Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος, ο γιος μου δεν μιλούσε και λίγους μήνες»

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Με βαραίνει  όταν με πλησιάζουν έξω και μου λένε κορίτσι μου τι τραβάς. Δεν φόρεσα ποτέ μαύρα. Έχω βγάλει μετατραυματικά μετά τον χαμό του. Πίστευα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη μιλώντας στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Δυο στις 10» για τη ζωή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της και Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πλέον. Μετά από μια τέτοια απώλεια έρχεσαι αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ήταν μονόδρομος να σταθώ στα πόδια μου λόγω των παιδιών μου. Επέλεξα να μείνω στην Αθήνα γιατί βρήκα εδώ δουλειά, ήταν μια αλλαγή που την ήθελα και αρέσει και στα παιδιά», είπε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

Δειτε Επισης
Έγινε η αποτέφρωση της Ματούλας στη Ριτσώνα – Παρόντες ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε και η Έλενα Κατραβά Γιώργος Μαυρίδης: «Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε & να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί» Αντώνης Λουδάρος: «Είχα την απώλεια της μάνας μου και μετά την απόρριψη του πατέρα μου. Ένιωθα θυμό» Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο αδερφός μου πέθανε στα 11. Βρήκα μια χειροβομβίδα... Μετά εξερράγη...» Μάρκος Σεφερλής για τον θάνατο του αδελφού του: «Δεν το ήξερα, μέχρι κάποια ηλικία» «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα του Η αδελφή του, Mad Clip, Άσπα απαντά: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί βεβήλωσης του μνήματος του» Μαριάννα Τουμασάτου: «Πήγα ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο, έτοιμη για διασωλήνωση» Αιμιλία Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία»

Η Δώρα Τσαμπάζη πρόσθεσε: «Το βάρος της οικογένειας είχε πέσει πάνω μου, λόγω της ασθένειας του Αλέξανδρου. Όταν δεν μπορούσα να χαμογελάσω, προσποιούμουν. Δεν μπορούσα να πω ψέματα στην κόρη μου, ότι ο πατέρας της θα γινόταν καλά. Και η ίδια μέσα της το καταλάβαινε. Είχα μιλήσει και μιλάω ακόμα με παιδοψυχολόγους. Όταν έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος, ο γιος μου ήταν μικρός, δεν μιλούσε καν. Και λίγους μήνες μετά με ρώτησε πού είναι ο μπαμπάς».

Η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε στη συνέχεια: «Όσοι βιώνουμε ένα τραύμα δεν σημαίνει ότι όλη τη μέρα είμαστε μέσα σε ένα πένθος. Με βαραίνει  όταν με πλησιάζουν έξω και μου λένε κορίτσι μου τι τραβάς, ενώ βρίσκομαι σε μια στιγμή χαράς. Δεν φόρεσα ποτέ μαύρα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε αυτό το συντηρητικό έθιμο που καταπιέζει τις γυναίκες. Έχω βγάλει μετατραυματικά μετά τον χαμό του Αλέξανδρου. Έχω στο μυαλό μου πως οτιδήποτε μου συμβαίνει, έχω καρκίνο. Πρόσφατα έκανα μια μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχα πείσει τον εαυτό μου πως έχω όγκο στον εγκέφαλο».

Κλείνοντας, η Δώρα Τσαμπάζη είπε: «Εμπιστευόμουν την κρίση του περισσότερο απ’ όλους, μου λείπει η ειλικρίνειά του. Ονειρεύομαι να είμαστε καλά με τα παιδιά μου και να ζήσω το σήμερα στο 100%».

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια