#FarmaGR: Γιαννούλας Vs. Γιαννακίδη με μεγάλο έπαθλο το σπίτι! Ο αγρότης που «τραβούσε» τα μαλλιά του!

#FarmaGR: Έπεσε πείνα στην πράσινη ομάδα - Ρεκορ στα καρφιά ο Γιαννακίδης - H τετρακίνηση του Γιαννούλα δε φαίνεται να πιάνει πολύ - Δείτε ποια ομάδα κέρδισε το σπίτι - Η γαλάζια ομάδα "έριξε" άκυρο στην πρόταση του Γιαννούλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην τελευταία δοκιμασία της Φάρμας, για τη διεκδίκηση του σπιτιού, κέρδισε η πράσινη ομάδα, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν τη γαλάζια σε πόντους.

Το σκορ έγινε 1-1. Στα συμβούλια που ακολούθησαν, οι γαλάζιοι αποφάσισαν να ορίσουν μονομάχο τον Γιώργο Γιαννακίδη, ενώ δεν είχαν προβλέψει την επιλογή των πράσινων, οι οποίοι επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει ο Γιώργος Γιαννούλας.  

Οι παίκτες ξυπνούν και προετοιμάζονται για την κρίσιμη μονομαχία του αχυρώνα και για το τι μπορεί να ακολουθήσει. Ο Νίκος Παρλάντζας πηγαίνει πρωινό και στους δύο μονομάχους. Το ίδιο κάνει με τη σειρά της κι η Έλενα Καραμβάση. 

Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τα δεντρόσπιτα. Ο Γιώργος Γιαννούλας τον καλημερίζει με το κλαρίνο του, ενώ δέχεται και παραγγελιά από τον αντίπαλο του. Δηλώνει με χιούμορ ότι «ζαχάρωνε» εδώ και καιρό τα δεντρόσπιτα, παραδέχεται ότι έχει άγχος για το αποτέλεσμα της μονομαχίας, αλλά παράλληλα πιστεύει ότι έχει πλεονέκτημα σε κάποιες δοκιμασίες.  

Στο δεντρόσπιτό του ο Ζήκος αποφάσισε να πιάσει το κλαρίνο του και να χαλαρώσει με μουσικές από τον τόπο του.

Τη στιγμή που ήρθε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να του κάνει και μια special αφιέρωση!

Ξεκίνησε να παίζει το «Κοντούλα λεμονιά», με τον παρουσιαστή να τον θαυμάζει για το ταλέντο του, κάτι που του είπα και στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης δε θα αφήσει τη συμπάθεια του για τον «Ζήκο» της Φάρμας να τον επηρεάσει αγωνιστικά, αφού, όπως χαρακτηριστικά λέει «μέσα στο γήπεδο σταματάει το φιλικό». Τι πιστεύει για την επιλογή της πράσινης ομάδας να ορίσει μονομάχο τον Γιαννούλα και ποια είναι η γνώμη του για τη στρατηγική, που ακολούθησαν; Θα κάνει η γαλάζια ομάδα χρήση του πλεονεκτήματος να χρησιμοποιήσει αντικαταστάτη σε μία από τις δοκιμασίες; 

«Εάν δεν πάρουμε το σπίτι δε με βλέπω ούτε να αναρρώνω, ούτε να μπορώ να συνεχίσω την πορεία μου μέσα στην Φάρμα. Θα ήθελα πραγματικά να ζεσταθεί το κοκαλάκι μου, να ανακτήσω τις δυνάμεις μου και να δω μέχρι που θα μπορέσω να φτάσω!», είπε χαρακτηριστικά.

Στον αχυρώνα όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μονομαχία! Αυτή είναι η τελευταία φορά που οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το σπίτι. Οι δύο μονομάχοι κάνουν την είσοδο τους κι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον στίβο της μάχης.  

Έπεσε πείνα στην πράσινη ομάδα - Το ατύχημα με τα ρεβύθια.

Εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες στη σκηνή

Ρεκορ στα καρφιά ο Γιαννακίδης

Πριν την έναρξη της δοκιμασίας, στο στρατόπεδο της γαλάζιας ομάδας υπήρξε έντονη συζήτηση για το αν θα πρέπει ή όχι να αντικατασταθεί ο μονομάχος τους Γιώργος Γιαννακίδης, για λόγους ξεκούρασης.

Αν και προθυμοποιήθηκε ο Αλέξαδρος να πάρει τη θέση του, κανείς, ούτε η αρχηγός, δεν μπορούσε να πάρει μια τελική απόφαση.

«Είναι μια δοκιμασία που δεν ευνοεί τον Γιώργο παρ' όλα αυτά όμως, επειδή δε λέει κι εκείνος αν θέλει κάποιος το αφήνει ελεύθερο, δεν παίρνει κάποιος την πρωτοβούλια να πάρει τη θέση του», δικαιολογήθηκε η αρχηγός Έλενα. 

Η Πηνελόπη από την άλλη ένιωσε ότι με τη συμπεριφορά τους εξέθεσαν τον Γιαννακίδη. «Ένιωσα σαν να τον εκθέτουμε», εξομολογήθηκε. 

H τετρακίνηση του Γιαννούλα δε φαίνεται να πιάνει πολύ.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να υπερισχύσει; Θα παραμείνουν στο σπίτι οι πράσινοι ή θα αναγκαστούν να μετακομίσουν; Πώς διαχειρίζεται η χαμένη ομάδα την ήττα και πώς θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της μονομαχίας το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες;

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος από τη γαλάζια ομάδα και ο Γιώργος Γιαννούλας από την πράσινη ομάδα μπήκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν για μία τελευταία φορά το σπίτι.

Η μεταξύ τους μονομαχία ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Γιώργο Γιαννακίδη, πράγμα που σημαίνει ότι οι πράσινοι πρέπει να μαζέψουν τα πράγματά τους και να μετακομίσουν στη σκηνή. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δυσαρέστησε τον μονομάχο των πράσινων, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τα έβαλε με τον εαυτό του, ενώ «λύγισε» τη στιγμή που όλοι οι συμπαίκτες τους μαζεύτηκαν γύρω του, για να τον παρηγορήσουν.

Απαρηγόρητος ο Γιώργος Γιαννούλας μετά την ήττα του

«Ήρθε η νίκη απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες κατά τη γνώμη μου. Ήθελα πάρα πολύ να πάνε σπίτι, οι μισοί από εμάς είχαν αρρωστήσει, οπότε το χάρηκα πολύ, γιατί τα παιδιά πήραν αυτό που ήθελαν», δήλωσε ο μονομάχος των γαλάζιων.

Η γαλάζια ομάδα "έριξε" άκυρο στην πρόταση του Γιαννούλα

Το trailer 21ου επεισοδίου | Δευτέρα 30.10.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!