ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One: Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, με ρεκόρ συμμετοχών

Το μεσημέρι της Κυριακής, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία ο όγδοος στη σειρά αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One που αποτελεί μία ετήσια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, στην υγεία και στον αθλητισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο καθιερωμένος αγώνας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ επέστρεψε και φέτος στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, για να σκορπίσει χαρά στα παιδιά και να μεταφέρει τα μηνύματα της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης.

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One υλοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» με τη συνεργασία του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου, και μοναδικό στόχο την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Το παρών του στην αθλητική εκδήλωση, που έγινε θεσμός, έδωσε πλήθος κόσμου: δρομείς διαφόρων αποστάσεων, συνεργάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πολλά παιδιά που απόλαυσαν τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια του Fun Park που στήθηκε από νωρίς το πρωί στο κατάστημα της Έγκωμης.

394486599_308737135229710_3789603551948938869_n

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία μελών της Εθνικής Ομάδας Κύπρου που μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με την πολύτιμη συμβολή των μεγάλων χορηγών Deloitte, Primetel και Hellenic Bank.

Ο αγώνας δρόμου 1Κ Fun Run πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης. Υποστηρικτές του φετινού αγώνα ήταν οι εταιρείες Landas Colour, Papadopoulos, Lycourgos & Co LLC, και ΚΕΟ.

Χορηγός επικοινωνίας ο ραδιοφωνικός σταθμός Mix FM και χορηγοί οι εταιρείες Alpan Electroline Ltd, NexTech, Holland & Barrett, Henkel, Universal Life, ACS Courier, και Bean Bar. Την επιτυχημένη εκδήλωση επιμελήθηκε η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ τον συντονισμό ανέλαβε ο κ. Σωτήρης Μαύρος, Αγωνιστικός Διευθυντής.

Τον αγώνα παρουσίασε η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Με ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανανέωσαν, για την επόμενη χρονιά, το ραντεβού τους με τους χιλιάδες φίλους του αγώνα Run As One.

395692930_347733781111140_2942572523167655223_n

Δειτε Επισης

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham