#FarmaGR: Αυτή η ομάδα που κέρδισε στη δοκιμασία επάθλων - Τι έδωσαν στην αντίπαλη ομάδα;

#FarmaGR: Ζάλισε η Αντωνία με το ξέφρενο τσεφτετέλι της - Ο Γιαννούλας βγήκε από τα ρούχα του από τη ζέστη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tο ταξίδι στη Φάρμα έφτασε στο τέλος του για τον Χρήστο Μέξη, που αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά και για τη Ρούλα Γιαννιώτη, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε στη «Φάρμα» με την επιστροφή του Γιώργου Τσάμη, την είσοδο των τεσσάρων νέων παικτών, του Αλέξανδρου Τέλλιου, της Χριστίνας Μπάκος, του Γιώργου Κιουλτζόπουλου, της Ελεονώρας Κεσίδου, αλλά και με τις ομάδες να διαλύονται και να ξαναφτιάχνονται από το μηδέν!

Η ομάδα που θα καταφέρει να συγκεντρώσει 5 πόντους, μέσα από διαφορετικές δοκιμασίες, θα μπορέσει να κερδίσει την παραμονή της στο σπίτι. Ο πρώτος πόντος πήγε στη Γαλάζια Ομάδα.

Κάποιοι παίκτες άλλαξαν ομάδα και αναγκάστηκαν να μετακομίσουν. Πως ήταν το πρώτο βράδυ τους στο σπίτι και στη σκηνή; Οι νέοι παίκτες μαθαίνουν να αρμέγουν και έρχονται σε επαφή με τις εργασίες στο στάβλο, στο μποστάνι και στο θερμοκήπιο. Και οι δύο ομάδες ενθουσιάζονται με την παραγωγή του θερμοκηπίου σε μανιτάρια.

Πράσινοι και γαλάζιοι κάθονται στο τραπέζι του σπιτιού για να φάνε όλοι μαζί και να γιορτάσουν. Ο Γιώργος Γιαννούλας ξαναπιάνει το κλαρίνο του μετά από καιρό και το γλέντι ξεκινά! Θα είναι αυτή η αρχή της ενότητας για τις δύο ομάδες;

Πράσινοι και γαλάζιοι ήρθαν πιο κοντά και αφορμή για να ξεχάσουν όποιες διαφορές είχαν, στάθηκε το συμπόσιο που οργάνωσαν.

Η πρωτοβουλία αυτή ευχαρίστησε ην Έλενα, η οποία δήλωσε στις κάμερες: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που υπάρχει επιτέλους αυτή η ενότητα μεταξύ των δύο ομάδων και να ‘χουμε πάντα τέτοια». Ωστόσο δεν είναι σίγουρη, αν το ευχάριστο κλίμα θα συνεχιστεί και μετά το γεύμα: «Αν θα κρατήσει δεν το γνωρίζω, γιατί στη Φάρμα υπάρχουν πολλές ανατροπές».

Στη συνέχεια χόρεψαν όλοι μαζί γύρω από το τραπέζι μέχρι τελικής πτώσεως. Αν και ξεσάλωσαν, δήλωσαν πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα στη Δοκιμασία Επάθλου.

Την επόμενη ημέρα βρίσκονται και πάλι μαζί στη Δοκιμασία… Επάθλων! Ο Γιώργος Τσάμης τη βαφτίζει «Τράβα μπρος και μη σε μέλει», αφού τρεις παίκτες από τη μία ομάδα και τρεις από την άλλη σπρώχνουν έναν κορμό.

Η ομάδα που θα κερδίσει έχει να επιλέξει ανάμεσα σε κοτόσουπες και ρακόμελα, σοκολάτες και ρόφημα σοκολάτας και τελευταίο και σημαντικότερο ένα πλεονέκτημα για τη διεκδίκηση του σπιτιού.

Ο Γιώργος Τσάμης τη βάφτισε «Τράβα μπρος και μη σε μέλει», αφού τρεις παίκτες από τη μία ομάδα και τρεις από την άλλη έσπρωχναν έναν κορμό.

Η ομάδα που κέρδισε είχε να επιλέξει ανάμεσα σε κοτόσουπες και ρακόμελα, σοκολάτες και ρόφημα σοκολάτας και τελευταίο και σημαντικότερο ένα πλεονέκτημα για τη διεκδίκηση του σπιτιού.

Ο Γιώργος Γιαννούλας ενθουσιάστηκε μόλις είδε τα έπαθλα. «Έχει σουκουλάτα, έχει σουκουλάτα», άρχισε να φωνάζει.

Ποια ομάδα θα υπερισχύσει και ποιο από τα τρία έπαθλα θα δώσει στην αντίπαλη ομάδα;

Οι «γαλάζιοι» διαλέγουν έπαθλο και παράλληλα εξασφαλίζουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την αυριανή αναμέτρηση στον αχυρώνα, που μπορεί να τους δώσει τον δεύτερο από τους συνολικά πέντε πόντους που χρειάζονται, για να παραμείνουν στο σπίτι.

Τα μέλη της γαλάζιας ομάδας ήταν χαρούμενα για τη νέα νίκη που πήραν, δίνοντας τα εύσημα στον γίγαντα Γιώργο, ο οποίος κατάφερε με τη μυϊκή του δύναμη να αντέξει το βάρος του κορμού. 

Ποιο από τα τρία έπαθλα έδωσαν στην αντίπαλη ομάδα;

To trailer 19ου επεισοδίου | Τετάρτη 25.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!