Τι έγινε στο δικαστήριο για την επιμέλεια της Καίτη Γκρέυ; – Ποιος ορίζεται δικαστικός συμπαραστάτης;

Καίτη Γκρέυ: Ο οικογενειακός εμφύλιος - Τι λένε συγγενείς και φίλοι στα δικαστήρια - Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κράζει ανελέητα, την εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Αγγελική Ηλιάδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ, διεκδικώντας την επιμέλειά της.

Ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, επιθυμούσε τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του, ενώ από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητούσε, επίσης τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της τραγουδίστριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, το δικαστήριο απεφάνθη μέχρι την οριστική απόφαση ότι δικαστικός συμπαραστάτης ορίζεται ο Κώστας Ηλιάδης, αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη –γιου της Καίτης Γκρέυ.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα:

Το πρωί της Τρίτης 24/10, ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος Ηλιάδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους επεσήμανε πως η αντίδικη πλευρά αποσκοπεί στην περιουσία της γιαγιάς του.

«Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κύριος Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας.

Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτα άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία της Αγγελικής Ηλιάδη η οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο σε ριάλιτι του ΣΚΑΪ, έχοντας ωστόσο τη σκέψη της πίσω στην οικογένειά της. 

«Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε δικαστικές αποφάσεις, αλλά από την στιγμή που θα γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία που έχει η Καίτη Γκρέυ – να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στο σπίτι της – χαιρόμαστε που τελικά εισακούστηκε από το δικαστήριο αυτή η απόφαση», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρη πως όταν ενημερωθεί και η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πάρα πολύ, επειδή ξέρω ότι είναι ένα πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο κορίτσι που θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά της. Ξέρω, αν είχε την επιλογή να μην είναι στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ που συμμετέχει και να είναι στο πλευρό της με την οικογένειά της και να δώσει αυτή τη μάχη με τον αδελφό της και την μητέρα της, θα το είχε κάνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Και κατέληξε: «Με το καλό όταν βγει, θα υποστηρίξει τη γιαγιά της που σίγουρα χρειάζεται βοήθεια». 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»