#FameStoryGR: Η δύσκολη αποχώρηση, o Νικηφόρος, ο Καρράς, το beef Χριστίνας – Κατσαΐτη & οι Κύπριοι παίκτες

#FameStoryGR: Το «Λάμπω» από Nicky, «Bloody Mary» από Φειδία Ηροδότου και «Ξένος» από Andrew Punch και η κόντρα Light – Αρσενάκου και τα «Μπακλαβάδακια» οπως τα «Μαράδια με τυρί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #FameStory επέστρεψε με το 4ο live του για μία βραδιά γεμάτη πολλή μουσική και εκπλήξεις.

H έναρξη:

Την αυλαία σήκωσαν οι λαμπεροί σπουδαστές ερμηνεύοντας όλοι μαζί το I Got A Feeling από Black Eyed Peas ετοιμάζοντας το έδαφος για την άφιξη του Νίκου Κοκλώνη με beat από Prodigy!

To διαδικαστικό:

Αφού  καλησπέρισε κοινό και κριτές ο Νίκος Κοκλώνης δεν θέλησε να παρατείνει την αγωνία για το ποιος κέρδισε την ασυλία.

Άννα, Αριστέα ή Γιάννης;

Το κοινό έδωσε ασυλία στην Αριστέα ενώ οι καθηγητές έπειτα από το εβδομαδιαίο συμβούλιο έκριναν πως τη θέση της πρέπει να πάρει η Χριστίνα Ζιώγα.

Oι Υποψήφιοι:

«Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μία απόφαση ομόφωνη, εγώ εξέφρασα κάποιες αντιρρήσεις για την επιλογή της και ο λόγος είναι ένας. Πίστευα ότι μία ατυχής στιγμή δεν πρέπει να είναι αυτή που καθορίζει την εικόνα ενός ανθρώπου. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συνδεθεί η επιλογή της με το συμβάν της προηγούμενης εβδομάδας» εξήγησε στη ζωντανή σύνδεση η Ηρώ.

Οι εκπλήξεις:

Στο Live show του Fame Story βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκάλυψαν οι αναρτήσεις της στα social media.

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγα λεπτά πριν την έναρξη της βραδιάς ανέβηκε στο stage και στην αγκαλιά του Νίκου Κοκλώνη στέλνοντας μήνυμα όλο νόημα για τις σχέσεις τους.

«Θα σ’ αγκαλιάζω συνέχεια κι ας γκρινιάζεις και θα τσακωνόμαστε μονίμως όποτε διαφωνούμε …Το προτιμώ χίλιες φορές από κάθε άλλη έκφραση φιλίας … Δεν σ’ αλλάζω με κανέναν γιατί …έχεις καρδιά μικρού παιδιού», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών για τις σχέσεις τους, οι δυο τους παραμένουν δυο καλοί φίλοι, κάτι που επιβεβαιώνει και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη νέα της ανάρτηση.

Μπορεί η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά να τον ανάγκασε για ένα διάστημα να αποσυρθεί από τα φώτα όμως ο «άρχοντας» της πίστας επιστρέφει δυναμικά!

Στο Fame Story Live ο Νίκος Κοκλώνης τήρησε την υπόσχεσή του και είδαμε αποκλειστικά ένα μέρος από το νέο βίντεο κλιπ του για το κομμάτι «Χύμα στο Κύμα».

Ο Βασίλης Καρράς το βράδυ της περασμένης Παρασκευή 13/10, βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» του Fame Story συγκινώντας τους πάντες καθώς η έντονη παραφιλολογία για την υγεία του είχε ανησυχήσει τους φαν του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ευχαρίστησε τον κόσμο για το κύμα αγάπης που δέχεται ενώ δήλωσε με νόημα πως «Είμαι εδώ».

«Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χαμός από εκπλήjεις στο 4ο live του Fame Story και μία από αυτές ήταν φυσικά η εμφάνιση του Νικηφόρου!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν ο καλεσμένος της λαμπερής βραδιάς και εμφανίστηκε στην εντυπωσιακή σκηνή του σόου για να ερμηνεύσει αγαπημένες επιτυχίες του αλλά και να χαρίσει ένα μοναδικό ντουέτο με τον Σωτήρη Γιαζιτζόγλου!

