To δημόσιο καλεσμα της Μενεγάκη στον Μικρούτσικο έφερε αντίδραση & σχολιασμό Αρναούτογλου & Λιάγκα

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό με στενοχωρεί ιδιαίτερα που κάνει» - Γιώργος Λιάγκας για Ελένη Μενεγάκη: «Γιατί άμα θες να πας, δεν πας;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στο #MegaΚαλημέρα σχολιάστηκε στην #Eleni, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Ανδρέα Μικρούτσικο να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή της, αφού πήγε στην Ελεονώρα Μελέτη και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μπορώ να πω κάτι παιδιά; Θα μου πεις… Πάρε τηλέφωνο και ζήτα τον! Θα το πω. Ανδρέα, πήγες στη Σίσσυ Χρηστίδου, πήγες στην Ελεονώρα Μελέτη. Κι εγώ στο Mega είμαι. Εγώ κι αν θέλω να τον δω… Θέλω πραγματικά πολύ να τον δω. Επειδή είμαστε πολλές ώρες της ημέρας εδώ μέσα και πολλές φορές θέλω να πω πράγματα κι αντί να πάρω τηλέφωνο να τα πω, τα λέω εδώ μέσα. Εγώ θέλω να μιλήσω μαζί του εκτός φακού. Δηλαδή, θέλω να μιλήσω μαζί του» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή το δημόσιο κάλεσμα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον Ανδρέα Μικρούτσικο να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα συγκεκριμένο σχόλιο στο #ΤoPrwino

«Γιατί κάποιος που θέλει να μιλήσει με κάποιον εκτός φακού… Μου θυμίζει την Ελένη που έλεγε πέρυσι εγώ θέλω να πάω στο πάρτι της κόρης της Θεοδωρίδου που είχε έκθεση με πίνακες, αλλά δεν πήγα. Γιατί άμα θες να πας δεν πας; Και γιατί το δηλώνεις; Δηλαδή, αν θες να μιλήσεις με κάποιον εκτός τηλεόρασης γιατί δεν το κάνεις;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Το να μην πάει στην εκπομπή της το καταλαβαίνω, αλλά αν θες να μιλήσεις στο τηλέφωνο… Δεν θα σηκώσει ο Μικρούτσικος το τηλέφωνο αν τον πάρει η Μενεγάκη»;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε ξανά το παράπονό του για την Ελένη Μενεγάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη την οποία έχει καλέσει τόσες φορές στην εκπομπή του κι εκείνη δεν έχει πάει. Αφορμή γι’ αυτό, στάθηκε η ανοιχτή πρόσκληση της παρουσιάστριας στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγινε 8 χρονών. Εύχομαι να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στο πάρτι της δεν θα με καλέσει, ούτε εγώ θα την καλέσω την Ελένη. Δεν έχω τσακωθεί με τη Μενεγάκη, δεν έχει έρθει στην εκπομπή και είναι απαράδεχτο. Ήμασταν φίλοι χρόνια, έχω πάει 10 φορές στις εκπομπές της, στον Θέμο πήγαινε…

Την εκτιμώ και τη συμπαθώ ιδιαίτερα την Ελένη, έχουμε κάνει και παρέα κάποια χρόνια. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν χρειάζεται να το πω, πρέπει να το καταλάβει. Όταν εγώ έχω πάει 5 φορές. Όταν ένας άνθρωπος πάει πέντε φορές στο σπίτι σου και εσύ δεν πας καμία… Είχε έρθει μία φορά το 1999 στην ΕΡΤ3. Δεν έχει έρθει και εντάξει, αυτό με στενοχωρεί ιδιαίτερα που κάνει. Δικαίωμά της είναι να μην θέλει να έρθει, την εκτίμηση και τον σεβασμό μου τα έχει για πάρα πολλά πράγματα που έχει καταφέρει στην τηλεόραση».

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!