#FarmaGR: Μία οικειοθελής αποχώρηση, μία πρόωρη και αναγκαστική & μία επική επιστροφή! Στο καπάκι νέοι παίκτες!

#FarmaGR: Η επιστροφή-έκπληξη, οι 4 νέοι παίκτες & οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Κουτσόπουλος Ανακάτεψε την... τράπουλα ο Κουτσόπουλος - Η δοκιμασία, για τη διεκδίκηση του σπιτιού, ξεκινά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τη μονομαχία του αχυρώνα στη Φάρμα, όπου ο Χρήστος Μέξης κατάφερε να υπερισχύσει και ο Γιώργος Τσάμης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Κάποιοι από τη γαλάζια ομάδα ξυπνούν ευδιάθετοι, μετά την αποχώρηση του Γιώργου, ενώ σε κάποιους άλλους έχει στοιχίσει η απουσία του. Η Νάσια Ευαγγελάτου και η Ρούλα Γιαννιώτη αναλαμβάνουν τις μαγειρικές υποχρεώσεις της σκηνής.

Στο γράμμα του ο Γιώργος Τσάμης αφήνει νέο αρχηγό και κανείς δεν εντυπωσιάζεται με την επιλογή του, ενώ παράλληλα ο Γιώργος Γιαννούλας είναι ενθουσιασμένος, που απελευθερώνεται, επιτέλους, από το βάρος της αρχηγίας.

Οι γαλάζιοι συζητούν όλοι μαζί για το μοίρασμα των εργασιών και θέλουν μια νέα αρχή για την ομάδα, μετά τις εντάσεις που προηγήθηκαν. Στην πράσινη ομάδα, ο Νίκος Παρλάντζας φτιάχνει τυρί και συζητά με τον Άλκη Λαδά το ενδεχόμενο να ανταλλάσσουν το τυρί με τα αβγά της αντίπαλης ομάδας.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τις δύο ομάδες και τους κάνει μια σειρά παρατηρήσεων για το στάβλο αλλά και το μποστάνι.

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί κάποιες εργασίες βλέπω δεν γίνονται! Το χωράφι είναι απεριποίητο, γενικά σίγουρα δεν είναι καλά τα πράγματα!» τους είπε.

Στη συνέχεια τους έδωσε τέσσερις μεγάλους κορμούς, ώστε να τους κόψουν και να τους χρησιμοποιήσουν από κοινού.

Το ’πε και...την έκανε! Ο Χρήστος αποχώρησε οικειοθελώς!

Το επόμενο πρωί οι παίκτες δέχονται μία αναπάντεχη επίσκεψη και μαθαίνουν ότι για έναν από αυτούς το ταξίδι της «Φάρμας» τελειώνει πρόωρα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε υποσχεθεί στους παίκτες ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει ανατροπές και κρατάει την υπόσχεση του.

Πήγε στη Φάρμα για να ανακοινώσει στη Ρούλα Γιαννιώτη ότι πρέπει να αποχωρήσει λόγω του σοβαρού τραυματισμού της. «Κάνουμε αυτήν τη μικρή έκτακτη συνάντηση και ο λόγος είναι η Ρούλα μας. Είναι στενάχωρο αυτό που θα πω. Είχαμε βάλει έναν κανόνα σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, είχαμε αφήσει ένα χρονικό όριο μίας εβδομάδας για να αναρρώσει κάποιος. Δυστυχώς, όμως, ο γιατρός μας είπε ότι είναι αδύνατον να συνεχίσεις λόγω του τραυματισμού σου. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι αυτό το ταξίδι στην Φάρμα για εσένα φτάνει κάπου στο τέλος του».

Εκείνη είπε ότι είναι μαχήτρια και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Η Ρούλα παραδέχτηκε ότι στενοχωρήθηκε πολύ για τη βίαιη διακοπή της πορείας της στο παιχνίδι όμως γνώριζε πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Όπως είπε ο Σπύρος Κοσμάς, με τη Ρούλα γνώρισε μία νέα οικογένεια ενώ και για τη Νάσια η αποχώρησή της τής κόστισε ιδιαίτερα.

