Νίκος Αποστολόπουλος: «Προχωράω σε μηνύσεις σε βάρος του Περικλή Κονδυλάτου»

Περικλής Κονδυλάτος για Νίκο Αποστολόπουλο: «Είπε εμένα άνεργο και ανέφερε πράγματα για την προσωπική μας ζωή και για τα οικονομικά μας, που δεν αφορούν κανέναν, τα οποία είναι απόρρητα, ψευδή, συκοφαντικά» - Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Χαμός επικράτησε στον αέρα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο #GeiaSou. Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος βγήκε με σύνδεση μέσω Skype, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του, με αυτά που άκουσε στη συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου.

Όλα άρχισαν με το… καλημέρα σας, όταν ο γνωστός σχεδιαστής τα έβαλε αρχικά με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα που πήρε τη συνέντευξη από τον Περικλή. Ο δημοσιογράφος υπερασπίστηκε τη δουλειά του και απάντησε κατάλληλα.

Στη συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος άνοιξε έντονο διάλογο με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι και πολύ καλή του φίλη, κι έπειτα προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος απάντησε στον Αποστολόπουλο για όλα όσα είπε για τον Βασίλη Ζούλια.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε, μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ψυχολογικά ασταθής. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα. Είναι κρίμα να έχει αυτή την κατάληξη».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε: «Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν», και τα έβαλε με τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος πρόσθεσε: «Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας».

Την απάντησή του στα όσα είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος χθες στο #GeiaSou έδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων έκανε λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του, τονίζοντας πως θέλει να αποφύγει να κινηθεί νομικά.

«Ήταν βαθιά προσβολή της προσωπικότητάς μου. Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, από θέμα νομικό. Θέλω να αποφύγω να κινηθώ νομικά κατά του Νίκου Αποστολόπουλου. Ανεξάρτητα αν είπε ότι είμαι άνεργος και δεν έχω δουλειά, έχουμε πάρα πολλή δουλειά και θα ήθελα να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πραγματικά τραβάμε τα μαλλιά μας, με το πρόγραμμα που έχουμε με τον Βασίλη», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Δεν θα ήθελα να πάει προς τα εκεί, όμως, αυτό είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούμε στην κοινωνία μας, τη νομική οδό, όταν όλα τα άλλα μέσα δεν έχουν λειτουργήσει. Το απεύχομαι».

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο δίνει ο Νίκος Αποστολόπουλος. Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Δευτέρας 23/10 συναντώντας τον στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Χθες το πρωί ήμουν στο γραφείο μου και ακούω ξαφνικά να μιλάει μια φωνή από την τηλεόραση, που νόμιζα ότι ήταν η Τένια Μακρή. Ο κύριος αυτός έλεγε ότι είμαι ψυχικά ασθενής. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Να ρωτήσεις τον δικηγόρο μου, τον κύριο Αγαπηνό, ο οποίος προχωράει σε μηνύσεις», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία», επισημαίνει ο γνωστός σχεδιαστής στον αέρα του Alpha.

«Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τον κύριο που είχατε εκεί καλεσμένο στην εκπομπή σας. Μίλησα εκ των υστέρων, γιατί με εξέθεσαν. Εγώ τον Βασίλη τον αγαπούσα από μικρό παιδί και το ξέρει. Μου ζητούσε ρούχα μου, ερχόταν στο Παρίσι, του τα έδινα και τον αγαπούσα πάρα πολύ», συνεχίζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Ο Βασίλης, τα τελευταία χρόνια που έμπλεξε με αυτόν, άλλαξε πάρα πολύ. Τι τον έβγαλε φερέφωνο στη θέση του να μιλάει; Έπρεπε εξ αρχής να μιλήσει ο ίδιος. Εγώ δεν μίλησα ποτέ προσωπικά για αυτόν. Βγήκε σε αυτά τα βραδινά gala που τον καλούνε και πηγαίνει για να φάει τσάμπα. Δεν έχω καμία κόντρα εγώ, είναι ψέμα αυτό. Άλλοι δουλειά κάνουν αυτοί, άλλοι εγώ», ξεκαθαρίζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και αναφέρθηκε στον Νίκο Αποστολόπουλο ο οποίος είχε σχολιάσει ότι ο Βασίλης Ζούλιας δεν είχε καλές σχέσεις με την Ματούλα αλλά αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι: «Είναι πολύ άσχημα όλα αυτά που ακούγονται και χαρακτηρίζουν πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο ο οποίος μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο και όχι τους άλλους. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι εγώ και ο Βασίλης, δεν ξέρουμε από πού έχει έρθει όλο αυτό.

Είπε εμένα άνεργο και ανέφερε πράγματα για την προσωπική μας ζωή που δεν αφορούν κανέναν και τα οποία είναι και ψευδή και για τα οικονομικά μας, τα οποία είναι απόρρητα και πάλι είναι ψευδή, συκοφαντικά.

Αυτό έχει να μας καταλογίσει ο κύριος Αποστολόπουλος; Αυτό είναι το θέμα του; Ότι πάθαμε αυτές τις ζημιές, τις οποίες δεν τις πάθαμε κιόλας; Αυτά που είπα εγώ έρχονται μετά από πολλά προσβλητικά σχόλιά του σε βάρος μου.

Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κόντρα με κανέναν άνθρωπο. Επίσης, δεν τα λύνουμε τα προβλήματά μας τηλεοπτικά, παίρνουμε ένα τηλέφωνο και λέμε: φίλε Νίκο, με πλήγωσες. Ο Βασίλης (Ζούλιας) μπορεί να μη μιλούσε τα τελευταία χρόνια με τη Ματούλα αλλά ήταν ο μόνος άνθρωπος που πήγε στον Ευαγγελισμό να τη δει. Κανένας άλλος δεν πήγε, κανένας και του το είπε και η ίδια».

Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια στη #SuperΚατερίνα

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ζούλιας απάντησε μέσα από συνέντευξη που έδωσε στη #SuperΚατερίνα για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο, τον Νίκο Αποστολόπουλο και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε δίκιο, δεν ήμασταν κοντά το τελευταίο διάστημα αλλά ήμασταν φίλοι. Δεν θέλω να πω κάτι για τις δηλώσεις του, έχω αγάπη για εκείνον και θυμάμαι μόνο τα καλά του. Δεν θα πω τίποτα κακό. Αν μας έβλεπε η Ματούλα τώρα, ή θα μας έβριζε ή θα γελούσε». Στο τέλος της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη Ζούλια.

Δειτε Επισης

Η επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει στο #InBusinessTV, τα μυστικά των Blue Turtle Bags
Naomi Campbell: «Τιμή μου να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα στoυς ιστορικούς δρόμους της Αθήνας»
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
Η Έλενα Ακρίτα έκραξε την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει την ποινική δίωξη σε βάρος του: «Για ακόμη μία φορά πλήττομαι δημόσια»