάλο καλό. Ήμουν μόνη μου, η προσωπική μου ζωή ήταν υπό διάλυση, “χτυπήθηκα” από παντού».

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε επίσης: «Έμεινα κι αυτές τις 16 μέρες  που έπρεπε χωρίς να μπορεί κανείς να μου φέρει ένα ποτήρι νερό, οπότε εκεί είπα ότι είναι η ευκαιρία μου να κλάψω, να σκεφτώ, να παραπονεθείς. Και από εκεί άρχισα σιγά σιγά να δυναμώνω και να παίρνω κάποιες αποφάσεις, αποφάσεις πώς θα προστατεύσω τον εαυτό μου. Τέρμα οι συνεντεύξεις, θα κάνω τη δουλειά μου και θα ζω μια απλή ζωή».

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής της, ενώ απάντησε για το θέμα του γάμου και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 

«Τις σχέσεις μου τις σοβαρές τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη. Τις αξίες της οικογένειας τις είχα μέσα στο σπίτι μου και τις τηρούσα πιστά. Το στεφάνι δεν μου έλεγε κάτι. Είναι μία κοινωνική υποχρέωση, είναι κάτι που ίσως το σκεφτόμουν εάν έκανα παιδί», απάντησε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλοα.

Και συνέχισε: «Τον γάμο δεν τον συζητώ, το παιδί επίσης κάπως μπήκα στη διαδικασία μήπως να κάνω και κάθε φορά που το σκεφτόμουν μετά τα 35 ήταν λάθος, οι λόγοι, ήταν εγωιστικοί λόγοι, εντελώς εγωιστιοί και εκεί σκέφτηκα ότι δεν θα μου κάνει καλό στην προσωπική μου εξέλιξη», εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Κάνοντας την αυτοκριτική της, για το πώς είναι ως σύντροφος, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Πιστεύω ότι είμαι καλή σύντροφος και το έχω πάρει από την μητέρα μου αυτό. Δεν ερχόμουν ποτέ σε κόντρα με τους συντρόφους μου σχετικά με το ποιος βρίσκεται σε καλύτερο επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξα πάντα σε σχέσεις με επιτυχημένους άνδρες, οπότε το είχα συνηθίσει. Εγώ ωστόσο, θέλω πάντα να θαυμάζω τον σύντροφό μου αλλιώς δεν μπορώ να ερωτευτώ». 

Κλείνοντας η Ζέτα Μακρυπούλου αναφέρθηκε και στο κομμάτι της συντροφικότητας, όπου εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει τον άντρα να τον έχω ψηλά και να τον φροντίζω. Στο κομμάτι του έρωτα δεν έχω πλέον αυτόν τον ρομαντισμό που είχα παλιά. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξανά ερωτευτώ ποτέ, απλά δεν θέλω να γίνει ξανά όπως γινόταν μέχρι και σήμερα, μόνο και μόνο για να έχω την ψυχική μου ηρεμία. Δεν θέλω πλέον αυτό τον ατελείωτο ρομαντισμό που είχα. Εγώ όταν ερωτεύομαι νομίζω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο όλο. Δεν ξέρω όμως, αν όλο αυτό με έχει βοηθήσει στη ζωή μου».

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις για την παρουσιάστρια και μια από αυτές ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για την αγαπημένη του φίλη, μέσα από ένα βίντεο.

«Θέλω να πω τόσα πολλά για εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να πω τα highlights. Η Ζέτα είναι ένα δώρο, ένα πλάσμα που έχει μεγάλη εξέλιξη μέσα στα χρόνια, σαν άνθρωπος, σαν φίλη, επαγγελματικά δεν θα το συζητήσω, είναι πολύ σκληρή αντίπαλος. Είναι ένα πολύ δίκαιο πρόσωπο, πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της βέβαια, αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα. Είναι μια φίλη με όλη την έννοια της λέξης, μπορείς να της πεις τα πάντα, δεν σε κριτικάρει καθόλου. Μου λείπει γιατί όλο κάτι ταξίδια κάνει και δεν την βλέπω. Είναι πολύ πιο όμορφη εσωτερικά από ότι εξωτερικά. Νιώθω ευλογημένος που ανήκω στους στενούς της φίλους. Θέλω να σου πω εδώ από τον Αμαζόνιο, να ανοίξει κι’ άλλο τα φτερά σου και να απελευθερωθείς. Σε αγαπώ πάρα πολύ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αφού παρακολούθησε το βίντεο, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Νίκο για τα καλά του λόγια. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δικός μου. Με τους ανθρώπους διατηρώ συγγενικές σχέσεις για αυτό δεν αλλάζω εύκολα παρέες και οι φιλίες μου κρατάνε χρόνια».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε πώς γεννήθηκε ο ρόλος της Αμαλίας, που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια άκρως δημοφιλής και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Η Ζέτα ήξερε για το “Παρά Πέντε”. Επίσης ήξερε και τον ρόλο της. Γιατί ο ρόλος της προέκυψε όταν μου είπε σε κάποια φάση “Πάω να καπνίσω” (με προφορά). Μου το είπε μία, μου είπε δύο και σε κάποια φάση την ρωτάω “Μου λες πάω να καπνίσω;” με προφορά στο ν; “Μου λέει, ναι”. Και για πρώτη φορά είδα σε αυτό το αγγελικό πρόσωπο μία μικρή ρωγμή. Έτσι δημιουργήθηκε λοιπόν η “Αμαλία”.

Η Ζέτα ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε το τέλος από την πρώτη, κιόλας μέρα. Ήταν επίσης, φοβερά υποστηρικτική. Εκείνο το καλοκαίρι που κάναμε διακοπές μαζί στη Μήλο, η Ζέτα ήταν τότε σε δεσμό με τον Αντώνη Ρέμο… Χώρισαν και θυμάμαι είχε γραφτεί σε ένα περιοδικό “Άραγε τώρα που χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο, υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε ξανά μαζί της;” Και θυμάμαι το διαβάζω, δεν της το είπα και κάνω “καλά, καλά θα δείτε”», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Από την άλλη η Ζέτα Μακρυπούλια, σημείωσε με τη σειρά της: «Ο Γιώργος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορώ να πω κι εγώ να πω την ιστορία από τη δική μου την πλευρά. Πρώτη φορά μου άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, γιατί ήταν να δουλέψουμε μαζί στο “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Και παίρνω ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή και ακούω “Λέγομαι Γιώργος Καπουτζίδης και έμαθα ότι φέτος θα δουλέψουμε μαζί στο ίδιο κομμωτήριο”. Αυτό ήταν… Τον Γιώργο τον ερωτεύτηκα. Με τον Γιώργο έπαθα τρέλα.

Ήμασταν μαζί πρωί, βράδυ και τότε έγραφε το “Παρά Πέντε”. Δεν θυμάμαι να του έχω πει πάω να καπνίσω (με προφορά), όμως στην παράσταση πέθαινε μία Αμαλία. Και του έλεγα φαντάζεσαι να βγω και να πω κάποια στιγμή ότι “Η Αμαλία είναι νεκρή” (με προφορά) και δεν μπορούσε καθόλου να το διαχειριστεί. Του το έκανα για πλάκα. Και ήρθε μια μέρα και μου λέει “δεν ξέρω αν θα ήθελες, αλλά έχω σκεφτεί κάτι. Ξέρω ότι δεν θα το πεις ποτέ” και όντως δεν είπα το τέλος ούτε στους γονείς μου».

Τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια σχολίασε η πρωινή παρέα του #HappyDay.

«Πιο πολύ στεναχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που τα έχει όλα, είναι πανέμορφη, είναι πετυχημένη και αντιλαμβάνομαι για πρώτη φορά ότι πέρασε τόσο δύσκολα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του, κάνει ενδοσκόπηση, την παρακολουθώ στα social media, βλέπω ότι της αρέσει να βρίσκεται στη φύση, να αναζητά διεξόδους εκτόνωσης, αλλά το ότι πέρασε τόσο δύσκολα μέσα της με κρίσεις πανικού, να νιώθει ότι πιάνει πάτο, και ενώ φαινομενικά για όλους εμάς ήταν η απόλυτα ευτυχισμένη, πετυχημένη, λαμπερή, με οικονομική επιτυχία, με εισιτήρια στο θέατρο και νούμερα τηλεθέασης στην τηλεόραση, εκείνη λέει ότι ήταν δυστυχισμένη. Πιο πολύ στεναχωριέμαι…» είπε η παρουσιάστρια του Alpha με αφορμή τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια. 

