Πρωταγωνιστής σε ξένη ταινία, ο Light: «Θα παίξω τον ρόλο του κακού που εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες»

Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο κάνει ο Light, ο οποίος συμμετέχει στην κινηματογραφική ταινία «The Aegean»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γνωστός τράπερ μίλησε μέσα από τα social media για τον ρόλο και τον χαρακτήρα που υποδύεται στην κινηματογραφική ταινία.

«Θα παίξω τον ρόλο του κακού. Είναι κάποιος που έχει το δικό του κλαμπ διασκέδασης στα Κύθηρα και εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες. Ο σκηνοθέτης μου λέει ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο ταλέντο», ανέφερε ο Light.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jason Richardson σε δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ ανέφερε: «Ο διάσημος τράπερ Light θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία, υποδυόμενος τον γοητευτικό – μοχθηρό επιχειρηματία, Χρήστο.

Με εντυπωσίασε το ταλέντο του, έφερε μία τέτοια ενέργεια και ζωντάνια στο ρόλο, ήταν υπέροχο να δουλέψω μαζί του και έφερε τον χαρακτήρα του κακού κάνοντάς τον να δείχνει απειλητικός και τρομακτικός», είπε για τον ρόλο του Light στην ταινία της οποία τα γυρίσματα συνεχίζονται στα Κύθηρα.

Η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου και η κάμερα της εκπομπής, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη, συνάντησαν τον τράπερ και μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν και για την ταινία.

«Είμαι πολυεργαλείο, κάνω λίγο από τα πάντα. Δεν είναι λίγο αυστηρές όμως, όλες αυτές οι ταμπέλες; Είμαστε άνθρωποι δημιουργικοί, μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, κάποια μας ταιριάζουν, κάποια δεν μας ταιριάζουν», είπε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος, θα αφήσω τον κόσμο να με κρίνει όμως. Το ότι είμαι λίγο παραβατικός και έχω κάνει τις ατασθαλίες μου, ισχύει αλλά κακός άνθρωπος δεν πιστεύω ότι είμαι. Στην ταινία είμαι κακός χαρακτήρας, κακοποιητικός και πονηρός.  Μέχρι να πω το ναι το σκέφτηκα 15 φορές γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν έχω κάνει ποτέ».  

Κλείνοντας ο Light παραδέχτηκε πως έχει κάνει συνεργασίες που έχει μετανιώσει λέγοντας: «Μου έχει συμβεί να μετανιώσω για κάποια συνεργασία ακόμα και αν πήρα καλά λεφτά. Το θέμα είναι να τα έχει καλά και με την ψυχούλα σου, να κοιμάσαι ήρεμος το βράδυ».

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»