Δηλώσεις έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του: «Oρίστε δείτε τι βέρα φοράω...»

Δείτε τις Cartier βέρες τους - Δηλώσεις έκανε και η μητέρα του, Λία Κασσελάκη - Στέφανος Κασσελάκης: «Το βιωματικό μου προφίλ, δεν είναι πολιτική πρόταση, είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν!» - Γιώργος Λιάγκας: «Αισθάνεστε σταρ και όχι πολιτικός, πρέπει να ξεκαβαλήσετε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε για τις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ στην Νέα Υόρκη και όχι στα Χάμπτονς όπως είχε γραφτεί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, θέλοντας να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μόνο με ανθρώπους από το περιβάλλον του. 

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στην Νέα Υόρκη για πρώτη φορά με τη βέρα στο δεξί του χέρι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής #PameDanai πρόκειται για βέρες ενός πασίγνωστου διεθνή οίκου, του Cartier. 

Όπως είδαμε στο site του οίκου Cartier, η «χοντρή» βέρα κοστίζει 2.240, δηλαδή 4.480 οι δύο, είναι χρυσές ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και ασορτί βραχιόλι. Οι πιο λεπτές βέρες κοστίζουν 1.440 ευρώ η μία.

Untitled

Από τη Νέα Υόρκη, ο Φαίδων Κεφαλέας, ο οποίος είναι πλέον μουσικός παραγωγός στο «Ράδιο Κόσμος», μίλησε στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα για τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν πήγε στο στούντιο.

«Ο Τάιλερ στην Αμερική είναι πιο δημοφιλής από τον Στέφανο», είπε αρχικά ο Φαίδων Κεφαλέας και συνέχισε: «Η μόνη φορά που δεν ήταν μαζί ήταν όταν ήρθε ο Στέφανος να κάνει τη συνέντευξη στο ραδιόφωνο. Είχε έρθει μόνος του μαζί με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν πολύ άνετος, ευδιάθετος, προσιτός. Τον ρωτήσαμε με τι τραγούδι θέλει να ανοίξει η εκπομπή και με τι θέλει να κλείσει και είπε «θέλω να ανοίξουμε με Beach Boys και να κλείσουμε με Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Το καλοκαίρι μου».

Βρίσκεται στον φυσικό του χώρο. Ζούσε πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη και με την ομογένεια είχε πάρε δώσε. Όπου και να βρέθηκε, ανάλογα με το πρόγραμμα, είχε δίπλα του ανθρώπους που τον αγκάλιαζαν, τον χαιρετούσαν, ήταν πάρα πολύ προσιτός και πολύ αγαπητός από τον κόσμο».

Δηλώσεις έκανε στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, Θανάση Τσίτσα για το #ΤοPrwino ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για την υπερέκθεση της προσωπικής του ζωής και τα εσωκομματικά.

«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση. Την έχουμε σκυλοβαρεθεί την έκθεση κι εγω και ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μία πρωτόγονη κατάσταση για την Ελλάδα αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και στον τόπο μου.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μία από τις διακρίσεις που κάνει η ελληνική κοινωνία. Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα και σε όποιον αρέσει. Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω –ορίστε δείτε την, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα-. Αν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος; Αυτοί οι άνθρωποι δε συμπαθούν απλά το προφίλ μου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το βιωματικό μου προφίλ, αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση, αυτό είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω; Απλά πράγματα, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Εγώ δουλεύω για τον κόσμο. Να μπορέσουμε να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Από το ρεύμα, που ξεκοκκαλίζει το μέλλον τους και πάει μέχρι κάτω, τη δικαιοσύνη. Που δεν έχει αποκούμπι ο Έλληνας. Αυτά είναι καθαρά αριστερά πράγματα. Όποιος θέλει να συνεργαστεί σε κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων, θα δει ότι είμαι σύμμαχός του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, επειδή ο Στέφανος είναι διαφορετικός, δεν πειράζει. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε και σε αυτόν λογοδοτώ. Απλά πράγματα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δηλώσεις έκανε και η Λία Κασσελάκη, μητέρα Στέφανου Κασσελάκη

«Αισθάνομαι πολύ περήφανη (για τον Στέφανο) πιστεύω ότι θα πετύχει και θα φέρει καινούργιο φως και αξίες στην πατρίδα μας»

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί κατά των όσων είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Στέφανος Κασσελάκης αισθάνεται σταρ και όχι πολιτικός και αυτό είναι το πρόβλημά του.

«Ειλικρινά σήμερα αισθάνομαι πως έχει έρθει η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον κύριο Κασσελάκη. Πλέον στερείται σοβαρότητας όλη αυτή η ιστορία. Ο κύριος Κασσελάκης κάνει ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς τον έχει επηρεάσει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Του έχουν πει κάποιοι ότι όταν του ασκείται κριτική, του ασκείται ουσιαστικά λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Είναι το μεγάλο λάθος του κυρίου Κασσελάκη.

Το θέμα είναι να μας αποδείξετε εσείς που ήρθατε από το εξωτερικό ότι μπορείτε να κυβερνήστε ένα κόμμα δύσκολο και αύριο μια χώρα. Ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι δεν είναι ομοφοβικός. Το ότι υπάρχουν κάποιοι Μπέοι… Θα υπάρχουν! Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν. Τα Μέσα φταίνε που κοιτάνε αυτό το κομμάτι της ζωή σας είτε ήσασταν με τον Τάιλερ, είτε με τη Μαρία;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τα Μέσα υπερπροβάλλουν τη σχέση σας, ή εσείς που όπου πάτε, πηγαίνετε με τον Τάιλερ. Αντί να μιλήσετε πολιτικά, λέτε πως πήγατε με τον Τάιλερ στον Ευαγγελισμό και ότι “ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τη χώρα μου”. Αν έβγαινε ο Μητσοτάκης και σε μια συνέντευξη πέντε λεπτών, μίλαγε τα δύο λεπτά για τη Μαρέβα και τα ρούχα της, τι θα λέγανε σήμερα;… Πρέπει να καταλάβετε, επειδή αισθάνεστε σταρ και όχι πολιτικός» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε:

«Πρέπει να ξεκαβαλήσετε το άλογο του σταριλικίου. Αν στα πέντε λεπτά συνέντευξης, τα δύο μιλάτε για τον Τάιλερ και πόσο έχει αγαπήσει την Ελλάδα… Πρέπει να φύγετε από το κομμάτι ότι είστε ομοφυλόφιλος και από το κομμάτι της υπερπροβολής της προσωπική σας ζωής. Εσείς το υπερτονίζετε. Η επιτυχία σας θα είναι όταν τα πρωινάδικα, όπως τα βαφτίζετε, σταματήσουν να σας παίζουν. Γιατί αυτά που θα μας λέτε θα είναι βαρετά. Όσο βγαίνετε με τη βέρα και λέτε ότι ο Τάιλερ πήγε στον Ευαγγελισμό και προβάλλετε τον άντρα σας, αυτό αφορά όλη την ελληνική κοινωνία».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»