Έτσι, ήταν αναπόφευκτο να βάλουν πολλοί από τους παίκτες, ακόμα και από την πράσινη ομάδα στην οποία δεν ανήκε η Ρούλα. Όμως, η κίνησή της να βρεθεί στο σπίτι και να τους δώσει το ένα από τα δύο αυγά που της αντιστοιχούσαν εκείνη την ημέρα της αποχώρησής της, έκανε τους πάντες να συγκινηθούν.

Ο Γιώργος Τσάμης επιστρέφει, νέοι παίκτες εισέρχονται στη «Φάρμα» και όλα αλλάζουν ξανά!

Στο μεταξύ όμως, μπήκαν και 4 νέοι παίκτες.

Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τους νέους παίκτες κοντά του για να τους παρουσιάσει στους παλιούς. Πρόκειται για την Ελεονώρα, πολιτικό μηχανικό και φωτογράφο, την 39χρονη Χριστίνα η οποία είναι από τη Ρουμανία, είναι αισθητικός και make up artist και ζει τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο τρίτος παίκτης είναι ο Αλέξανδρος Τέλειος, ο οποίος είναι 26 ετών, προέρχεται από τη Λάρισα στην οποία και μεγάλωσε ενώ τόνισε ότι πλέον ζει στην Αθήνα ενώ εργάζεται ως γυμναστής. Ο Γιώργος από τη Θεσσαλονίκη είναι υπεύθυνος σε κατάστημα εστίασης και πανέτοιμος να ριχτεί με δυναμισμό στο παιχνίδι.

Ανακάτεψε την... τράπουλα ο Κουτσόπουλος

Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Όπως είπε έπρεπε όλοι παίκτες να αφήσουν τις μπαντάνες τους καθώς οι αρχηγοί των δύο ομάδων είχαν το δικαίωμα να δημιουργήσουν από την αρχή τους Μπλε και τους Πράσινους. Ο Άλκης διάλεξε τους Πράσινους και η Έλενα τους Μπλε.

Οι παίκτες της πράσινης ομάδας: Χρήστος Γκυζέλης, Νίκος Παρλάντζας, Γιώργος Γιαννούλας, Αντωνία, Γωγώ, Γιώργος, Νάσια, Σπύρος.
Οι παίκτες της γαλάζιας ομάδας: Γιώργος Γιαννακίδης, Βάιος, Γιώργος Τσάμης, Πηνελόπη, Αλέξανδρος, Ελεωνόρα, Χριστίνα.

Οι ομάδες αναδιαμορφώνονται και οι παίκτες έχουν, για μία τελευταία φορά, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το σπίτι.

Η 1η δοκιμασία, για τη διεκδίκηση του σπιτιού, ξεκινά και το όνομα αυτής είναι «Βουκολική Τρίλιζα». Οι παίκτες αγωνίζονται ατομικά και ο στόχος τους είναι να κυλήσουν βαρέλια, περνώντας μία πίστα με εμπόδια και στη συνέχεια να δημιουργήσουν με αυτά μία τρίλιζα.

Η ομάδα που θα καταφέρει να δημιουργήσει τρεις φορές τρίλιζα θα είναι αυτή που θα πάρει τον πρώτο πόντο και θα βρεθεί πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή της στο σπίτι.

Έπειτα από αρκετά λεπτά δύσκολου αγώνα, μιας και διεξήχθη κάτω από τη βροχή, νικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η γαλάζια, η οποία πήρε τον πρώτο πόντο.

«Και οι δυο ομάδες ήταν γρήγορες, αλλά έχω την αίσθηση πως πιο στρατηγικά κινήθηκε η γαλάζια ομάδα», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μετά την αναδιάρθρωση των ομάδων κάποιοι παίκτες αναγκάζονται να μετακομίσουν. Οι νέοι παίκτες φαίνεται να προσαρμόζονται γρήγορα στη συνθήκη της «Φάρμας» και η βραδιά κλείνει με γέλια και τις δύο ομάδες παρέα στη σκηνή.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»