Ο Νικηφόρος άλωσε τη σκηνή ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες του μετατρέποντας το Fame Story σε ένα εκρηκτικό πάρτι.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ στο Fame Story έτσι αυτή την εβδομάδα ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου έκανε πρόβες το «Υποσχέσου» στην Ακαδημία όχι μόνος αλλά μαζί με τον Νικηφόρο!

Για τον Light όμως το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσπάθειες του διαγωνιζόμενου.

«Νιώθω απογοητευμένος. Δεν μπορώ να σου πω ότι άκουσα κάτι λάθος, πέρα από μία παραφωνία πριν από το ρεφρέν, αλλά ήσουν χειρότερος από τον εαυτό του την περασμένη εβδομάδα».

«Εμένα μου άρεσε, έβγαλε μία δύναμη στη φωνή, δεν ένιωσα άβολα σκηνικά» είπε από πλευράς του ο Γιώργος Αρσενάκος.

Και για τον Αντώνη Ρέμο η εμφάνιση ήταν καλή και τον συμβούλευσε να εκμεταλλευτεί το αβαντάρισμα που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα μέσα στην ακαδημία.

«Είσαι από τους τραγουδιστές που δεν φοβάσαι τις νότες, τις πατάς και τις πατάς σοβαρά και έχεις ωραίο βιμπράτο. Μου άρεσες πολύ Σωτήρη» σημείωσε η Ελένη Φουρέιρα.

To μαναφούκι:

Η Χριστίνα Ζιώγα ανέβηκε στη σκηνή του Fame Story και ερμήνευσε το Problem από Ariana Grande

«Είχες φοβερό πακέτο, εμφάνιση και ερμηνεία, ήσουν εντυπωσιακή» της είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Ξαναγύρισε ο εαυτός σου! Σήμερα είδα και την ενέργεια και τη δύναμη όμως το κάλυψε ο δυναμισμός σου» πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Από πλευράς της η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι της θύμισε τον εαυτό της. «Πριν ξεκινήσει ανεβαίνει στη σκηνή και λέει “το μικρόφωνο!”. Είμαι και εγώ freak control».

Ωστόσο, σήμερα δεν ήταν η καλύτερή της φορά σύμφωνα με εκείνη.

Ο Light θέλησε να μάθει ποιο ήταν το λάθος που εννοούσε η Ηρώ για το οποίο συμφώνησαν οι κριτές ότι πρέπει να είναι υποψήφια η Χριστίνα με τον Νίκο Κοκλώνη να απαντά ότι δεν πήγε στο μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη μετά το συμβάν μεταξύ τους.

Ο κριτής θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετός λόγος ωστόσο ο παρουσιαστής διαφώνησε έντονα κάνοντας λόγο με χιούμορ για beef μεταξύ τους.

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ανέβηκε στη σκηνή και οι δύο κυρίες έλυσαν τις διαφορές τους με τη Χριστίνα να συμφωνεί ότι ήταν μία κακή στιγμή και των δύο.

Οι Κύπριοι:

Με σκέρτσο και ταμπεραμέντο ανέβηκε στη σκηνή του Fame Story για να ερμηνεύσει το Λάμπω από Άννα Βίσση ο Nicky!

Ένας αγαπημένο τραγούδι από την απόλυτη σταρ με ιδιαίτερες απαιτήσεις και δυσκολίες που κατάφερε να υπερσκελίσει αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει.

«Δεν είχα αμφιβολία ότι θα το πεις ωραία, γιατί εσύ φτάνεις γυναικείες νότες. Ίσως θα ήθελα να χρωματίσεις λίγο το κουπλέ. Ξέρεις όμως γιατί δεν μου άρεσες σήμερα; Ενώ τραγουδούσες κοίταγες τα πόδια των χορευτών» εξήγησε η Ελένη Φουρέιρα.

«Το είπες ωραία όμως απλά το είπες, δεν το ένιωσες» συμφώνησε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος βρήκε «θαμπή» τη σκηνική του παρουσία, όπως και οι προλαλήσαντες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Light λέγοντας όμως ότι το act «ήταν σαν να ήμασταν σε ένα καζίνο στη Γαλλική Ριβιέρα».

