Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό: «Δεν ξέρω πού θα πάω»

Η βίλα - παλάτι του Παπαργυρόπουλου που έχασε! Η τεράστια πισίνα & πλάνα από το εσωτερικό - Ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τον πλειστηριασμό μέσω του οποίου έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην #Epsresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της χρυσής εποχής για τη νυχτερινή διασκέδαση, αποκαλύπτει την τιμή την οποία πουλήθηκε το σπίτι του, μετά από μια δύσκολη περίοδο, αλλά και τις τράπεζες οι οποίες «αρπάζουν το βίος του κοσμάκη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13.

Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Σε ερώτημα για την «επόμενη μέρα», που θα χρειαστεί να αφήσει το σπίτι του στα χέρια του νέου κατόχου μετακομίζοντας κάπου αλλού, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος απαντά: «Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω»

Το #HappyDay έδειξε σήμερα το πρωί πλάνα τόσο από το εξωτερικό του σπιτιού με την τεράστια πισίνα που τραβάει αμέσως τα βλέμματα όσο και από το εσωτερικό.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης κατέγραψε την πρώτη αντίδρασή του για την εκπομπή #PrwinoSousou

«Δεν είναι μόνο το σπίτι του Παπαργυρόπουλου… Είναι το σπίτι από όλον τον κοσμάκη που υποφέρει. Δυστυχώς, αυτοί που μας κυβερνάνε είναι χαμηλότεροι των περιστάσεων. Έχουν αφήσει την τράπεζα να αρμέγει και να παίρνει τα σπίτια του κοσμάκη. Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα που έγινε ποτέ αυτό που κάνουν. 

Με γεια τους, με χαρά τους. Να τα πάρει το δημόσιο αυτά που τους χρωστάω κι αν δεν φτάνουν, ας βρουν και κάτι άλλο δικό μου… Το παντελόνι μου, τα παπούτσια μου, ας τα πάρουν όλα! Έχει ο Θεός για το πού θα μείνω. Εκεί όπου μένουν όλοι οι Έλληνες. Η αξία του σπιτιού είναι μεγάλη. Εδώ που έφτασε, θα πω καλορίζικο σε αυτόν που το πήρε…» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»