Τη συνέντευξη σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star

«Αυτό δεν ήταν συνέντευξη, ήταν εξομολόγηση. Δηλαδή εγώ δεν την έχω ξανακούσει έτσι τη Ζέτα Μακρυπούλια και ξέρετε τι σκέφτηκα την ώρα που τα έλεγε; Σαν να μην είχε απέναντί της τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά το παιδί, τη μικρή Ζέτα και προσπαθούσε να τα λύσει», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Εμένα προσωπικά με άγγιξε πάρα πολύ, γιατί είμαι 40 και δεν έχω ακόμα παιδί και καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει η Ζέτα. Η κοινωνία και τα στερεότυπα σου λένε ότι πρέπει να παντρευτείς, πρέπει να γίνεις μαμά», εξομολογείται από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Αυτό που λέει για το καμπανάκι της μητρότητας, θεωρώ ότι δεν χτυπάει σε όλες τις γυναίκες. Όταν έρθει, όμως, λες ότι τελικά αυτό ήθελα», επισημαίνει στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Ξέρετε τι πάλη θέλει όταν κάνεις καριέρα, δουλεύεις, δεν έχεις κάποια σχέση, κάποιον που να σε εμπνέει για να κάνεις κάτι τέτοιο και έρχονται όλοι γύρω σου και σου γεμίζουν το κεφάλι με πράγματα; Τότε έρχονται και οι κρίσεις πανικού και άλλα πράγματα, έχεις να διαχειριστείς τα δημοσιεύματα και τις ορμόνες σου», συμπληρώνει η Μαίρη Αργυριάδου.

«Ήταν καθηλωτικός ο τρόπος που μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί όλοι ως δημοσιογράφοι έχουμε δουλέψει μπροστά και πίσω από τις κάμερες και έχουμε ασχοληθεί με την ίδια, είτε για τη δουλειά είτε για την προσωπική της ζωή. Εμένα με έβαλε σε πολλές σκέψεις, κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να μένει κλεισμένος σπίτι του, επειδή τρέχει ένα ρεπορτάζ για αυτόν», παραδέχεται αμέσως μετά η Λιλή Πυράκη.

«Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν όλοι με το ίδιο σθένος αυτές τις καταστάσεις. Δεν δικαιολογούνται όλα αλλά όταν είσαι σε σχέση με ένα διάσημο πρόσωπο και είσαι κι εσύ διάσημη, είναι λογικό να σε κυνηγάνε. Ένιωσε ότι έγινε αντικείμενο για πωλήσεις και τηλεθεάσεις», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Τα δικά τους σχόλια με αφορμή τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια έκαναν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της

«Πολλές φορές εμείς μέσα από τις εκπομπές σχολιάζουμε έναν άνθρωπο, μία συμπεριφορά και λέμε: αυτός είναι απόμακρος, δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν θέλει να κάνει δηλώσεις. Δεν μπορούμε όμως ποτέ να μπούμε στην ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου και να καταλάβουμε τι τον έχει κάνει να είναι τόσο τρομαγμένος. Εδώ είδαμε ένα τρομαγμένο κορίτσι σε σχέση με όσα έζησε», είπε ανοίγοντας τη συζήτηση στο πάνελ η Ελένη Τσολάκη.

«Τα έχει ζήσει, τα έχει λύσει, τα έχει ξεπεράσει αλλά της έχουν αφήσει πληγές», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ο Τύπος την ανάγκασε με τον τρόπο του να κλειστεί στο σπίτι της. Έχει ακούσει τίτλους η Ζέτα, ακόμη και πράγματα που δεν έχουν γραφτεί. Τα πιο σκληρά είναι αυτά που συζητιούνται στα δημοσιογραφικά γραφεία, η φημολογία, που είναι απάνθρωπη», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μηλιόγλου, με την Ελένη Τσολάκη να παρατηρεί: «Αυτό δεν έχει βάση, είναι λάθος και μόνο που το αναφέρεις».

Όταν πήρε τον λόγο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολίασε σχετικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής showbiz είναι η έλλειψη της συνειδητοποίησης του ποιο είναι το ζητούμενο ενός ανθρώπου που ξεκινάει την καριέρα του και πόσο έτοιμος είναι να αντιμετωπίσει αυτό που θα ακολουθήσει».

