#FarmaGR: Ταλαίπα η δοκιμασία. Είναι πολλά τα πλακάκια! Η στρατηγική & ο μονομάχος!

#FarmaGR: Γιαννακίδης σε Γιαννούλα: «Εμένα δεν θα μου λες ψέματα και θα με κοιτάς στα μάτια» - Κατέρρευσε με τη νίκη, μάτωσε με την ήττα: «Κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο αίματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tο βράδυ, που προηγήθηκε, ήταν ιδιαίτερα κρύο και οι παίκτες της σκηνής ξυπνούν ταλαιπωρημένοι. Ο Βάιος Κόκκινος επισκέπτεται τον στάβλο, παρότι δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με τις… δυσάρεστες μυρωδιές.

Στο σπίτι, ο Νίκος Παρλάντζας φτιάχνει το επονομαζόμενο «Παρλάντζας milk» και κερνάει και τους γαλάζιους.

Ο ίδιος έκανε αποκαλύψεις και ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε πως στο παρελθόν είχε συνδυάσει την αγροτική ζωή με τη νύχτα, αφού δούλευε ως μπάρμαν σε νυχτερινά μαγαζιά.

Στη δοκιμασία, που ακολουθεί, οι δύο ομάδες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ακόμα έναν πόντο και να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο σπίτι. Ποια ομάδα θα γυρίσει γρηγορότερα τα «πλακάκια» και θα κερδίσει τον πολυπόθητο πόντο; Το σίγουρο είναι ότι τα κορίτσια της γαλάζιας ομάδας δεν φαίνεται να εγκρίνουν τον τρόπο που παίζει η Νάσια Ευαγγελάτου.

Αφού έγιναν τα απαραίτητα ματσαρίσματα, ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να γυρίσουν πιο ήρεμη πίσω στη Φάρμα μετά το τέλος του αγωνίσματος. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος υπερέβην εαυτόν με αποτέλεσμα να κοπεί στο χέρι του και να γνωρίσει την ήττα ενώ, αν και πήρε την πρώτη νίκη, η Νάσια αισθάνθηκε την καρδιά της να χτυπά πιο έντονα και να δυσκολεύεται να πάρει ανάσες.

«Χτυπάει η κουδούνα, πέφτω κάτω και μου έχει ανέβει το γαλακτικό… Είμαι στα όρια, δεν ξέρω! Οι παλμοί μου είναι πολύ υψηλοί και προσπαθώ να πάρω ανάσες» ομολόγησε η Νάσια Ευαγγελάτου, η 30χρονη personal trainer, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Με πονάει και μεταφορικά και κυριολεκτικά η ήττα γιατί εκείνη την ώρα κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα. Και το δάχτυλο μου το έκοψα σε μια προσπάθεια να γυρίσω την πλάκα απότομα τόνισε με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος Τέλλιος στη Φάρμα της Τετάρτης. «Τα παιδιά είναι πιο ελαφριά από εμάς και πιο χαμηλά, πιο κοντά για να το πω όμορφα, οπότε είχαν σίγουρα το πλεονέκτημα στο θέμα απόστασης με το έδαφος

Μετά τη δοκιμασία ακολουθούν συζητήσεις, τόσο στο σπίτι όσο και στη σκηνή, όπου όλοι αναρωτιούνται ποιον παίκτη θα επιλέξει κάθε ομάδα να την εκπροσωπήσει στον αχυρώνα. Η μία ομάδα ανοίγει τα χαρτιά της στους αντιπάλους, ενώ η άλλη κινείται πιο στρατηγικά.

Το βράδυ ακολουθούν όχι ένα αλλά δύο συμβούλια. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται και τη σκηνή και το σπίτι και οι δύο ομάδες καλούνται να αποκαλύψουν τα ονόματα των μονομάχων τους. Με ποια κριτήρια παίρνουν την απόφαση; Πέφτουν μέσα στην πρόβλεψη τους για τον μονομάχο που επιλέγει η αντίπαλη ομάδα;

Ποιοι θα είναι τελικά οι δύο παίκτες, που θα διανυκτερεύσουν στα δεντρόσπιτα και θα πάρουν στις πλάτες τους την ευθύνη για τη διαβίωση της ομάδας; Πως αισθάνονται οι ίδιοι με αυτή την εξέλιξη;

Η πράσινη ομάδα επέλεξε τον Γιώργο Γιαννούλα επειδή τον θεωρούν δυνατό παίκτη.

Έκλαψαν από τα γέλια την ώρα του συμβουλίου

To trailer 20ου επεισοδίου | Πέμπτη 26.10.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!