Ο Όμιλος VLM ενθουσίασε τους φοιτητές στο UNiFEST 2023

Δημιούργησε το παιχνίδι «SCAN & WIN» με έπαθλο εκπτωτικά κουπόνια για το ηλεκτρονικό κατάστημα www.modeand.com

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το έμπρακτο ενδιαφέρον για τους φοιτητές επιδεικνύει γι’ άλλα μια φορά ο Όμιλος Voici La Mode με τη συμμετοχή του στο UNiFEST 2023.

Πρόκειται για το Νο 1 φοιτητικό φεστιβάλ που διοργανώνει η StudentLife με την ευκαιρία της έναρξης της νέας φοιτητικής χρονιάς και της επιστροφής στα πανεπιστήμια.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου σε διάφορα πανεπιστήμια της Κύπρου με τη συμμετοχή γνωστών brands.

Από το μεγάλο αυτό φοιτητικό γεγονός λοιπόν, δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Όμιλος VLM.

Κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης, ο Όμιλος δημιούργησε ένα μοναδικό παιχνίδι με τίτλο «SCAN & WIN», σύμφωνα με το οποίο οι φοιτητές έπρεπε να σκανάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους γραμμωτούς κώδικες στα εικονικά ρούχα που βρίσκονταν στο περίπτερο για να κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια για το markertplace www.modeand.com.

395999133_296594389991562_2795278656676143870_n

Το MODE&, είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου VLM, όπου οι πελάτες έχουν την ευχέρεια να δουν, να περιηγηθούν και να αγοράσουν είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ από όλα τα brands που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος VLM, όπως M&S, Sfera, Celio, ETAM, UNDIZ και ACCESSORIZE.

Η συμμετοχή του VLM Group στα πανεπιστήμια στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμό, θετική ενέργεια και διάθεση στα ύψη τόσο από μέρους των φοιτητών όσο και από το προσωπικό.

Ο Όμιλος VLM είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Λιανικού Εμπορίου στην Κύπρο, που αντιπροσωπεύει κορυφαίες παγκόσμιες επωνυμίες - Marks & Spencer, Sfera, Celio, Etam, Undiz, Accessorize, και στο τομέα της εστίασης λειτουργεί με τα εστιατόρια Café La Mode.

Ο Όμιλος κατέχει την αποκλειστική αντιπροσωπία του Marks & Spencer στη αγορά της Ρουμανίας, εργοδοτεί περισσότερα από 300 άτομα και διαθέτει στην Κύπρο περισσότερα από 30 καταστήματα.

370115137_2038765146486274_3944983222100049587_n

Δειτε Επισης

Tα VOLCANO STORES παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης 2023
Καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου το L'Atelier Robuchon
Κάθε Πεταλιά και Μια Ευχή: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη Ποδηλασία Αγάπης 2023 του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου
Η γιορτή για τον 1 χρόνο δημιουργίας του Ioanna Paliospirou Foundation και η εντυπωσιακή εμφάνισή της
Τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ALMOST PARADISE από την γκαλερί RIANA RAOUNA
Παρουσίαση της νέας APIVITA BEEVINE ELIXIR ολική επαναφορά κολλαγόνου: Μια νέα εποχή στην αντιγήρανση
OUTDOOR CREATIONS: Ένα αναπάντεχο brunch σε θερμοκήπιο!
#MadWalk2023: Φρενίτιδα για τον Michele Morrone - Τα hot act, τo παρασκήνιο & οι δηλώσεις
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6οι Μεσογειακό Συμπόσιο από την BPW Cyprus με πάνω από 300 συνέδρους.
H Lidl Κύπρου Αργυρός Χορηγός του Limassol Book Fair