«Όταν είσαι στην πρώτη γραμμή και κάνεις και δύο πολύ επώνυμους δεσμούς, είναι αυτονόητο ότι θα εισπράξεις μία δημοσιότητα και ένα κυνηγητό του Τύπου για τα οποία μπορεί να μην είσαι προετοιμασμένος. Εμένα μου φαίνεται πολύ light σε σχέση με τα προβλήματα του μέσου πολίτη», σημείωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας την αντίδραση της οικοδέσποινας.

«Ρε συ Ποσειδώνα, αυτό που κάνεις τώρα είναι πολύ άσχημο! Για εκείνην μπορεί να ήταν τεράστιο. Όλη η θεματολογία μας σε σχέση με τα προβλήματα του μέσου πολίτη μπορεί να είναι αστεία. Το να επιλέγει ένας άνθρωπος το πόσο θέλει να εκτεθεί είναι δικαίωμά του», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη.

Με τη συνέντευξη ασχολήθηκαν και ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του.

«Πολύ σημαντικό μία γυναίκα να κατανοεί και να μην κάνει παιδί για κοινωνικούς ή εγωιστικούς λόγους, γιατί «πρέπει» οπωσδήποτε να χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και να συνειδητοποιήσει ότι δεν της ταιριάζει αυτός ο ρόλος. Θέλει πολλή σκέψη για να καταλήξει μία γυναίκα σε αυτό», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Βέβαια, με ενόχλησε λίγο κάτι σε αυτά που είπε η Ζέτα Μακρυπούλια. Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τη σκέψη της και να καταλάβω τι ακριβώς είπε αλλά τι θα πει «η κλασική γυναίκα είναι αθόρυβο και κάνει λίγο πίσω;». Δεν ξέρω τι μπορεί να εννοούσε», πρόσθεσε αμέσως μετά η δημοσιογράφος.

«Είναι πολύ ωραίο να ωραιοποιούμε τα πάντα και να λέμε κάτι ψεύτικο, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Χατζηνικολάου έκανε μία πολύ εύστοχη ερώτηση. Όταν δύο πολύ δυναμικοί άνθρωποι μένουν στο ίδιο σπίτι, εκεί υπάρχει ένα υπερεγώ και των δύο. Ένας από τους δύο πρέπει να κάνει πίσω», παρατήρησε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μισό λεπτό, είναι απόφαση του ζευγαριού αυτό. Θέλω να πω ότι αυτό γίνεται αυτόματα αλλά αυτόν τον ρόλο δεν τον έχει πάντα η γυναίκα, να κάνει πίσω. Το «η κλασική γυναίκα κάνει πίσω» δεν υπάρχει πια. Το ότι εκείνη έχει επιλέξει να κάνει αυτό είναι δικαίωμά της», διευκρίνισε η Φωτεινή Πετρογιάννη παίρνοντας τον λόγο.

«Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού μην ποινικοποιούμε και δαιμονοποιούμε κάποιες εκφράσεις που μας τις έχουν μάθει και τώρα ξαφνικά τις ρίχνουμε στην πυρά… και ορθώς. Λέτε ότι μια γυναίκα που θέλει να κάνει λίγο πίσω είναι παλαιάς κοπής, ενώ ένας άνδρας που θέλει να κάνει πίσω είναι μοντέρνος;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, για να λάβει την απάντηση από τη δημοσιογράφο:

«Εγώ πήρα αυτό που είπε η Ζέτα και το άνοιξα σε μία γενικότερη συζήτηση. Τώρα αν δεν θέλουμε να την κάνουμε είναι άλλο αυτό. Δεν κατηγορώ τη Ζέτα ότι είπε τις γυναίκες πως είναι έτσι».

«Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν σημαίνει, Φωτεινή μου, ότι δεν θέλει να κάνει αυτή την κουβέντα. Από προχθές το ‘χεις πάρει λίγο κάπως… πώς το ‘χεις πάρει έτσι;», τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ας μην το ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα γενικά. Εγώ δεν επιτέθηκα στη Ζέτα, απλά άνοιξα μία γενική συζήτηση για το τι είναι κλασική γυναίκα και τι δεν είναι», επισήμανε η Φωτεινή Πετρογιάννη κλείνοντας.

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»