Κωνσταντίνα: «Έκανα επεμβάσεις για να φτιάξω τα αυτιά μου & οτιδήποτε θεωρώ ταιριαστό στην αισθητική μου»

«Φορούσα σορτσάκια στη σκηνή αλλά και «γυμνά», όμως το έκανα με τέτοιον τρόπο που δεν έβγαινε κάτι extreme, αλλά elegant, το υποστήριζε και η ηλικία μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κωνσταντίνα στην εφημερίδα #OnTime Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

Μάλιστα, η έμπειρη Κύπρια τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις τολμηρές εμφανίσεις και ενδυματολογικές επιλογές που παρουσίασε στη σκηνή και στις πίστες στο παρελθόν.

Όταν ξεκίνησες στο χώρο, φορούσες πολλά «προκλητικά» ρούχα, κάτι που σταμάτησες, ενώ πολλές συνάδελφοι σου, της δική σου γενιάς, εξακολουθούν.

Όταν ξεκινούσα – ήταν στη μόδα τα πολύ κοντά – φορούσα σορτσάκια στη σκηνή αλλά και «γυμνά», όμως το έκανα με τέτοιον τρόπο που δεν έβγαινε κάτι extreme, αλλά elegant, το υποστήριζε και η ηλικία μου. Όταν είχα πάει σε ένα μαγαζί, σε περασμένη ηλικία – το έβλεπα κι εγώ ότι αλλάζω -, ενώ είχα το σώμα, όταν φόρεσα μια κοντή φούστα, μου είπε μια πωλήτρια ότι ήμουν πάρα πολύ ωραία κι εγώ της απάντησα: «Πριν από κάποια χρόνια τη φορούσα τόσο κοντή αλλά, τώρα, αν κρύψεις το πρόσωπο, μπορεί στο σώμα να είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά στο σύνολο είναι αταίριαστο». Πρέπει να προσέχουμε τη λεπτομέρεια, γιατί αυτή κάνει την διαφορά.

Την αξιοπρέπεια την κάνει η συμπεριφορά μας, ο τρόπος που ζούμε και το πως βλέπουμε τα πράγματα. Το ντύσιμο είναι κάτι άλλο, να σέβεσαι τον εαυτό σου, το τι σου ταιριάζει. Ο καθένας έχει τη δική του αισθητική, για να μην αναφερθώ στις τάσεις που υπάρχουν τώρα, που παραμορφωνόμαστε και νομίζουμε ότι είναι καλό από άποψη αισθητικής, ενώ κάνει μπαμ από μακριά ότι πρόκειται για παραμόρφωση.

Δεν έχεις «πειράξει» κάτι επάνω σου;

Έχω κάνει κάποιες μικροεπεμβάσεις για να φτιάξω τα αυτιά μου, όχι extreme πράγματα, ούτε τα χείλη μου έχω φουσκώσει. Κάνω οτιδήποτε θεωρώ ταιριαστό με την αισθητική μου.

1675203109419-246145617-konstantina_official_270329186_608010177101108_3968439145302028012_n

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!