Το Bloody Mary, τη viral επιτυχία που κάνει θραύση στα social media και πια στα κλαμπ ερμήνευσε ο Φειδίας Ηροδότου στο 4ο live του Fame Story.

Η εμφάνισή του δίχασε την επιτροπή με τον Light και τον Γιώργο Αρσενάκο να έρχονται σε μετωπική σύγκρουση.

«Μπορεί να είσαι ο νικητής. Μου αρέσει που σε βλέπω, αυτό το κομμάτι το έκανες δικό σου» σημείωσε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Είσαι από τους λόγους που χαίρομαι που είμαι στο Fame Story. Χάρηκα που τόλμησες τη φούστα» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Εντελώς διαφορετική γνώμη είχε όμως ο Light που φωνητικά δεν βρήκε άρτιο το αποτέλεσμα.

«Αν ήμασταν να εδώ να κρίνουμε σκηνική παρουσία είσαι ο καλύτερος. Όλες τις προηγούμενες φορές ήσουν καλύτερος φωνητικά. Για το standard που μας έδωσες το performance ήταν μέτριο».

«Στόναρε;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Γιώργο Αρσενάκο να λέει «Πού ξέρει μωρέ, αν στόναρε;» και τον Light να ανταποδίδει: «Ναι, ξέρει ο Αρσενάκος και δεν ξέρει ο Light αν στόναρε…».

Τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει τους κριτές με τον «Ξένο» έδωσε η Andrew Punch στο τέταρτο live του Fame Story αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

«Είναι μία κακή παρένθεση αυτό το τραγούδι για εσένα. Ήταν εντελώς ξένο με την Andrew» σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος που δεν θεώρησε ότι ήταν μία καλή στιγμή για την διαγωνιζόμενη.

«Υπήρχε κάτι που μου άρεσε και κάτι που δεν σου άρεσε. Μου άρεσε που έβγαινε από μέσα ου η κινησεολογία. Υπήρχαν όμως αστάθειες» συμπλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα.

O Light ανέφερε: «Η περίληψη της κριτικής μου είναι “Less is more”. Νιώθω ότι προσπάθησες να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα από όσα χρειάζονταν. Δεν ήσουν στο top Παιχνίδι της Andrew που έχουμε συνηθίσει».

Oι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι:

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα ο Covid να την κράτησε μακριά από τη σκηνή αλλά απόψε η Αριστέα επέστρεψε στο Fame Story και ήταν εκρηκτική!

Η σπουδάστρια που αυτοανακηρύχθηκε «βασίλισσα» του Fame Story όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια φαίνεται πως γέμισε μπαταρίες, δούλεψε σκληρά και χάρισε ένα μοναδικό act που έκανε τους κριτές να τη δουν με άλλα μάτια.

«Αριστέα καλώς ήρθες στο Fame Story. Ήταν Ήταν η πρώτη φορά που σε πρόσεξα. Αυτός ο ιός Covid σε μετάλλαξε;» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Αρσενάκος.

Εξίσου εντυπωσιασμένος έδειξε με την πρόοδό της και ο Light.

«Μου άρεσε πάρα πολύ το performance σου. Ήταν δύσκολο τραγούδι. Σήμερα σε είδα σαν κάποια καινούρια, τεράστιο μπράβο ήσουν τρομερή!».

«Σκότωνες με το βλέμμα. Είδαμε κάτι καινούριο από εσένα» σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Ήσουν πολύ καλή, προετοιμάστηκες πολύ καλά, πήρες δύναμη από τα φάρμακα, σε ντόπαραν λίγο παραπάνω και ήρθες».

Με έξτρα άγχος ανέβηκε ο Γιάννης Στεφανίδης στο stage του Fame Story και πώς όχι αφού του ανέθεσαν να ερμηνεύσει τραγούδι ενός εκ των κριτών!

«Όλος δικός σου» ένα τραγούδι λατρεμένο με τη φωνή του Αντώνη Ρέμου που απόψε ο Γιάννης προσπάθησε σκληρά να το κάνει δικό του και εν μέρει το κατάφερε αλλά το στρες τον κράτησε προσγειωμένο.

«Δεν έχεις θέμα τραγουδιστικό, είσαι άψογος και άρτιος. Αγχώθηκες παραπάνω χωρίς να υπάρχει λόγος».

«Αν δεν ήταν ο Ρέμος από κάτω θα το είχα πει καλύτερα, είναι δύσκολο να έχει τα μάτια σου πάνω σου» απάντησε ο σπουδαστής του μουσικού ριάλιτι.

Ο Γιώργος Αρσενάκος ορμώμενος από το παράπονο του Γιάννη για την κριτική που άκουσε την προηγούμενη εβδομάδα του είπε ότι με τα καλά λόγια μόνο δεν πάει κανείς μπροστά.

«Αυτή την εβδομάδα το είπες πολύ ωραία και έδειξες κάτι παραπάνω» πρόσθεσε.

«Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου γιατί όταν είμαι στη σκηνή μαζί του ξεχνάω τη δεύτερη φωνή. Εμένα μου άρεσες γιατί δεν ήταν πάνω σου το τραγούδι» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ένιωσα ότι η φωνή σου δεν ήταν τόσο γκράντε όσο περίμενα. Μου φάνηκε φτωχό από ό,τι περίμενα» πρόσθεσε ο Light.

Ο Γιώργος Θεοφάνους σε σύνδεση από την Ακαδημία του έδωσε και μία συμβουλή να δέχεται την όποια κριτική χωρίς να γκρινιάζει τόσο πολύ…

Τον «χάρτη» από τη μία και μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε για το 4ο live του FameStory η Μαίρη Τσαβαλιά.

Την περασμένη εβδομάδα σάρωσε με Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά αυτή τη φορά οι πειραματισμοί της με το κομμάτι δεν πέτυχαν.

«Ο χάρτης μας πήγε σε άγονη γραμμή. Εγώ ήμουν αυτός που σου έλεγε ότι μου άρεσες, αλλά σήμερα δεν με έπεισε» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Light βρήκε «νερόβραστο» το performance της ενώ και ο Αντώνης Ρέμος της είπε πως ήταν μία αδιάφορη προσπάθεια παροτρύνοντάς τη να μην την πάρει επηρεάσει αυτή η άτυχη στιγμή και να πάει παρακάτω.

Με τους υπόλοιπους συμφώνησε και η Ελένη Φουρέιρα.

Για πρώτη φορά με ελληνικό τραγούδι διαγωνίστηκε απόψε η Μέγκαν στο Fame Story με το «Ξέρω τι ζητάω» από τις iconic Hi-5.

«Ήταν guge το performanve σου ήταν λες και και πήγαμε πίσω σε μία χρονομηχανή στην εποχή των Hi-5. Θα μπορούσε αυτό το act να κερδίσει το Fame Story σχολίασε ο κατενθουσιασμένος Light.

«Μία σταρ γεννιέται, μία μεγάλη ποπ σταρ γεννιέται στα μάτια μου» συμπλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Εξίσου θετικά σχόλια άκουσε και από τον Γιώργο Αρσενάκο. «Μέγκαν, νομίζω το Fame Story είσαι εσύ. Το πώς ξεκίνησες, το πώς εξελίχθηκες. Αυτό είναι το point, να βλέπουμε μία εξελιξη. Βδομάδα με τη βδομάδα ακούω τη φωνή σου πιο καθαρή».

Τεράστια ενέργεια έβγαλε στη σκηνή η Μέγκαν σύμφωνα με τον Αντώνη Ρέμο.

Με ψυχολογία στο ναδίρ και τρομερή αρνητική ενέργεια κύλησε η εβδομάδα για τον Δημήτρη Κλειδά που στο άκουσμα ότι θα τραγουδήσει στα αγγλικά άλλαξε 1000 χρώματα πιστεύοντας ότι θα γίνει ρεζίλι επειδή δεν γνωρίζει τη γλώσσα.

Αρχικά δεν ήθελε καν να πιάσει στα χέρια του το κομμάτι αλλά πόσο λάθος έκανε κρίνοντας το αποψινό του act στο Fame Story.

«Δημήτρη, καμιά φορά το τέρας που έχουμε μέσα μας το τρέφουμε με τον φόβο και το μεγαλώνουμε και όταν ξεπερνάμε το εμπόδιο βλέπουμε ότι είναι ένα μικρό κουνούπι. Ένιωσα ότι έβλεπα έναν ροκ σταρ, είχες μία ωραία αύρα γύρω σου» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε πολλά να πει. «Μου κάνει εντύπωση πώς ένας άνθρωπος τραγουδά με τέτοια προσφορά. Μπράβο σου για όλη αυτή την προσπάθεια. Άκου, το πολύ drama δεν σου πάει. Έκανες σαν ένα 5χρονο παιδί που πήρες κάτι και δεν το δοκίμασες και σου λένε “δοκίμασέ το πρώτα” και εσύ δεν ήθελες».

«Master της ψυχολογίας» αποκάλεσε τον παίκτη ο Light εξηγώντας ότι υπάρχει σχέδιο πίσω από την γκρίνια του παίκτη για να χαμηλώνουν τον πήχη οι κριτές. Εγώ που είμαι πιο πονηρός πιστεύω ότι ξέρεις αγγλικά».

«Περάσαμε το άγχος του writing, του listening και δικαιώθηκε στη σκηνή. Πήρε το “Μίτσιγκαν”, δεν πήγε ακόμα στο Κέμπριτζ. Εμένα με έπεισε» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Αρσενάκος.

Kάνοντας τον σταυρό τους ανέβηκαν στη σκηνή του Fame Story ο Ντάνι και ο Βίκτωρ…

Το ρεμπέτικο τραγούδι που τους ανέθεσε η Ηρώ τους έφερε σε δύσκολη θέση και όλη η εβδομάδα ήταν γεμάτη από τις έντονες διαμαρτυρίες τους…

Στην αρχή δεν ήθελαν να το πουν καθόλου πιστεύοντας πως θα ρεζιλευτούν…

Ύστερα από μαραθώνιες πρόβες και πειραματισμούς ένιωσαν έτοιμοι να παρουσιάσουν τη διασκευή τους μπροστά στους κριτές κερδίζοντας τελικά το στοίχημα!

«Ίσως το καλύτερο performance σας μέχρι σήμερα. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βλέπουμε το πάντρεμα της ελληνικής κουλτούρας με τη μαύρη κουλτούρα και το ραπ. Εμένα μου θύμισε τον Νέγρο του Μοριά, είχε μία τρομερή φρεσκάδα» είπε ο Light.

«Μου άρεσε η διασκευή και θα την κυκλοφορήσουμε. Παλέψατε και βγήκατε νικητές, το αρνητικό το γυρίσατε σε θετικό» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Πολύ καλά λόγια άκουσαν και από Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα.

Με τους λάτιν ρυθμούς του Livin’ La Vida Loca ανέβηκε στη σκηνή του Fame Story και μοίρασε «κύμα» cringeness στους κριτές.

«Τίτο, ήταν πολύ άβολο, δεν ήταν καθόλου καλό. Κρίντζαρα και μεταφέρθηκα εκτός Κούβας. Η σκηνική παρουσία… Το άνευρο ήταν ότι κοίταγες τα βήματα των χορευτών» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Καθόλου καλή δεν βρήκε την προσπάθειά του και η Ελένη Φουρέιρα. «Ήταν από τις πολύ κακές σου στιγμές» υπογράμμισε.

Δυστυχώς για τον Τίτο ούτε η άποψη του Αντώνη Ρέμου διαφοροποιήθηκε… Ο κριτής μάλιστα θυμήθηκε τη φορά που συνάντησε από κοντά τον Ricky Martin και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με  ό,τι παρακολούθησε απόψε από τον διαγωνιζόμενο. «Εκτέθηκες, ήταν άβολο».

«Τον κάνατε ντέρτι τον άνθρωπο. Γιατί τον κάνατε έτσι τον άνθρωπο;» είπε αρχικά ο Light.

«Μία κακή μέρα δεν συνεπάγεται ότι είσαι κακός. Ήθελες να πας Θεσσαλονίκη και σε στείλανε στην Πάτρα. Μου βάλατε τον Τίτο… Ήταν σαν να βάζατε εμένα να τραγουδήσω Στράτο Διονυσίου. Αν είχα ένα κουμπί που διαγράφει τη μνήμη, θα το πατούσα. Θέλω να πάω για ύπνο και να παριστάνω ότι δεν συνέβη ποτέ αυτό» συνέχισε.

Ο Covid κράτησε για λίγο μακριά τον Στράτο από τη σκηνή του Fame Story όμως απόψε επέστρεψε με τον «Φύλακα άγγελο» για να μαγέψει τα πλήθη… αλλά δεν τα κατάφερε.

Η κριτική ξεκίνησε αυστηρά με τον Light που λίγο έλειψε να κοιμηθεί όπως εξομολογήθηκε.

«Για εμένα Στράτο ήσουν υπερβολικά μέτριος λαμβάνοντας υπόψιν ότι είχες να προετοιμαστείς δύο εβδομάδες ήμασταν κοντά  να βγάλουμε ένα μαξιλάρι να κοιμηθούμε».

Δεν κατάφερε να «σκίσει» το κομμάτι είπε η Ελένη Φουρέιρα με τη σειρά της.

Ούτε τον Γιώργο Αρσενάκο κέρδισε το act. «Είχες δύο εβδομάδες θα μπορούσες φωνητικά να το αποδώσεις καλύτερα».

«Ήσουν πάρα πολύ καλός, το τραγούδι θέλει αυτή την προσέγγιση. Αισθάνθηκα την ηρεμία σου και τη συγκέντρωσή σου» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Άννα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και απόψε ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να παραμείνει στο Fame Story.

Και τα κατάφερε περίφημα!

«Το σκότωσες το τραγούδι, πολλά συγχαρητήρια. Αν είχαμε λουλούδια, θα είχε γίνει ο κακός χαμός» είπε πρώτος ο Light.

«Ενώ είσαι μια ροκ φυσιογνωμία σήμερα μας γύρισες τούμπα όλο το πράγμα. Βγήκε από μέσα σου η Άντζελα Δημητρίου, που βγαίνει και σαρώνει. Μπράβο, με εξέπληξες!» συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Μπορεί η παράδοση με τα λουλούδια στις πίστες να μην αρέσει στην Ελένη Φουρέιρα όμως αν είχε θα τα πετούσε απόψε στα πόδια της Άννας!

«Ήταν ωραίο, αλλά το θεώρησα ψεύτικο, σαν να το μιμήθηκες» διαφώνησε ο Γιώργος Αρσενάκος.

H αποχώρηση:

Το 4ο live του Fame Story τα είχε όλα: απίθανες εμφανίσεις, πολύ τραγούδι και πολλές εκπλήξεις.

Ύστερα από μία απαιτητική εβδομάδα, οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή με στόχο να καταπλήξουν τους κριτές χωρίς όμως να λείπουν τα τρωτά σημεία από τα act ορισμένων.

Οι κριτές παρατήρησαν με προσοχή τις εμφανίσεις των παιδιών και έκριναν τις επιδόσεις τους με τον πήχη πολύ ψηλά.

Το κοινό ψήφισε έσωσε τον Γιάννη από τον τάκο ενώ στο φινάλε οι κριτές  επέλεξαν τον μαθητή που θα πρέπει να εγκαταλείψει το μουσικό ριάλιτι…

Η απόφαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε μία εξαίρεση για απόψε, να μην φύγει καμία από τις δύο κοπέλες αλλά να είναι υποψήφιες και την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι κριτές όμως απέρριψαν το αίτημά του φέρνοντας σαν επιχείρημα ότι οι κανόνες είναι για να τηρούνται και έτσι προχώρησαν στην ανακοίνωση:

Ανάμεσα σε Άννα και Χριστίνα, Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light θεώρησαν πως η παίκτρια που πρέπει να παραμείνει στην ακαδημία είναι η Άννα.

Τα πρώτα λόγια της Χριστίνας μετά την αποχώρησή της από το #FameStoryGR

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!